Cruyff Mourinho'yu kızdıracak

Barcelona'nın efsane oyuncusu Johan Cruyff, Katalan devi ile Bayern Münih'i ve Pep Guardiole ile Jose Mourinho'yu kıyasladı.

Yayınlanma: 19.09.2014 - 12:56
Abone Ol google-news


Barcelona'nın efsane oyuncusu Johan Cruyff, son 5 yılda 3 kez Şampiyonlar Ligi finali oynayan Bayern Münih ile eski takımı Barça'yı kıysaladı ve çarpıcı açıklamalar yaptı.(Ajansspor)

Alman basınına konuşan Cruyff, "Dünya çapında, Barcelona, Bayern Münih'ten daha büyük bir kulüp. Örneğin Güney Amerika'da herkes İspanya Ligi'ni izliyor. Orada Barcelona, Bayern'den çok daha büyük ve durum hep böyle olacak" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Cruyff, Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho ile Bayern Münih Teknik Direktörü Josep Guardiola'yı da mukayese etti. 

Hollandalı futbol adamı, "Guardiola bana göre dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri.  Pep'in, Mourinho'dan daha iyi olması hakkında şüphem yok. Pep'in amacı futbolu geliştirmek ve takımını bir sonraki seviyeye çıkarmak. Mourinho'nun aksine yüz bin taraftarın önünde oynardı. Oyunun geneli Guardiola için önemli. Mourinho için ise; takımı, kendi yetenekleri ve kendi mentalitesi önem arz ediyor" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler