Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
10°C Az bulutlu İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 7.301,80
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler İstanbul’da Yaşam Maliyeti Araştırması
İstanbul’da yaşamanın bedeli 106 bin TL'yi aştı! İstanbul’da yaşamanın bedeli 106 bin TL'yi aştı! İstanbul Planlama Ajansı’nın İstanbul Barometresi araştırması, kentte yaşam maliyetinin artmaya devam ettiğini ortaya koydu. Araştırma, özellikle eğitim ve konut harcamalarının hane bütçeleri üzerindeki baskıyı artırdığını gösterdi. TÜİK ve TÜRK-İŞ verileri de geçim koşullarındaki zorlaşmanın sürdüğüne işaret etti.
İstanbul’da yaşam maliyeti rekor seviyede: Dört kişilik ailenin gideri 105 bin TL! İstanbul’da yaşam maliyeti rekor seviyede: Dört kişilik ailenin gideri 105 bin TL! İstanbul Planlama Ajansı verilerine göre kentte yaşam maliyeti ekim ayında yükselişini sürdürdü. TÜRK-İŞ verileri de açlık ve yoksulluk sınırındaki artışı ortaya koydu.
Fiyat artışları durdurulamıyor: İstanbul'da yaşam maliyeti neredeyse 100 bin TL! Fiyat artışları durdurulamıyor: İstanbul'da yaşam maliyeti neredeyse 100 bin TL! İstanbul’da yaşam maliyeti hızla artmaya devam ediyor. Dört kişilik ailelerin temel giderleri giderek yükseliyor. Uzmanlar, bu artışın önümüzdeki aylarda da sürmesini bekliyor.
Fiyat artışları dur durak bilmiyor: İstanbul’da yaşam maliyeti 4 asgari ücretin üstünde! Fiyat artışları dur durak bilmiyor: İstanbul’da yaşam maliyeti 4 asgari ücretin üstünde! İstanbul’da yaşam maliyetinde son dönemde önemli artış yaşandı. Ailelerin gündelik harcamaları yükselirken, kentte hayat pahalılığı dikkat çekiyor. Bu durum, birçok kişinin bütçesini zorluyor.
Yaşam maliyeti 4 asgari ücreti aştı! Yaşam maliyeti 4 asgari ücreti aştı! İstanbul’da yaşam maliyeti her geçen gün artarken, temel harcamalar aile bütçelerini zorluyor. Eğitim ve barınma kalemlerindeki yükseliş dikkat çekiyor.
İPA açıkladı... İPA açıkladı... İstanbul'da yaşam maliyeti her geçen gün yükseliyor. Gıda ve temel ihtiyaçlardaki fiyat artışları dikkat çekiyor.
Üç asgari ücreti aştı! Üç asgari ücreti aştı! İstanbul’da dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 80,29, bir önceki aya göre yüzde 7,93 artışla 53 bin 58 liraya yükseldi.
Bir yılda yüzde 76 artış Bir yılda yüzde 76 artış İstanbul Planlama Ajansı'nın ekim ayı yaşam maliyeti açıklandı. İstanbullunun yaşam maliyeti bir yılda yüzde 76,69 artış gösterdi. Dört kişilik bir ailenin yaşam maliyeti ise 45 bin 956 olarak hesaplandı.
İstanbul'da yaşamanın bedeli ağır İstanbul'da yaşamanın bedeli ağır Ülkenin her yerinden insanları kendine çeken İstanbul’da dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti bir önceki aya göre yüzde 9.75 artarak 38 bin 828 liraya ulaştı.
İstanbul’da yaşamanın maliyeti ayda 40 bin liraya dayandı İstanbul’da yaşamanın maliyeti ayda 40 bin liraya dayandı İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA), ‘İstanbul’da Yaşam Maliyeti Araştırması’ yayımlandı. Araştırmaya göre; İstanbul’da dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti geçen yılın aynı ayına göre yüzde 73,74 artarak, 38 bin 828 lira oldu.
İstanbul'da yaşamanın maliyeti belli oldu (05 Temmuz 2023) İstanbul'da yaşamanın maliyeti belli oldu (05 Temmuz 2023) İstanbul Planlama Ajansı’nın araştırmasına göre İstanbul’da yaşamanın maliyeti geçen yıla göre yüzde 63,86 oranında arttı. İstanbul’da dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti 35 bin 380 lira olarak hesaplandı.
İstanbul’da yaşamanın maliyeti ne kadar oldu? İstanbul’da yaşamanın maliyeti ne kadar oldu? İstanbul’da yaşamanın ortalama maliyeti 31 bin 788 lira olarak hesaplandı. Fiyatları incelenen ürünler arasında en fazla artışın yüzde 20 ile et ve kuşbaşı fiyatlarında yaşandığı görüldü.
İstanbul'da yaşam maliyetinde dev artış İstanbul'da yaşam maliyetinde dev artış Ağustos ayından İstanbul’da yaşam maliyetinin yıllık artış oranı yüzde 101.69 oldu. İstanbul’da dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti 23 bin 586 TL olarak ölçüldü.

En Çok Okunanlar

Sarıgül isyan etti: 'Bu plakaya 120 bin lira ceza niye?'
Sarıgül isyan etti: 'Bu plakaya 120 bin lira ceza niye?' CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, şahsi aracına 120 bin liralık trafik cezası kesilmesine tepki gösterdi.
Akın Gürlek'ten 'Ekrem İmamoğlu' açıklaması
Akın Gürlek'ten 'Ekrem İmamoğlu' açıklaması Adalet Bakanı Akın Gürlek, İBB Başkanı tutuklu Ekrem İmamoğlu için "O şahsın şahsım hakkındaki açıklamalarını ben önemsemiyorum. Ben sadece Cumhuriyet Savcısı olarak görevimi yaptım. Vicdanen de rahatım" dedi.
Özgür Özel: ‘Ben buraya gelirken A101 CEO’su bizi arıyor, yana yakıla’
Özgür Özel: ‘Ben buraya gelirken A101 CEO’su bizi arıyor, yana yakıla’ CHP’nin düzenlediği “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin 95’incisi Bolu’da yapıldı. Tutuklu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın mektubu okunurken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel Özcan’ın tutuklanmasına tepki gösterdi.
AKOM cumartesi gününü işaret etti: İstanbul'da hafta sonu hava nasıl olacak?
AKOM cumartesi gününü işaret etti: İstanbul'da hafta sonu hava nasıl olacak? AKOM'un raporuna göre, İstanbul'da cumartesi gününden itibaren rüzgarın kuvvetlenmesi ile birlikte sıcaklıkların 10 dereceler civarına gerileyeceği öngörülüyor. İşte ayrıntılar...
ABD basınında gündem olan iddia
ABD basınında gündem olan iddia Washington Post'a göre Rusya’nın, Orta Doğu’da Amerikan güçlerini hedef alabilmesi için İran’a istihbarat ve hedef bilgisi sağladığı öne sürüldü. Üç ABD’li yetkili, Moskova’nın savaşın başlamasından bu yana İran’a ABD’ye ait savaş gemileri ve uçakların konumlarını ilettiğini iddia etti.
Bolu Belediyesi Başkanvekili belli oldu
Bolu Belediyesi Başkanvekili belli oldu Son dakika haberi... Bolu Belediye Meclisi'nde Tanju Özcan'ın görevden uzaklaştırılması nedeniyle yapılan seçimde Bolu Belediyesi Başkan Vekilliğine 19 oy ile CHP'nin adayı Mehmet Tuna Özcan seçildi.
İmamoğlu'nun diploma davasında istinaf kararı
İmamoğlu'nun diploma davasında istinaf kararı Son dakika haberi... Tutuklu İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun diplomasının iptaline ilişkin açtığı davada yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 7. İdare Dava Dairesi, istinaf incelemesi sürerken yapılan “yürütmenin durdurulması” talebini reddetti. Böylece dosya esastan incelenmeye devam edecek.
Murat Çalık, Silivri'ye sevk edildi!
Murat Çalık, Silivri'ye sevk edildi! İBB’ye yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında 23 Mart’ta tutuklanan ve İzmir Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na sevk edilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yeniden Silivri’deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na sevk edildi. Gelişmenin ardından Çalık'tan bir paylaşım da geldi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye