Hayri Güner

Kusursuz Fırtına

09 Mayıs 2013 Perşembe

TRABZON - Spor Toto Süper Ligde bir ara kâbus dolu günler yaşayan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Sivassporu 6-0 yenerek 14. kez finale yükseldi. Futbolun nasıl oynandığını rakibine gösteren Bordo - Mavililerde sahanın yıldızı Adrian ise 3 gol atarak (9 golü oldu) hat trick yaptı. Ağlara giden 6 golün 4ünün sol ayakla atılması ilginçti...

\n

İlk maçtaki 2-1lik yenilgiye karşın Trabzonun tur atlayacağını düşünenlerin oranı neredeyse yüzde 100dü. İki bölümde de farklı bir görüntü çizdi Karadeniz temsilcisi... İlk yarıda gol dakikasına dek sahada ne istediğini bilmeyen bir Trabzonspor vardı. Ancak 38. dakikada Sivassporun gardı düştü. Volkanı ceza sahasında Ziyanın düşürmesine hakem Tolga Özkalfa, ‘penaltı dedi. Bordo - Mavililerde Adrianın vuruşu kaleci Borjandan döndü. Pozisyonun devamında Polonyalının vuruşu ağlara gitti.

\n

İkinci yarıda oyuna istediği gibi yön veren bir Trabzonspor vardı. Kanat bindirmelerinde dağılan Kırmızı - Beyazlı savunma, TV izler gibi pozisyonları seyrederken Adrianı da durduramadı. Polonyalı ikinci bölümde 2 gol daha atarken diğer goller Olcan, Volkan ve Aykuttan geldi. Bordo - Mavili taraftarların takımına desteği de görülmeye değerdi. Tribünlerin F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırıma küfürlü tezahüratları ise dünkü maça gölge düşürdü.

\n


Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Trabzon’da skandal 18 Mart 2024

Günün Köşe Yazıları