Riekerink, derbi öncesi 11'i şekillendiriyor
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Fenerbahçe derbisi öncesi sahaya çıkaracağı ilk 11'i belirlemeye çalışıyor.

Galatasaray'da Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, Selçuk, Sneijder ve Sabri hakkında kararını son antrenmanda verecek. Sakatlıkları geçen oyuncuların fiziksel durumları, Riekerink'in tercihi konusunda belirleyici olacak.
Galatasaray Sağlık Heyeti, yoğun bir çalışma programı doğrultusunda Selçuk, Sneijder ve Sabri'yi Fenerbahçe derbisi öncesinde takımla çalışabilecek konuma getirdi. Sezonun en önemli maçı olarak gösterilen mücadelede oynamak istediklerini teknik ekibe ileten üç oyuncunun derbiye ilk 11'de başlaması sürpriz olmayacak. Ancak Riekerink, son antrenmandaki performansa göre kritik maçın kadrosunu oluşturmayı planlıyor.
Muslera'nın önünde Sabri, Semih, Denayer ve Olcan dörtlüsünü düşünen tecrübeli teknik adam, Hakan Balta'yı da önemli bir alternatif olarak maça hazırlıyor. Sarı kart cezalısı Carole derbide forma giyemeyecek. Çaykur Rizespor mücadelesinde sakatlanıp oyundan çıkan Chedjou'nun durumu belirsizliğini koruyor. Kamerunlu oyuncunun derbiye yetişmesi halinde orta sahada görev alması bekleniyor. Sarı kırmızılılarda Chedjou maça yetişmezse orta saha Selçuk, Emre ve Bilal üçlüsünden oluşacak. Hücumda Sneijder, Yasin ve Podolski'yi kullanmayı düşünen Riekerink, maçın gidişatına göre Umut Bulut'u da oyuna dahil etmeyi düşünüyor. (ntvspor)

Spor Haberleri
-
Fernandes şov yaptı: Manchester çok rahat turladı!
-
Milli oyuncudan Fenerbahçe'ye kötü haber!
-
Olympique Lyon kendi evinde çok rahat!
-
Tottenham, AZ Alkmaar'ı eli boş gönderdi!
-
Fatih Terim'in öğrencileri şov yaptı: Tam 6 gol!
-
Albert Riera'nın ekibi çeyrek finalde!
-
Fenerbahçe penaltı bekledi: Hakem sarı kart verdi!
-
Olympiakos'a galibiyet yetmedi!
-
Eintracht Frankfurt, Ajax'a şans tanımadı!
-
Athletic Bilbao güle oynaya çeyrek finalde!
En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
MSB'den açıklama geldi!
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!