Oğuz Tongsir

SadeceGol Yoktu

06 Kasım 2011 Pazar
\n\n\n

Bu maça takılan o kadar çok şey var ki.. Saymaya başlayalım isterseniz:

\n

FIRAT AYDINUSUN KUSURSUZ YÖNETİMİ: Cüneyt Çakır ile birlikte zirveye koşan Aydınus bu maçta da pozisyonlara çok yakındı. Çaldığı düdüklerin hemen hemen tamamı doğruydu.

\n

SEMİH’E ALKIŞ TUFANI: G.Saraylı taraftarlar dün gece altyapıdan yetişmiş bir gence sahip çıktı. Semih topu ayağına her alışında alkışlandı. Doğrusu Nobre gibi kontrollü zor bir rakibi de çok iyi marke etti.

\n

MERSİN’İN KAÇIRDIKLARI: Önce Moritzle penaltı, sonra penaltıdan daha kolay bir pozisyonda NDuka ile gol kaçtı. Mersinin hocası Nurullah Sağlam maçtan sonra Bunları atacaksındedi. Haksız mı?

\n

EBOUE TAMAM, YA SABRİ? O kadar kötü, o kadar durgundu ki Arsenaldeki Eboue bu mu diyorduk her seferinde. Takıma ısındı, savunmanın sağ tarafında şimdi bir lokomotif gibi. Olan, mecburen orta sahaya kaydırılan Sabriye oldu.

\n

AYHAN İLE BAŞLAMAMAK HATA: Fatih Terim de ara sıra hata yapıyor. Örneğin maça geçen haftanın yıldızı Ayhanla başlamamak gibi. Halbuki Ayhan girdi, oyunun şekli değişti.

\n

HALI GİBİ SAHA: İki hafta önce bu saha tarla gibiydi. G.Saray yönetimi seri bir operasyonla çimleri değiştirdi. Dün gece güzel bir maç seyrettiysek bunda hakem ve futbolcular kadar iş bitiren G.Saray yönetiminin de payı vardı.

\n

PENALTIYI NEDEN NOBRE ATMADI? Penaltı kurtarılır mı, kaçırılır mı? Evet, penaltıyı Muslera kurtardı ama neden Nobre gibi bir golcü değil de Moritz attı?

\n

MILAN BAROS OLSAYDI: G.Saray dün kazanamadı. Özellikle ikinci yarıda Elmander ile birçok pozisyona girdi ama hepsini kaçırdı. Eleştirenlere soruyorum şimdi: Baros olsaydı, skor tabelası böyle kalır mıydı?

\n\n


Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Aciz G.Saray 19 Mart 2014
Deplasman Kâbusu 3 Mart 2014

Günün Köşe Yazıları