Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler ABD Adalet Bakanlığı
Google antitröst davasında kritik aşama: Reklam teknolojisinde hakimiyet sorgulanıyor Google antitröst davasında kritik aşama: Reklam teknolojisinde hakimiyet sorgulanıyor ABD Adalet Bakanlığı, Google'ın çevrimiçi reklam teknolojisindeki hakimiyetine karşı açtığı davada son savunmasını yapmaya hazırlanıyor.
Google için kritik hamle: ABD Chrome'un satılmasını talep edebilir Google için kritik hamle: ABD Chrome'un satılmasını talep edebilir ABD Adalet Bakanlığı Google'ın Chrome tarayıcısının satması için harekete geçti.
'Trump'ı öldürmeyi planlıyorlar' 'Trump'ı öldürmeyi planlıyorlar' ABD Adalet Bakanlığı, ABD'nin 47. Başkanı seçilen Donald Trump'ı öldürmeye yönelik İranlı bir yetkili tarafından hazırlandığı iddia edilen kiralık katil planıyla ilgili 3 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.
'Yaptırımları deldiği gerekçesiyle' 'Yaptırımları deldiği gerekçesiyle' ABD Adalet Bakanlığı, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun kullandığı uçağa, "yaptırımları deldiği gerekçesiyle" Dominik Cumhuriyeti'nde el koyduklarını bildirdi.
ABD basını: ABD basını: ABD basını, Wikileaks'in kurucusu Julian Assange'ın serbest kalabileceğini öne sürdü. Wall Street Journal gazetesi, Assange'a "savcı-sanık uzlaşması" önerileceğini ve kabul etmesi halinde serbest kalabileceğini ifade etti.
Kolombiyalı uyuşturucu patronuna Otoniel’e 45 yıl hapis Kolombiyalı uyuşturucu patronuna Otoniel’e 45 yıl hapis Kolombiya’nın en büyük uyuşturucu karteli Clan del Golfo’nun lideri Otoniel lakaplı Dario Antonio Usuga, ABD’de çıkarıldığı mahkemede 45 yıl hapis ve 216 milyon dolar para cezasına mahkum edildi.
ABD Başkanı Biden'ın evinde yeni gizli belgeler bulundu ABD Başkanı Biden'ın evinde yeni gizli belgeler bulundu ABD Başkanı Joe Biden'ın, ABD’nin Delaware eyaletinde yer alan Wilmington’daki konutunda yapılan aramalar sonucunda 6 gizli belge daha bulundu.
ABD yaptırımlarını deldi... ABD yaptırımlarını deldi... İngiliz iş insanı Richard Masters ve arkadaşı Vladislav Osipov, bir Rus oligarkın 90 milyon dolarlık lüks megayatını ABD yaptırımlarını delerek, saklamakla suçlandılar.
CHP heyeti Adalet Bakanlığı'nda CHP heyeti Adalet Bakanlığı'nda Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı ziyaret eden CHP heyeti, Meclis'in basın kapısında açıklama yaptı. Heyet adına konuşan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, "Herkes şunu bilsin artık bu dava CHP için, 16 milyon İstanbullu için ve Ekrem İmamoğlu için haysiyet mücadelesidir. Kimsenin İBB'ye çökmesine müsaade etmeyeceğiz" dedi.
2011'deki sözleri hatırlatıldı 2011'deki sözleri hatırlatıldı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, kendisinin geçmişte FETÖ ile ilgili sözlerine yönelik eleştirilere; “O sözler o dönemde söylenmiş sözler. Ama keşke söylememiş olsaydık. O günün şartları içerisinde terör örgütü vasfı ortada olmadığı için söylenmiş... Sizi davet ediyorlar bir derneğe o derneğe gittiniz, o derneğin üyesi mi oluyorsunuz?" karşılığını verdi.
ABD'de donanma mühendisine ve eşine 21 yıl hapis cezası ABD'de donanma mühendisine ve eşine 21 yıl hapis cezası ABD donanmasında görevli mühendis ve eşi gizli bilgi satmaya teşebbüsten mahkum oldu.
Donald Trump'ın gizli belge davasında bağımsız incelemenin durdurulması talebi Donald Trump'ın gizli belge davasında bağımsız incelemenin durdurulması talebi ABD Adalet Bakanlığı, ABD Temyiz Mahkemesi'nden, eski Başkan Donald Trump’ın malikanesinden alınan belgelerin incelenmesi için Florida federal mahkemesi tarafından atanan "bağımsız bir hakem veya özel bir hakim”in çalışmalarını durdurmasını istedi.
