Gökçek hakemlere de el attı: Hakem makem değil

Osmanlıspor'un Kasımpaşa'ya sahasında 1-0 yenilmesinin ardından, Melih Gökçek'ten karşılaşmanın hakemi Fırat Aydunus'a 'Bu adam hakem makem değil'' diyerek tepki gösterdi.

Gökçek hakemlere de el attı: Hakem makem değil
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 05.12.2015 - 16:24

 

Kasımpaşa maçının çok önemli olduğunu ifade eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ''Bu maçta tam bir hakem faciası yaşandı. Biz yukarıdan tekrarını seyrediyoruz. Serdar'a sarı kart gösterebilirdi.

HAKEM BUNU  KASITLI YAPTI

Gökçek sözlerini şöyle devam etti:

''Kesinlikle, kesinlikle kırmızı kart yoktu. Olmaz böyle bir şey ve yukarıdan defalarca seyrettik. Hiçbir faul yoktu, faul icad etti. Akşam bir bakın. Arkasından penaltı oldu. Aleni eline değdi. Kaç defa seyrettik. Üç tane olay. Bir olay böyle katledilir. Bu hakemin bunu kesinlikle kasıtlı yaptığına inanıyorum. Bu adamın hakemliği bırakması lazım. Hakem makem değil bu adam. Açıkça söylüyorum'' diye konuştu.