Ali İsmet Ural

Maçın 3 Adamı..!

15 Mart 2013 Cuma

Fenerbahçe öyle ya da böyle stresli, acılı bir gece de olsa istediğini aldıysa bunu önce Mehmet Topala sonra da Salihe borçlu. Sakatlıktan dolayı değişim 34te geldi ve o dakikaya kadar durumu idare etmeye çalışan F.Bahçe Salih ile futbol oynamaya başladı. 6-7 dakika sonra Sowa bir pas attı. Senegalli kaleciye takıldı. Plzen savunmadan hızlı çıkarken onları en can alıcı noktada durduran Salih oldu. Bunlarla da kalmadı karambolde rakibinin ayağından aldı golü yaptı. Peki abisi Volkan ne yaptı?

\n

Ah be kardeşim. Ne güzel ilk yarıda golü bulmuşsunuz. 60a kadar kontrol takımında. Bu konsantrasyon kaybı niye ki? Bu kadar ucuz gol yenir mi? Tıngır mıngır gitti top, hem de yakın köşeden. Ama maç boyunca kayıptaydın Volkan kardeşim. 2-3 tane boş topa çıkman, Bekir bir top verip adamı krize sokman, geri pasa kaleni terkedip kötü vurunca Rajtorala Al da at demen hep gecenin öne çıkanlarıydı senin adına. Yakışmadı sana.

\n

Plzen futbolun gereklerini yerine getirip doğru oynamaya çalıştı ama dün gece ancak bu kadardı. pehlivan Horvath hiç koşmadan metrekaresinde oynayarak takımı 2. antrenör olarak sahadan yönetti. Zaman zaman paslar atarak, zaman zaman da arkadaşlarına direktifler vererek.

\n

Bu arada 61de gol gelince F.Bahçenin stresli halinden de iyi yararlandılar, bir gol, bir de Limberskynin direkte patlayan topu diz boyu stres yaptı Feneri. Aykut Hoca Topuzu taze kuvvet alıp orta sahayı dinçleştirdikten sonra ortada bir oyun vardı bu da zaten tura yetti.

\n

Ayrıca, tribünlerde 100 kadar seyirci nasıl vardı anlamadım. Hepsi de ayrı ayrı Aykut Kocaman. Bekire önce sallayıp sonra aferin diyenler, 3-1e eleniriz diyecek kadar bilgisizler daha neler neler. Neyse...

\n

Gecenin kısa özeti 3 isimden geçti. Salih, Volkan ve Pehlivan Horvath. Tebrikler çocuklar.

\n


Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Fernandao çıkar mı? 28 Ağustos 2015
Volkan Demirel 24 Ağustos 2015
Sorumsuz Caner 21 Ağustos 2015

Günün Köşe Yazıları