ABD Adalet Bakanlığı, Donald Trump'ın elinde daha fazla 'gizli belge' olduğuna inanıyor ABD Adalet Bakanlığı, Donald Trump'ın elinde daha fazla 'gizli belge' olduğuna inanıyor ABD Adalet Bakanlığı yetkililerinin, eski Başkan Donald Trump’ın elinde hala yasa dışı şekilde gizli belgelerin bulunduğuna inandığı belirtildi.
ABD Adalet Bakanlığı izin verdi: Rus petrol şirketinin 45 milyon dolarlık uçağına el koyulacak ABD Adalet Bakanlığı izin verdi: Rus petrol şirketinin 45 milyon dolarlık uçağına el koyulacak ABD Adalet Bakanlığı, Rus petrol şirketinin 45 milyon dolarlık uçağına el koyma izni aldı.
ABD, kaçırılan paraları iade edecek ABD, kaçırılan paraları iade edecek ABD, Nijerya'dan kaçırılan 23 milyonu aşkın doları daha iade edecek.
Adalet Bakanlığı'ndan açıklama Adalet Bakanlığı'ndan açıklama Son dakika gelişmesi... ABD Adalet Bakanlığı, Sezgin Baran Korkmaz'ın kara para aklama ve para transferi dolandırıcılığı suçlamalarıyla yargılanmak üzere Avusturya'dan ABD'ye iade edildiğini açıkladı.

En Çok Okunanlar

Başkan Dedetaş'tan ilk tepki...
Başkan Dedetaş'tan ilk tepki... Son dakika haberi... İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Üsküdar Belediyesi'ne yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Belediye binası giriş çıkışlara kapatıldı. Operasyona tepki gösteren Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, "Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor" dedi. Üsküdar Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise "Üsküdar Belediyesi’nin hiçbir birimi veya iştirak şirketi, hukuka aykırı bir faaliyetin içinde yer alamaz ve almamıştır" denildi.
Uşak Belediyesi'nin başkanvekili seçildi
Uşak Belediyesi'nin başkanvekili seçildi Son dakika haberi... Tutuklanan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın görevden alınmasının ardından belediye meclisi, CHP grubunun adayı Av. Hatice Terekeci Özkan’ı başkanvekili seçti.
Tehditlerini sürdürüyor: 'Bütün ülke tek bir gecede yok edilebilir'
Tehditlerini sürdürüyor: 'Bütün ülke tek bir gecede yok edilebilir' ABD Başkanı Trump, İran hakkında yaptığı açıklamada, 'Salı gününün son tarih' olduğunu yineledi. Trump "Seçim şansım olsaydı petrolü ele geçirmek isterdim. Ne yazık ki, Amerikan halkı bizim eve dönmemizi istiyor" dedi. Trump tehditlerini sürdürerek "Bütün ülke tek bir gecede yok edilebilir ve o gece yarın gece olabilir" ifadelerini kullandı.
Ekrem İmamoğlu'ndan sert 'Yerebatan Sarnıcı' tepkisi!
Ekrem İmamoğlu'ndan sert 'Yerebatan Sarnıcı' tepkisi! Seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar Genel Müdürlüğü adına tescil ettirildiğini duyurdu. İmamoğlu "Ortada açık bir tablo var: Bir “çökme” kararı verildiyse; ne hukuku dinliyorlar, ne adaleti gözetiyorlar ne de kamu vicdanına kulak veriyorlar" dedi.
İran'dan ABD'nin talebine yanıt
İran'dan ABD'nin talebine yanıt İran, arabulucular tarafından sunulan yeni barış planını değerlendirmeye alırken, Hürmüz Boğazı’nın 'geçici bir ateşkes' karşılığında yeniden açılmasını reddetti.
İBB soruşturmasında 'etkin pişmanlık' ifadesi vermişti
İBB soruşturmasında 'etkin pişmanlık' ifadesi vermişti Bakırköy Belediye Meclisi’nin bağımsız üyesi Ertan Yıldız’ın meclis üyeliği düşürüldü. Yıldız’ın, mazeretsiz ve izinsiz olarak meclis toplantılarına katılmadığı gerekçesi ile üyelikten düşürülme kararı CHP ve AKP'li üyelerin oy birliği ile alındı.
Yalçın Küçük hayatını kaybetti
Yalçın Küçük hayatını kaybetti Son dakika haberi... Türk araştırmacı, akademisyen Prof. Dr. Yalçın Küçük, 87 yaşında hayatını kaybetti.
İran'dan ABD'nin 'ateşkes' teklifine yanıt
İran'dan ABD'nin 'ateşkes' teklifine yanıt İran basını, İran yönetiminin ABD’nin ateşkes teklifini reddettiğini ve savaşın kalıcı olarak sona ermesine yönelik şartlarını içeren yanıtını Pakistan’a ilettiğini bildirdi. İşte ayrıntılar...
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye