G.Saray'ın rekoru artık F.Bahçe'nin
Sarı-lacivertli kulüp, resmi internet sitesi üzerinden ezeli rakibi Galatasaray'ın 'check-in' rekorunu kırdığını açıkladı.

Foursquare Türkiye’nin kaynak gösterildiği haberde, "Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 10 Kasım 2013 tarihinde oynanan Fenerbahçe- Galatasaray karşılaşmasında, sosyal paylaşım sitesi Foursquare’dan yapılan 14 bin 322 check in, Türkiye için yeni bir rekoru da getirdi. Bu alanda rekor daha önce, 9 Nisan 2013 tarihinde TT Arena’da oynanan Galatasaray-R.Madrid maçındaydı" ifadelerine yer verildi.
Derbi maçta yapılan 14 bin 322 check-in’den 5 bin 561’nin tekil kişi, check-in yapanların cinsiyet dağılımının ise yüzde 35’inin kadın, yüzde 65’inin de erkek olduğu belirtildi. Ayrıca, derbi gününde 7.000’den fazla da rozet aktarıldı.

Spor Haberleri
-
Fenerbahçe penaltı bekledi: Hakem sarı kart verdi!
-
Olympiakos'a galibiyet yetmedi!
-
Eintracht Frankfurt, Ajax'a şans tanımadı!
-
Athletic Bilbao güle oynaya çeyrek finalde!
-
İtalyanlara çeyrek final için beraberlik yetti!
-
Fenerbahçe Avrupa'da seriye bağladı!
-
Fenerbahçe'ye kötü haber!
-
İşte oldu! İskoçya'da ilk gol geldi...
-
Şevval İlayda Tarhan'dan tarihi başarı!
-
Barcelona'da Martinez gelişmesi!
En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
MSB'den açıklama geldi!
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!