Dursun Özbek'ten salon müjdesi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Ekim ayı olağan divan kurulu toplantısında TT Arena'nın yanına yapılacak spor salonu için gerekli izinlerin alındığını açıkladı.

Yayınlanma: 21.10.2015 - 16:50
Abone Ol google-news

 

İşte Dursun Özbek'in toplantısı sırasında sarı-kırmızılı camiaya verdiği o müjde...

"Arena'nın bulunduğu alan spor kompleksi alanı. Burada kapalı spor salonu projesi vardı ama sonra köşeye konmuş. Ankara'ya 2 defa ziyaret yaptım. Bakanımıza spor salonundan bahsettim. Şu anda salonun yapımıyla ilgili yetki belgesini aldık. Çok sevinçliyim. Hem basket hem voleybol takımının maçları oynanacak. Baskete gelen seyirci futbola gidecek. Dağınıklık ortadan kalkacak. 2 senede bitecek bir inşaat. Abdi İpekçi artık eskidi. Uzak olduğu için ilgi çekmiyor ve bir de kirası var. Yıllık 1 milyon TL seviyesinde.

CANLI MAÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

Kasım'da G.Saray Adası için de olağanüstü çağrı yaptım. Herkesi davet ediyorum. Bir karar vermek lazım. Bu konuyu gündeme getireceğime söz vermiştim. G.Saray Genel Kurulu'nun en uygun şekilde karar vereceğime inancım sonsuz.

Riva ile ilgili proje çalışmaları başlıyor. Satın alınalı 30 yıl olmuş. Çok şey yapılmak istenmiş, para harcanmış ama orada da bir şey yok. Bunu yenmek istiyoruz. Arsa vergisini ödediğimiz, ruhsat harcı için 10 milyon TL ödemişiz. G.Sray'ın kaynaklarını eriten bir yer olarak kalmamalı. Çok yakında açıklama yapacağım oraya ne yapacağımızla ilgili. Proje sonuçlanınca genel kurulun onayına sunacağım.

Hasnun Galip ile ilgili de proje var. Taç Spor da aynı şekilde. Çok çalışma yaptık. Voleybol takımlarımız orada kamp yapıyor. Dışarıdan alırsak kira ödüyoruz. Salona da antrenman yapılınca da kamp yapmak için de para veriliyor. Bunlar hep tasarruf tedbiri olacak."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler