İlkay Gündoğan'a nazar değdi

Manchester City Menajeri Pep Guardiola, Liverpool ve Tottenham maçının yıldızı İlkay Gündoğan'ın sakatlandığını ve Everton maçında yer almayacağını açıkladı.

Yayınlanma: 17.02.2021 - 15:08
İlkay Gündoğan'a nazar değdi
Abone Ol google-news

Manchester City Menajeri Pep Guardiola, bu akşam oynanacak Everton maçında İlkay Gündoğan'ın kasık, Kevin De Bruyne'nin ise hamstring sakatlığı nedeniyle mücadelede görev alamayacağını açıkladı.

Manchester City ile erteleme maçına çıkacak Everton'da ise Calvert-Lewin ve Gbamin sakatlık nedeniyle karşılaşmada oynayamayacak.

City, Goodison Parkt'taki son 15 maçını kazandı.

İLKAY GÜNDOĞAN'IN TARİHİ SEZONU

Türk asıllı Alman oyuncu, bu sezon Premier Lig'de 18 maçta 11 gol attı. İlkay Gündoğan, Manchester City'nin Liverpool'u 4-1, Tottenham'ı 3-0 yendiği maçlarda ise ikişer gol kaydetti.

Performansıyla övgüler alan 30 yaşındaki oyuncu Premier Lig'de ocak ayının en iyi oyuncusu seçildi.

Pep Guardiola ise oyuncusu hakkında, "Birçok kez sahte dokuz olarak oynayabileceğini söyledim ve insanlar bana güldüler. Penaltıyı ve ardından iki golü atmak net bir eylemdi. Performansından çok memnunum, Ocak ayı için Ayın Oyuncusu ödülünü kazandı ve hala bu şekilde oynamaya devam ediyor. Şubat ayında tekrar kazanabilir" diyerek oyuncusuna övgülerini dile getirdi.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler