Ali İsmet Ural

Her Şeye Karşın

02 Ekim 2011 Pazar
\n\n\n

İlkyarı F.Bahçeye hiç yakışmadı. Hasret sona erdi diyerek özlemle tribünleri dolduran taraftara sunulacak 11 bu olmamalıydı. Onlar Bekir ve Orhanın stresine ortak olmak için gelmedi stada. Semihin ayakta kalmakta zorlanan ağır görüntüsüne katlanmak için de gelmediler. Şampiyonu izlemeye geldiler. Yine de bu olumsuzluklara karşın susmadılar. Aykut Hoca da denemelerden vazgeçince işler yoluna girmiş oldu.

\n

İkinci yarıda siyahla beyaz kadar değişti takım... Rakip büyüklerin belalısı ve lig lideri... Takım oyununu en iyi oynayan takım. Aykut neden koca 45 dakika risk aldı anlamak güç ama hazırlık maçlarında Orhan önünde Gökhan ile iyi işler yapmıştı. Sanırım oradan yola çıktı ama aşı bu kez tutmayınca eskiye dönüverdi. Yobo ve Ziegler ilk devrenin en iyileri olduysa takımın kötü oynadığını ifade eder. İkinci yarı diğerleri çıktı ortaya... Mehmet Topuz sakatlıktan sonra tempolu ve istekli dönüş yaptı. Gökhan da yerine sağbeke geçince kalitesini hemen hissettirdi. Arkadan bindirmelerle daha etkili olduğunu attığı golle süsledi. Ancak maçın sonlarında topu elle oynadığı Cüneyt Çakırın gözünden kaçtı ki ikinci sarıdan kırmızı kart çıkmalıydı. Stoch ise hafta içi oynamak istiyorum bağırtıları sonrası rotasyon avantajıyla yakaladığı forma şansını çok iyi kullandı.

\n

Ancak Kadıköyde Diasız F.Bahçe yalnız İBBnin Dokası da arada kaynamasın, müthiş bir oyuncu... Bu belediye bu ligde daha çok tünel kazar, üst geçit yapar. Adamlarda her yol var. F.Bahçe biraz gevşedi, hemen 2 gol buldular.

\n

Sonuçta F.Bahçe, her şeye karşın kazanma alışkanlığını sürdürüyor. Ulusal maç arası da çok iyi zamanda gelmiş oldu.

\n\n


Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Fernandao çıkar mı? 28 Ağustos 2015
Volkan Demirel 24 Ağustos 2015
Sorumsuz Caner 21 Ağustos 2015

Günün Köşe Yazıları