Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler ela rümeysa cebeci
 ‘Uyuşturucu soruşturması’nda tutuklanmıştı… Ela Rümeysa Cebeci tahliye edildi ‘Uyuşturucu soruşturması’nda tutuklanmıştı… Ela Rümeysa Cebeci tahliye edildi Uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan spiker Ela Rümeysa Cebeci, ev hapsiyle tahliye edildi.
Tutuklu Ela Rümeysa Cebeci bir kez daha ifade verdi Tutuklu Ela Rümeysa Cebeci bir kez daha ifade verdi "Uyuşturucu soruşturması" kapsamında 17 Aralık'tan bu yana tutuklu bulunan Ela Rümeysa Cebeci, bugün bir kez daha adliyeye gelerek ifade verdi. Cebeci, ardından cezaevine geri gönderildi.
Saran'ın testi pozitif çıktı, çok sayıda ünlü isim gözaltına alındı! Saran'ın testi pozitif çıktı, çok sayıda ünlü isim gözaltına alındı! Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması kapsamında bugün İstanbul merkezli bir operasyon daha gerçekleştirildi, 20 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler arasında TİMS&B Prodüksiyon CEO'su Yusuf Timur Savcı da yer alırken, sosyal medya fenomeni Ezgi Fındık hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Öte yandan Saadettin Saran’ın Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan uyuşturucu testi “pozitif” çıktı. Sonuca itiraz eden ve "Hayatım boyunca kullanmadım” diyen Saran, özel bir laboratuvara giderek ikinci kez testi verdi.
Tayyar'dan yeni 'Ela Rümeysa Cebeci' açıklaması Tayyar'dan yeni 'Ela Rümeysa Cebeci' açıklaması Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması devam ederken bugün İstanbul'da bir uyuşturucu operasyonu daha yapıldı. Bu kapsamda 22 kişi hakkında gözaltı kararı verildi, 20 kişi gözaltına alındı. AKP'li Şamil Tayyar bugün gözaltına alınan isimlerin, Ela Rümeysa Cebeci'nin arşivinden çıktığını ve daha fazlasının olduğunu iddia etti.
'Telefonumu rızamla verdim, kullanıcıyım' 'Telefonumu rızamla verdim, kullanıcıyım' “Uyuşturucu” soruşturması kapsamında tutuklanan ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Saadettin Saran’ın savcılıkta verdiği ifade sonrası yeniden gündem olan Ela Rümeysa Cebeci’nin ek ifadesi ortaya çıktı. Cebeci, “Geçmiş zamanda uyuşturucu kullandım” dedi. Cebeci ayrıca tekrar kan ve saç örneği vermek istediğini belirterek, “Daha sonra avukatımla gelip, bildiklerimi anlatacağım” dedi.
Gözaltına alınmıştı: Gazeteci Emrullah Erdinç adliyeye sevk edildi! Gözaltına alınmıştı: Gazeteci Emrullah Erdinç adliyeye sevk edildi! Uyuşturucu soruşturması kapsamında gazeteci Emrullah Erdinç gözaltına alındı. Erdinç'in savcılıkta ifade vermek üzere adliyeye sevk edildiği öğrenildi.
Aşk, ihanet, skandallar: 2025’e damga vuran magazin olayları Aşk, ihanet, skandallar: 2025’e damga vuran magazin olayları 2025, magazin dünyasında yalnızca ünlülerin özel hayatlarıyla değil, kamuoyuna yansıyan tartışmalar, sosyal medya krizleri ve beklenmedik açıklamalarla da hafızalara kazındı. İşte yıl boyunca çok konuşulan magazin olayları…
'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu' 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu' Uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan Ela Rümeysa Cebeci hakkında konuşan AKP’li Şamil Tayyar, Cebeci’nin itirafçı olduğunu ve soruşturmanın yeni isimlere uzanabileceğini öne sürdü.
Yetti bu uyuşturucu magazini! Yetti bu uyuşturucu magazini! Sevgili okurlarım vallahi billahi bana iki şeyden daral geldi.
Ek ifade verdi, yeniden cezaevine gönderildi Ek ifade verdi, yeniden cezaevine gönderildi 'Uyuşturucu' soruşturması kapsamında tutuklanan spiker Ela Rümeysa Cebeci yeniden ifadesinin alınması için İstanbul Adliyesi’ne getirildi. Ek ifadesine başvurulan Cebeci daha sonra yeniden cezaevine götürüldü.
Tekdağ'dan Ela Rümeysa Cebeci iddialarına yanıt Tekdağ'dan Ela Rümeysa Cebeci iddialarına yanıt Can Holding’e yönelik yürütülen kara para soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Kenan Tekdağ, spiker Ela Rümeysa Cebeci hakkındaki iddialara yanıt verdi.
Ela Rümeysa Cebeci, ikinci kez ifade vermek için Çağlayan Adliyesi'nde Ela Rümeysa Cebeci, ikinci kez ifade vermek için Çağlayan Adliyesi'nde Son dakika haberi... Uyuşturucu operasyonu kapsamında başlatılan soruşturmada uyuşturucu testi pozitif çıkan spiker Ela Rümeysa Cebeci, ikinci kez ifade vermek üzere Çağlayan Adliyesi’ne geldi.
Ela Rümeysa Cebeci kimdir, kaç yaşında? Spiker Ela Rümeysa Cebeci nereli?  Spiker Ela Rümeysa Cebeci neden tutuklandı? Ela Rümeysa Cebeci kimdir, kaç yaşında? Spiker Ela Rümeysa Cebeci nereli? Spiker Ela Rümeysa Cebeci neden tutuklandı? İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu soruşturması kapsamında spiker Ela Rümeysa Cebeci tutuklandı. Peki, Ela Rümeysa Cebeci kimdir, kaç yaşında? Spiker Ela Rümeysa Cebeci nereli? Spiker Ela Rümeysa Cebeci neden tutuklandı?
Ela Rümeysa Cebeci'den 'Mehmet Akif Ersoy' iddiasına ilk yanıt Ela Rümeysa Cebeci'den 'Mehmet Akif Ersoy' iddiasına ilk yanıt Geçen günlerde gözaltına alınan spiker Ela Rümeysa Cebeci, Mehmet Akif Ersoy'un uyuşturucu kullanılan bir ortamda çekilen fotoğrafının telefonunda yer aldığına dair iddiayı yalanladı. Cebeci, "Saklayacak hiçbir şeyim yok. İftira aklandığında bunu ilk olarak seyircime ben duyuracağım" ifadelerini kullandı.
Ünlü spikerler gözaltına alındı! Ünlü spikerler gözaltına alındı! Son dakika gelişmesi... Ünlü televizyon spikerleri Ela Rümeysa Cebeci ve Meltem Acet gözaltına alındı. Spiker Hande Sarıoğlu da 'uyuşturucu' operasyonu kapsamında ifade vermeye çağrıldı.
Ela Rümeysa Cebeci kimdir? Show TV spikeri Ela Rümeysa Cebeci kaç yaşında? Ela Rümeysa Cebeci kimdir? Show TV spikeri Ela Rümeysa Cebeci kaç yaşında? İstanbul’da jandarma ekipleri ünlü isimlere yönelik uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında Show TV Haber Spikeri Ela Rümeysa Cebeci de gözaltına alındı. Peki, Ela Rümeysa Cebeci kimdir? Show TV spikeri Ela Rümeysa Cebeci kaç yaşında?

En Çok Okunanlar

Ayaş Kaymakamlığı'nın paylaşımına inceleme başlatıldı
Ayaş Kaymakamlığı'nın paylaşımına inceleme başlatıldı Son dakika haberi... Ayaş Kaymakamlığı'nın tepkilere neden olan basın açıklaması hakkında inceleme başlatıldı. Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Ayaş ilçemizde 23 Nisan kutlama programları kapsamında yaşanan bir konuya dair Kaymakamlığın sosyal medya aracılığıyla yapmış olduğu açıklama ile ilgili olarak Valiliğimizce gerekli inceleme başlatılmıştır" denildi.
Eski AKP'li belediye başkanı dahil 49 gözaltı!
Eski AKP'li belediye başkanı dahil 49 gözaltı! Şanlıurfa'nın Halfeti ilçe belediyesine yönelik düzenlenen şafak operasyonunda aralarında eski AKP'li belediye başkanı Şeref Albayrak'ın da olduğu 49 kişi gözaltına alındı.
Soylu'nun 'Gülistan Doku' sözleri Meclis tutanaklarında
Soylu'nun 'Gülistan Doku' sözleri Meclis tutanaklarında Türkiye'nin gündemindeki Gülistan Doku soruşturmasına ilişkin TBMM tutanakları yıllar sonra ortaya çıktı. Tutanaklarda özellikle dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Bu konuyu PKK, HDP siyasallaştırmaya çalıştı" ve "Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığınca olayın adli soruşturmasının beraber takip edildiği ve Vali Tuncay Sonel hakkındaki iddiaların asılsız olduğu anlaşılmıştır” ifadeleri dikkat çekti.
Türk sermayesi çantayı doldurdu yurtdışına çıkıyor
Türk sermayesi çantayı doldurdu yurtdışına çıkıyor Türkiye’de 2018 yılında döviz kurlarındaki sert dalgalanmalar ve ekonomik krizlerle başlayan süreç, büyük sermaye gruplarında dönüşümü hızlandırdı. Borç yapılandırmaları ve varlık satışları artarken, yerli sermayenin yönünün yurtdışına kaydığı değerlendiriliyor. Ekonomi çevreleri süreci “sürdürülemez” olarak yorumladı.
Önce paylaştı sonra sildi: Dini siyasete alet etmesi tepki çekti
Önce paylaştı sonra sildi: Dini siyasete alet etmesi tepki çekti Ankara'nın Ayaş ilçesi Kaymakamı Muharrem Eligül, hakkında çıkan haberlere ilişkin yaptığı basın açıklamasında konuyla bağlantısı olmayan ilginç ifadeler kullandı. Açıklamasında ayrıca sık sık dini ifadelere başvuran Eligül, paylaşımını bir süre sonra kaldırdı. CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, açıklamayı paylaşarak, "Ya haddini aşmayacaksın ya da söylediğinin arkasında duracaksın" tepkisini gösterdi.
Gizli tanığın tarif ettiği yerde mezar yeri tespit edildi
Gizli tanığın tarif ettiği yerde mezar yeri tespit edildi Tunceli'de Gülistan Doku soruşturmasında geçen yıl ocak ayında gizli tanık ifadesinin ardından yapılan çalışmada; bulunan mezar yeri ile şüphe duyulan 17 noktada, yaklaşık 40 kilometrelik alanda yer altı görüntüleme cihazlarıyla arama yapıldı.
Bir derdim var
Bir derdim var 23 Nisan’dı ya, iktidar siyasetçilerinin dilinde benzer cümleler vardı.
Müdürler hakkında işlem yapılmıyor
Müdürler hakkında işlem yapılmıyor Tunceli’de öğrenciyken 2020’de kaybolan Gülistan Doku hakkında süren cinayet soruşturması siyasetin gündeminde. Konu hakkında CHP’nin araştırma komisyonu kurulması yönündeki önerge hakkında konuşan CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca; dönemin Tunceli İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen ve firari faile Antalya’da otel ayarlayan dönemin Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan hakkında halihazırda herhangi bir soruşturma yapılmadığını belirtti. Karaca; “Tunceli’de kurulan ve üniversiteli genç kızları ağına düşen bir şebekenin işidir bunlar. Şebeke Vali Sonel’in aracılığıyla kamusal gücü kullanarak, intihar dedirtip olayın üstünü örtmeye çalıştı.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye