Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi
İzmir’de “Cumhuriyet Düşmanlığına Geçit Yok” yürüyüşü İzmir’de “Cumhuriyet Düşmanlığına Geçit Yok” yürüyüşü Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi (THTM), Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla Bornova’da “Cumhuriyet Düşmanlığına Geçit Yok, Emeğin Cumhuriyetini Birlikte Kuracağız!” çağrısıyla yürüyüş yaptı. “Kahrolsun saltanat, yaşasın Cumhuriyet” sloganları atılan yürüyüşte “Cumhuriyet düşmanlarını tarihin çöplüğüne göndereceğiz” denildi.
THTM yeni yılın ilk toplantısına çağırıyor THTM yeni yılın ilk toplantısına çağırıyor Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi (THtM) 2025 yılının ilk toplantısı için 12 Ocak Pazar günü bir araya geliyor.
Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi NATO’dan çıkış için TBMM’ye dilekçe veriyor Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi NATO’dan çıkış için TBMM’ye dilekçe veriyor Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi’nin (THTM) başlattığı ‘NATO’ya Karşı Göreve’ çağrısı kapsamında THTM Yürütme Kurulu, Türkiye’nin NATO’dan çıkışı amacıyla bir dilekçe hazırladı. Aydın ve sanatçıların imzası bulunan dilekçe yarın TBMM Başkanlığı’na iletilecek. Yazarlarımız Ataol Behramoğlu, Barış Pehlivan, Barış Terkoğlu ve Zülal Kalkandelen ile birlikte 300’ü aşkın aydın ve sanatçının imzasını taşıyan imzasını da taşıyan dilekçeye ilişkin konuşan THTM Sözcüsü Oğuz Oyan, “Bölgenin ve dünyanın karışık olduğu bir dönemde, tam yerinde ve zamanında yapılan bir girişim. NATO’nun Türkiye’nin dostu olduğunu düşünmüyoruz” dedi.
İncirlik'e yürüyüş başlattılar: THTM, Ankara'da eylem yaptı İncirlik'e yürüyüş başlattılar: THTM, Ankara'da eylem yaptı Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi, NATO’ya karşı tepkilerini dile getirmek amacıyla İstanbul'dan İncirlik Üssü'ne başlattıkları yürüyüş kapsamında Ankara'da eylem düzenledi.
THTM'nin NATO'ya karşı yürüyüşü, Mamak Natoyolu'nda devam etti THTM'nin NATO'ya karşı yürüyüşü, Mamak Natoyolu'nda devam etti Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi (THTM), NATO’ya karşı İstanbul’dan Adana İncirlik Üssü'ne doğru başlattığı yürüyüşü Ankara’nın Tuzluçayır Mahallesi Natoyolu Caddesi’nde sürdürdü.
THTM NATO’ya karşı başlattığı yürüyüşe Ankara’da devam ediyor: Savaş ve NATO karşıtı sergi açıldı THTM NATO’ya karşı başlattığı yürüyüşe Ankara’da devam ediyor: Savaş ve NATO karşıtı sergi açıldı Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi (THTM), 15 Eylül’de İstanbul Kartal’da başlattığı yürüyüşün 5’inci durağı Ankara’da etkinliklerini sürdürüyor. Etkinlikler kapsamında bugün Çankaya ilçesinde bulunan Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde savaş ve NATO karşıtı serginin açılışı yapıldı.
Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi, İncirlik Yürüyüşü'nü başlattı Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi, İncirlik Yürüyüşü'nü başlattı Filistin'de yaşananlardan NATO'yu sorumlu tutan Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi İncirlik Yürüyüşü için Kartal'da açıklama yaptı. Türk ve Filistin bayraklarının taşındığı açıklamada "Filistin halkı yalnız değildir" , "NATO defol bu memleket bizim" sloganları atıldı.
15 Eylül’de İstanbul’dan başlayacak 15 Eylül’de İstanbul’dan başlayacak Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi, 15 Eylül’de İstanbul’dan başlayarak Adana İncirlik Üssü’nde sona erecek bir yürüyüş düzenleyecek.
TBB 'derhal' diyerek çağrı yaptı TBB 'derhal' diyerek çağrı yaptı Türkiye Barolar Birliği (TBB), TBMM Genel Kurulu'nun olağanüstü toplantısında alınan Can Atalay kararına ilişkin “Hiç var olmadığı tespit edilen bir işleme dayanılarak, bir milletvekilinin cezaevinde tutulması, Meclis çalışmalarına katılmasının engellenmesi, kişi güvenliği ve özgürlüğü hakkı ihlalinin yanında yasama organına yönelik ağır bir saldırıdır" açıklaması yaptı.
Karanlığa karşı imza toplandı Karanlığa karşı imza toplandı Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi (THTM), din odaklı eğitim anlayışına karşı başlattığı imza kampanyasını basın açıklamasıyla sonlandırdı. Kampanyaya 7 binden fazla yurttaşın imza attığı öğrenildi.
'Laik birikim inisiyatif almalı' 'Laik birikim inisiyatif almalı' Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi’nin (THTM) ilk genel kurulu toplandı. 224 temsilciden 170’inin katılımıyla sağlanan genel kurulda konuşan TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan, “Türkiye Cumhuriyeti’nin laik birikiminin artık bir inisiyatif alması lazım. Kurucu bir iddia olmadan inisiyatif alamazsınız” dedi.

En Çok Okunanlar

Bakan Çiftçi: 'Teröristlerin kimlikleri tespit edilmiştir'
Bakan Çiftçi: 'Teröristlerin kimlikleri tespit edilmiştir' Son dakika haberi... İsrail Konsolosluğu önünde silah sesleri duyuldu!
Başkan Dedetaş'tan ilk tepki...
Başkan Dedetaş'tan ilk tepki... Son dakika haberi... İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Üsküdar Belediyesi'ne yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Belediye binası giriş çıkışlara kapatıldı. Operasyona tepki gösteren Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, "Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor" dedi. Üsküdar Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise "Üsküdar Belediyesi’nin hiçbir birimi veya iştirak şirketi, hukuka aykırı bir faaliyetin içinde yer alamaz ve almamıştır" denildi.
'Askıda Fatura' projesini yapan mühendis savunma yapıyor: '2006 yılından beri...'
'Askıda Fatura' projesini yapan mühendis savunma yapıyor: '2006 yılından beri...' Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu 414 ismin yargılandığı İBB Davası'nın 17. duruşması görüldü. Duruşmada söz alan Duruşma Savcısı ve Ekrem İmamoğlu arasında gerginlik yaşandı. Savcı, İmamoğlu’na, “Haddinizi aşarsanız haddinizi bildiririz. Müvekkiliniz beyanlarına dikkat etsin. Yargılamayı gölgelemek adına beyanlardan vazgeçin” dedi.
1 milyon TL'nin aylık getirisi ne kadar oldu?
1 milyon TL'nin aylık getirisi ne kadar oldu? Bankalar mevduat faiz oranlarını güncelledi. Nisan 2026 itibarıyla yükselen mevduat faizi oranları, nakit birikimini değerlendirmek isteyen yatırımcılar için yeni fırsatlar sunuyor. Peki, 1 milyon TL’nin 32 günlük net getirisi ne kadar oldu? İşte en yüksek faiz veren bankalar ve banka banka güncel kazanç listesi...
Yılmaz Özdil'in istifasında çok konuşulacak 'Akın Gürlek' iddiası
Yılmaz Özdil'in istifasında çok konuşulacak 'Akın Gürlek' iddiası Yılmaz Özdil'in hem Sözcü TV hem de Sözcü gazetesinden ayrılmasının perde arkasında konuşulanlar ortaya çıktı. İstifada, "Akın Gürlek'in tapuları" konusunda gazeteye atılan bir manşetin bulunduğu öne sürüldü.
Ekrem İmamoğlu'ndan sert 'Yerebatan Sarnıcı' tepkisi!
Ekrem İmamoğlu'ndan sert 'Yerebatan Sarnıcı' tepkisi! Seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar Genel Müdürlüğü adına tescil ettirildiğini duyurdu. İmamoğlu "Ortada açık bir tablo var: Bir “çökme” kararı verildiyse; ne hukuku dinliyorlar, ne adaleti gözetiyorlar ne de kamu vicdanına kulak veriyorlar" dedi.
Yılmaz Özdil'den Sözcü'den istifası için ilk açıklama
Yılmaz Özdil'den Sözcü'den istifası için ilk açıklama Sözcü TV Medya Grubu'ndaki görevinden istifa eden Yılmaz Özdil, "Zübüğe zübük, guguk kuşu yumurtalarına gukuk kuşu yumurtaları, hırsıza hırsız demeye, Altı Ok'a çöreklenmeye çalışan asalakları deşifre etmeye devam edeceğiz” açıklaması yaptı.
'Bütün bir uygarlık bu gece yok olacak'
'Bütün bir uygarlık bu gece yok olacak' ABD Başkanı Donald Trump, İran’a ilişkin yaptığı açıklamada “bu gece bir medeniyetin yok olabileceği” uyarısında bulunurken, yönetim değişimi iddiasını yineledi; yaşanacak gelişmelerin dünya tarihinin en kritik anlarından biri olabileceğini söyledi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye