Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Dünya Kupası Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Google chrome güncellemesi
Google Chrome'da olan güvenlik açığı kapatıldı Google Chrome'da olan güvenlik açığı kapatıldı Chrome tarayıcısında tespit edilen güvenlik açığı giderildi.
Android 7 ve daha öncesi kullananlara Chrome desteği kesiliyor Android 7 ve daha öncesi kullananlara Chrome desteği kesiliyor Her uygulamada olduğu gibi eski sürümleri kullanan telefonlarda destek kesiliyor. Google Chrome'un da artık kullanılmaz olacağı telefonlar var.
Google Chrome'un 15'inci yılına özel yeni özellikler sunuldu Google Chrome'un 15'inci yılına özel yeni özellikler sunuldu Google Chrome 15 yıl önce hayatımıza girdi ve tam gaz olmaya da devam ediyor. Bu kapsamda yeni özellikler de kullanıma sunuldu.
Google Chrome için sesli okuma özelliği test ediliyor Google Chrome için sesli okuma özelliği test ediliyor Teknoloji devi Google, rakip tarayıcılarda mevcut olan web sayfasındaki metinleri sesli okuma özelliğini Chrome tarayıcısına getiriyor.
Google Chrome'a 'Arama Yardımcısı' ekleniyor Google Chrome'a 'Arama Yardımcısı' ekleniyor Google Chrome için yapay zeka destekli bir hizmet ekleniyor. Arama Yardımcısı adı verilen bu araç, daha detaylı aramalar yapmaya olanak sağlayacak.
Chrome'da yapılacak değişiklik, eleştirilerin ardından ertelendi Chrome'da yapılacak değişiklik, eleştirilerin ardından ertelendi Google Chrome için yapılması beklenen değişiklik hakkında yeni bir gelişme yaşandı.
Google Chrome için yeni 'Enerji Tasarrufu' adımı Google Chrome için yeni 'Enerji Tasarrufu' adımı Google Chrome için bir güncelleme piyasaya sürüldü. Bu güncellemede gelen enerji tasarrufu daha az batarya kullanımına odaklanıyor.
Google Chrome için yeni güvenlik güncellemesi geldi Google Chrome için yeni güvenlik güncellemesi geldi En popüler tarayıcılardan biri olan Google Chrome, yeni bir güvenlik güncellemesi aldı.
Google Chrome güncellemesi 14 güvenlik açığını kapattı Google Chrome güncellemesi 14 güvenlik açığını kapattı Google Chrome yeni bir güncelleme yayımladı. Bu güncelleme sayesinde toplamda 14 güvenlik açığı kapatıldı.
Google Chrome 'gizli pencere' açıkken bile izlenebilirsiniz Google Chrome 'gizli pencere' açıkken bile izlenebilirsiniz Google Chrome'da kullanıcılara gizli pencere sunuluyor bu özellik sayesinde kişiler izlenemiyor ancak Google yetkilisine göre durum hiç de öyle değil.
Güvenlik açığının en yüksek olduğu tarayıcılar belli oldu! Güvenlik açığının en yüksek olduğu tarayıcılar belli oldu! Dünyanın en popüler tarayıcısı olan Google Chrome yeni yayımlanan bir rapora göre güvenlik açığının en çok olduğu tarayıcı.
Chrome kullanıcılarının mutlaka yapması gereken güncelleme Chrome kullanıcılarının mutlaka yapması gereken güncelleme İnternet aleminin uzun bir süredir en popüler tarayıcısı olan Google Chrome’da bir güvenlik açığı bulunduğu için yeni bir güncelleme yayımlandı.

En Çok Okunanlar

Kürsüye Özgür Özel çıktı, kurultay tarihi verdi
Kürsüye Özgür Özel çıktı, kurultay tarihi verdi Seçilmiş CHP Genel Başkanı Özgür Özel, grup toplantısı için kürsüde konuşmasının bir "zafer" olmadığını belirterek, "Bu kürsüde seçilmiş genel başkanının konuşma yapmasının sağlanması, Dikmen Kapı önündeki binlerin Türkiye'deki milyonların yüreklerindeki demokrasi, ülke ve parti sevgisindendir" dedi. Özel kurultayın 26 Temmuz günü yapılması gerektiğini söyledi.
Kılıçdaroğlu'ndan, Mansur Yavaş'ın çağrısına jet yanıt
Kılıçdaroğlu'ndan, Mansur Yavaş'ın çağrısına jet yanıt Son dakika haberi... Mahkeme kararıyla CHP Genel Başkanlığı'na "atanan" Kemal Kılıçdaroğlu, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın kendisine yönelik çağrısına yanıt verdi, "Topyekün halk ayaklanması çığırtkanlığı yaparak bu partinin öz evlatlarını birbirine düşman etmek isteyenler bilsin ki; o kirli emellere asla geçit vermeyeceğiz!" dedi. Kılıçdaroğlu, grup toplantısını Genel Merkez'e taşıdı.
Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını dinleyen vekil sayısı ortaya çıktı...
Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını dinleyen vekil sayısı ortaya çıktı... Mahkemenin "mutlak butlan" kararı sonrası CHP Genel Başkanlığı görevine getirilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel merkezde yaptığı konuşmaya yalnızca 17 CHP milletvekilinin katıldığı öğrenildi.
TBMM'de 'grup toplantısı' gerilimi son buldu
TBMM'de 'grup toplantısı' gerilimi son buldu Türkiye'nin gözü bugün saat 13.30'da TBMM'de yapılması beklenen CHP grup toplantısında olacak. Hem seçilmiş Özgür Özel yönetimi hem de mahkeme kararıyla atanan Kemal Kılıçdaroğlu yönetimi kürsüde kendilerinin konuşacağını açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun saat 10.40 itibari ile grup toplantısından vazgeçtiği öğrenildi.
Türker'den korkunç iddialar: Gözaltında çıplak arama ve savcıdan tehditler!
Türker'den korkunç iddialar: Gözaltında çıplak arama ve savcıdan tehditler! CHP’nin cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da arasında olduğu, 68 kişinin tutuklu yargılandığı 414 sanıklı İBB davasının 47’nci günü Silivri’de görüldü. Medya AŞ’nin eski Genel Müdürü İpek Elif Atayman savunma yaptı. Atayman savunmasında, iddianamedeki suçlamaların 5'inden 4'ünün kendisinin görevde olmadığı sürece ait olduğunu belirtti. Öte yandan Ekrem İmamoğlu ve jandarma arasında 'itme' polemiği yaşandı. İmamoğlu, İBB Davası’na verilen arada salondan ayrılırken izleyicilere “Tam yol ileri” diye bağırarak aşağı inen merdivenlere yöneldi. Bu esnada konuşmasını kısa sürdürmesini talep eden jandarma personelleri, İmamoğlu’nu salon dışına yönlendirirken ellerini kullandı. Bunun üzerine İmamoğlu kısa süreli olarak dengesini kaybederek sendeledi. Yaklaşık bir merdiven aşağı düşen İmamoğlu, duruma yoğun tepki gösterirken görevli jandarma personellerine “Beni hanginiz itti?” diye bağırdı.
Kılıçdaroğlu’na yanıt Mahiroğlu’ndan geldi: ‘Bunun öncesi de var…’
Kılıçdaroğlu’na yanıt Mahiroğlu’ndan geldi: ‘Bunun öncesi de var…’ Mahkemenin ‘butlan’ kararıyla CHP’nin yönetimine atanan Kılıçdaroğlu konuşmasında Halk TV ve Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu'nu hedef almıştı. Kılıçdaroğlu’nun ifadelerine yanıt veren Mahiroğlu “Baskı, tehdit ve şantaj konusunda gemi azıya öyle almışlar ki, kürsüden açıkça hedef göstermeden öncesi de var” dedi. İşte ayrıntılar…
Mansur Yavaş'tan, Kemal Kılıçdaroğlu'na açık çağrı!
Mansur Yavaş'tan, Kemal Kılıçdaroğlu'na açık çağrı! Son dakika haberi... ABB Başkanı Mansur Yavaş, mahkeme kararıyla CHP Genel Başkanlığı'na "atanan" Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrı yaptı. Yavaş "Bugün milyonlarca CHP'li sağduyulu bir yaklaşım göstermenizi beklemektedir" dedi.
Sosyal güvenlik uzmanı Şimşek temmuz zammı için oran verdi
Sosyal güvenlik uzmanı Şimşek temmuz zammı için oran verdi Cumhuriyet yazarı ve sosyal güvenlik uzmanı Nergis Şimşek, temmuzda emekli ve memur maaşlarına yapılacak kümülatif zam oranlarını paylaştı. Mevcut taban aylık sistemi değiştirilmediği sürece milyonlarca yurttaşın sıfır zam tehlikesiyle karşı karşıya kalacağını belirten Şimşek, en düşük emekli maaşının mutlaka yukarı çekilmesi gerektiğini vurguladı.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye