Arzu Süzmen

İtalya'nın stil sahibi iki markası bir arada

13 Mayıs 2015 Çarşamba

İtalyan otomotiv devi Fiat ve gözlük tasarımına getirdiği yenilikçi solukla tüm dünyada heyecan yaratan Italia Independent, ortak bir organizasyona imza attı.

İtalyan stilini başarıyla temsil eden iki marka, Venedik Sarayı’nda gerçekleştirdikleri etkinlikte iş ve sanat dünyasını bir araya getirdi. Davetliler, Italia Independent’in yeni sezon modellerinin tanıtıldığı gecede Fiat 500 Ailesi’nin son üyesi Fiat 500X modelini yakından inceleme fırsatı buldu.
 
Lapo Elkann’ın yarattığı Italia Independent marka gözlük modelleri, 12 Mayıs Salı günü Venedik Sarayı’nda gerçekleşen gecede tanıtıldı. Fiat ve Italia Independent’in işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, iş ve sanat dünyasının pek çok tanınmış ismi bir araya geldi. Geceye katılan isimler arasında; Italia Independent’in Kurucusu Lapo Elkann ve İtalya İstanbul Başkonsolosu Federica Ferrari Bravo’nun yanı sıra, Atıl Kutoğlu, Ceylan Saner, Hakan Akkaya, Meltem Cumbul, Sema Şimşek, Yiğit Özşener, Raisa ve Vanessa Sason gibi isimler yer aldı.

Italia Independent’in gözlük tasarımları, styling’ini Bahar Kongel’in üstlendiği defileyle konuklara tanıtıldı. MIT Technology Review tarafından geçtiğimiz yıl İtalya’nın en yenilikçi ilk 10 markasından biri seçilen Italia Independent’in yeni sezon modelleri, ödüllü teknolojilerle özel işlemlerden geçirilerek sürpriz doku özellikleri eşliğinde sunuldu.



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları


Günün Köşe Yazıları