Prandelli'den Ünal Aysal açıklaması
Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, "Galatasaray" denildiğinde aklına başkan Ünal Aysal'ın geldiğini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanın öncesinde gazetecilerle kısa süre sohbet eden İtalyan teknik adam, olağanüstü seçimli genel kurul kararı alan ve başkan adayı olmayacağını açıklayan Aysal hakkındaki soruları yanıtladı.
Ünal Aysal'a önceki görüşmesinde "Bizi bırakma başkan" diyerek, destek veren Prandelli, Aysal'ın sarı-kırmızılı kulübü olumlu yönde değiştirmek için çalıştığını belirterek, "Kendisi, bu kulübü iyi yönden değiştirmek istiyor. Kendisi, bu toplantılarda hak kazanırsa bunu yapabilir. Takımı daha iyiye getirebilmek ve daha rahat hareket edebilmek için böyle bir karar aldı. Ben, onun sayesinde burdayım. Onun için bu projeye bağlı kaldık. Benim için 'Galatasaray' dediğimizde aklıma o geliyor" ifadelerini kullandı.
Aysal'ın başkan adayı olmama kararından sonra futbolcularıyla görüştüğünü ve dış faktörlerden etkilenmemelerini söylediğini aktaran Prandelli, "Futbolcularıma sadece kendi işimizi iyi bir şekilde yapmamız gerektiğini söyledim. Dışarıdaki bilgilerin bizi ilgilendirmemesi gerekiyor. Kendi oyunumuzla bütün duyguları değiştirebiliriz. Engellerimizin olmaması gerekiyor. Güçlü bir takım, hiçbir zaman dış faktörlerden etkilenmemeli" diye konuştu.

Spor Haberleri
-
Fatih Terim'in öğrencileri şov yaptı: Tam 6 gol!
-
Albert Riera'nın ekibi çeyrek finalde!
-
Fenerbahçe penaltı bekledi: Hakem sarı kart verdi!
-
Olympiakos'a galibiyet yetmedi!
-
Eintracht Frankfurt, Ajax'a şans tanımadı!
-
Athletic Bilbao güle oynaya çeyrek finalde!
-
İtalyanlara çeyrek final için beraberlik yetti!
-
Fenerbahçe Avrupa'da seriye bağladı!
-
Fenerbahçe'ye kötü haber!
-
İşte bu!!! İskoçya'da ikinci gol geldi...
En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
MSB'den açıklama geldi!
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!