Galatasaray Karabük'te 3 puan bıraktı
por Toto Süper Lig'in 18. haftasında Kardemir Karabükspor sahasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Mücadele Kardemir Karabükspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun 18'inci haftasında Galatasaray, Karabük'te oynanan karşılaşmada Karabükspor'a 2-1'ilk skorla mağlup oldu.
Galatasaray'ın golünü, 16'ıncı dakikada Selçuk İnan'ın asisti ile Yasin Öztekin kaydederken Karabükspor'un golleri 31'inci dakikada Yevhen Seleznyov ile penaltıdan ve 82'inci dakikada Serdar Deliktaş'tan geldi. Karşılaşmanın 85'inci dakikasında sarı kırmızılı ekipten Hakan Balta, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Karabükspor, bu sonuçla beraber maç fazlası ile ligde 9'uncu sıraya yükselirken Galatasaray 36 puanla 3'üncü sırada kalarak Medipol Başakşehir ve Beşiktaş'la olan puan farkını kapatma konusunda zora girdi.

Spor Haberleri
-
FIFA Başkanı duyurdu: Dünya Kupası finalinde bir ilk!
-
Kyrie Irving'den kötü haber: Sakatlık durumu belli oldu!
-
Ömer Erdoğan'dan Sivasspor'a veda!
-
Süper Lig'de ayrılık resmen açıklandı!
-
Bilet fiyatını 5 TL yaptı: Taraftarlara çağrıda bulundu!
-
Zeynep Sönmez'den üzen haber!
-
LeBron James'ten NBA tarihine geçen başarı!
-
Fenerbahçe'de transfer harekatı!
-
Liverpool, PSG deplasmanında
-
Benfica'nın konuğu Barcelona
En Çok Okunan Haberler
-
‘Savunmasına katılmazsam namerdim’
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
Bozdağ, AKP’li Osman Gökçek’i yalanladı!
-
Zorlu Holding'ten Cem Köksal'ın yerine 'eski' atama!
-
İmamoğlu'nun ifadesi Cumhuriyet'te!
-
Bakan Ersoy’un eşinden ‘destek’ geldi!
-
‘Affedebileceğim bir şey değil’
-
Sigara fiyatlarına dev zam: Tarih verildi!
-
163 bıçak darbesiyle öldürdü, 'gülerek' savunma yaptı
-
'Ordunun yeni Türkçe sözcüsü eski bir gangster'