Antalyaspor kuvvet ve dayanıklılık çalıştı
Spor Toto Süper Lig’e verilen milli arada çalışmalarını sürdüren Antalyaspor, bugün kuvvet ve dayanıklılık antrenmanı yaptı.

Spor Toto Süper Lig’e verilen milli arada çalışmalarını sürdüren Antalyaspor, bugün kuvvet ve dayanıklılık antrenmanı yaptı.
Kırmızı-beyazlılar, düz koşu ile başladığı antrenmana ısınma hareketleri ile devam etti. Teknik Direktör Bülent Korkmaz gözetimindeki antrenmanda daha sonra futbolcular 4 ayrı istasyonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenman, yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi. Teknik Direktör Bülent Korkmaz, skor 6-6'ya geldiğinde çift kale maçı sonlandırdı ve yorucu antrenmanda istekli çalışan futbolculara teşekkür etti.
Öte yandan, Antalyaspor’un ilk hazırlık maçı da kesinleşti. Kırmızı-beyazlılar 29 Mart Cuma günü Regnum Carya Otel sahasında saat 17.00’de Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

Spor Haberleri
-
Fernandes şov yaptı: Manchester çok rahat turladı!
-
Milli oyuncudan Fenerbahçe'ye kötü haber!
-
Olympique Lyon kendi evinde çok rahat!
-
Tottenham, AZ Alkmaar'ı eli boş gönderdi!
-
Fatih Terim'in öğrencileri şov yaptı: Tam 6 gol!
-
Albert Riera'nın ekibi çeyrek finalde!
-
Fenerbahçe penaltı bekledi: Hakem sarı kart verdi!
-
Olympiakos'a galibiyet yetmedi!
-
Eintracht Frankfurt, Ajax'a şans tanımadı!
-
Athletic Bilbao güle oynaya çeyrek finalde!
En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
MSB'den açıklama geldi!
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!