NBA yıldızından eski sevgilisine ölüm tehdidi

LA Lakers oyuncularından DeMarcus Cousins, eski sevgilisini ölümle tehdit etti

Yayınlanma: 28.08.2019 - 13:27
NBA yıldızından eski sevgilisine ölüm tehdidi
Abone Ol google-news

NBA takımlarından LA Lakers'ın oyuncularından DeMarcus Cousins, eski sevgilisini ölümle tehdit etti. DeMarcus Cousins hakkında, eski sevgilisini ölümle tehdit ettiği için uzaklaştırma kararı alındı. DeMarcus’un eski eşinin polise ve basına verdiği ses kaydında DeMarcus, eski sevgilisini, çocuklarının düğünlerine katılmasına izin vermediği için tehdit ettiği iddia ediliyor. DeMarcus hakkındaki polis soruşturması şu anda devam ediyor.

 Geçtiğimiz hafta Morgan Lang’le ile evlenen DeMarcus Cousins, eski sevgilisi Christy West'den olan 7 yaşındaki oğlunu da düğünde görmek istedi. Ancak eski kız arkadaşı Christy West buna izin vermedi. Cousins, ona ait olduğu iddia edilen ses kaydında ilk olarak “İşi başka bir seviyeye taşımadan önce ‘Oğlumu buraya getirebilir misin, lütfen?’ diye bir kez daha soracağım.” dedi. Christy West’ten tekrar hayır cevabı alan Cousins, West'e bu kez “Kafana kurşun sıktığımdan emin olacağım.” diyerek tehdit etti.

 The Athletic ve Stadium‘dan Shams Chariana’nın haberine göre, NBA sözcüsü Mike Bass DeMarcus Cousins hakkında açıklama yaparak yıldız oyuncunun raporunun farkında olduklarını ve iddiaları araştırdıklarını belirtti.

Ayrıca Cousins’ın eski sevgilisi Christy West, mahkemede yıldız oyuncunun bir kere boğazını da sıktığını da belirtti.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler