Ozan Kabak en değerliler listesinde
Almanya'nın Stuttgart takımında forma giyen milli futbolcu Ozan Kabak, 20 yaş altındaki en değerli futbolcular listesine girdi.

Almanya'nın Stuttgart takımında forma giyen milli futbolcu Ozan Kabak, 20 yaş altındaki en değerli futbolcular listesine girdi.
Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi (CIES) tarafından hazırlanan listede, Avrupa'nın beş büyük liginde forma giyen 20 yaş altındaki en değerli futbolcular yer aldı.
Galatasaray'dan devre arasında Stuttgart'a transfer olan 19 yaşındaki Ozan Kabak, 20,8 milyon Avroluk değeriyle listeye 19. sıradan girdi. Milli futbolcu, Alman kulübüne 11 milyon Avro bonservis bedeliyle gitmişti.
Borussia Dortmund'da forma giyen Jadon Sancho 150 milyon Avroluk değeriyle listenin zirvesinde yer alırken, bu futbolcuyu Arsenalli Matteo Guendouzzi 70,1 milyon Avroyla, Roma'da oynayan Nicolo Zaniolo da 67,4 milyon Avroyla takip etti.

Spor Haberleri
-
Fatih Terim'in öğrencileri şov yaptı: Tam 6 gol!
-
Albert Riera'nın ekibi çeyrek finalde!
-
Fenerbahçe penaltı bekledi: Hakem sarı kart verdi!
-
Olympiakos'a galibiyet yetmedi!
-
Eintracht Frankfurt, Ajax'a şans tanımadı!
-
Athletic Bilbao güle oynaya çeyrek finalde!
-
İtalyanlara çeyrek final için beraberlik yetti!
-
Fenerbahçe Avrupa'da seriye bağladı!
-
Fenerbahçe'ye kötü haber!
-
İşte bu!!! İskoçya'da ikinci gol geldi...
En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
MSB'den açıklama geldi!
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!