İsmail Kartal'ın bahsettiği hakem amatör kümede
İsmail Kartal'ın Akhisar maçı sonrası hakkında "4. hakem at at dedi, buna rağmen Özgür Yankaya, Custodio'yu atmadı" açıklamasını yaptığı 4. hakem Ömer Faruk Ocak, amatör küme maçına verildi.

Fenerbahçe, Akhisar'a 2-1 yenilerek evinde 33 maç sonra mağlup olmuştu. Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, maç sonrası yaptığı açıklamada, Özgür Yankaya'nın, 4. hakemin uyarısına rağmen Akhisar Belediyeli Custodio'yu atmadığını belirtmişti. Maçın 4. hakemi Ömer Faruk Ocak, adeta cezalandırılarak bu hafta sonu Bölgesel Amatör Lig'de oynanan 1926 Bulancakspor-13 Şubat Erzincan Gençlikspor karşılaşmasına verildi.
Uzun süredir Süper Lig'de 4. hakem olarak görevlendirilen, Türkiye Kupası, PTT 1. Lig ve Spor Toto 2. Lig karşılaşmalarında ise orta hakem olarak görev yapan Kayseri bölgesi hakemi Ömer Faruk Ocak'ın, 15 yıllık hakemlik kariyerinin zirvesindeyken, ilk defa bir amatör küme maçında verilmesi dikkat çekti.
Asıl mesleği öğretmenlik olan Ömer Faruk Ocak, bu sezon Galatasaray-Trabzonspor ve Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçı gibi birçok önemli karşılaşmada da 4. hakem olarak görev yapmıştı. (Fanatik)

Spor Haberleri
-
Szymanski: '120 dakika domine ettik ama...'
-
Fenerbahçe'den Avrupa vedası sonrası paylaşım!
-
Fernandes şov yaptı: Manchester çok rahat turladı!
-
Milli oyuncudan Fenerbahçe'ye kötü haber!
-
Olympique Lyon kendi evinde çok rahat!
-
Tottenham, AZ Alkmaar'ı eli boş gönderdi!
-
Fatih Terim'in öğrencileri şov yaptı: Tam 6 gol!
-
Albert Riera'nın ekibi çeyrek finalde!
-
Fenerbahçe penaltı bekledi: Hakem sarı kart verdi!
-
Olympiakos'a galibiyet yetmedi!
En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
MSB'den açıklama geldi!
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Erdoğan, 92 yaşındaki yurttaşa el öptürdü