Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Ali Fuat Taşkesenlioğlu
Garipoğlu'na nasıl izin verildi? Garipoğlu'na nasıl izin verildi? Taşkesenlioğlu döneminde SPK, Işık Menkul Kıymetler’in Kasım Garipoğlu’nun şirketine devrine mevzuata aykırı şekilde onay verdi. Ardından şirket, “geniş yetkili aracı kurum”a çevrildi. Çıkan haberler sonrası adı değiştirilen şirkete Mart 2022’de piyasadan 250 milyon TL borçlanma izni verilerek yasalar çiğnendi.
'Ben diri diri öldüm' 'Ben diri diri öldüm' Suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarının odağındaki isimlerden AKP'li Zehra Taşkesenlioğlu, suçlamalara yanıt verdi. Taşkesenlioğlu, "Ben kadın cinayetinin âlâsını yaşadım, üçüncü sayfa haberlerine konu oldum ben diri diri öldüm!" dedi.
Konu: Peker'in 'Saray'a uzanan rüşvet ağı' iddiası Konu: Peker'in 'Saray'a uzanan rüşvet ağı' iddiası Halkın Kurtuluş Partisi (HKP), organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in ifşalarında adı geçen AKP Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve Ünsal Ban hakkındaki yeni gelişmeleri bir kez daha yargıya taşıdı.
'Savcı yok' yanıtı 'Savcı yok' yanıtı İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar’ın Sedat Peker ifşalarında adı geçen AKP Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Ünsal Ban, Serkan Taranoğlu ve Salih Orakçı hakkında yapmak istediği suç duyurusu ‘Savcı yok’ denilerek engellendi.
'Uyan Erzurum, hırsız var' 'Uyan Erzurum, hırsız var' Rüşvet ağı iddialarında adı geçen AKP'li Zehra Taşkesenlioğlu'nu protesto için Erzurum'da "180 milyon dolar nerede? Çaldıklarınızın hesabını vereceksiniz. Uyan Erzurum hırsız var" pankartı asıldı.
30 soru sordu 30 soru sordu BirGün gazetesi yazarı Timur Soykan, "Saray'a uzanan rüşvet ağı iddiasını" köşesine taşıdı. 30 soru soran Soykan, "Bu ipin ucu kaçarsa Türkiye, Saray rejiminin karanlığına daha da gömülecek. Daha önceki skandallar gibi bu büyük rüşvet ağı da unutulacak" dedi.
Cumhuriyet'e konuşmuştu Cumhuriyet'e konuşmuştu DEVA Partisi, gazetemiz yazarı Barış Terkoğlu'na konuşan Hakan Atilla'nın, Sedat Peker’in ‘rüşvet ve yolsuzluk’ iddialarında ismi geçen bankanın eski genel müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu ile ilgili sözlerine ilişkin açıklama yaptı. ‘Yolsuzluk’ iddialarında adı geçen Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun, Ali Babacan’ın bakan olduğu dönemde Halkbank'a atanmasının 'mevzuata uygun olduğu' ileri sürüldü.
'Yapılması gereken net' 'Yapılması gereken net' AKP'nin kurucularından olan eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarına ilişkin olarak AKP'ye eleştirilerde bulundu. Arınç, AKP'nin göreve geldiklerinde önceliklerinin Temiz toplum olduğunu hatırlatarak "AK Parti bu değildir! Kapsamlı bir hukukî süreç başlatılmalı ve iktidarı kendilerine zırh edinerek yasadışı işlere tevessül eden her kim var ise adalete teslim edilmelidir" dedi.
Yönetmelikler çıkarılamamış Yönetmelikler çıkarılamamış Eski Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun görev yaptığı dönemi kapsayan Sayıştay raporu gündeme geldi.
Sedat Peker gündeme getirmişti Sedat Peker gündeme getirmişti Organize suç örgütü kurduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'in, gündeme getirdiği SPK mağduru Mine Tozlu Sineren, “Ali Fuat bey, Zehra hanım ve Ünsal bey birbirine düştüğü için ortaya çıktı bunlar” dedi.
Sedat Peker gündeme getirmişti Sedat Peker gündeme getirmişti Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in gündeme getirdiği rüşvet iddiaları sonrasında Mine Tozlu Sineren ve 'ilgili olduğu şahıslar' hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.
'Suç duyurusunda bulunacağım' 'Suç duyurusunda bulunacağım' Sedat Peker, eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu ve TOBB Deniz Meclisi Üyesi Salih Orakçı ile ilgili rüşvet ve yolsuzluk iddialarında bulundu. Taraflardan Taşkesenlioğlu, iddiaları reddederek, suç duyurusunda bulunacağını belirtti.
Mine Tozlu Sineren kimdir, ne iş yapıyor? Mine Tozlu Sineren kimdir, ne iş yapıyor? Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in yeni iddialarıyla gündeme gelen Mine Tozlu Sineren, Peker'in paylaşımlarını doğruladığı açıklamaları ve verdiği yeni bilgilerle gündeme bomba gibi düştü. Peki, Mine Tozlu Sineren kimdir, ne iş yapıyor?
Ali Fuat Taşkesenlioğlu kimdir? Ali Fuat Taşkesenlioğlu ne iş yapıyor? Sedat Peker'in Taşkesenlioğlu hakkındaki iddiaları... Ali Fuat Taşkesenlioğlu kimdir? Ali Fuat Taşkesenlioğlu ne iş yapıyor? Sedat Peker'in Taşkesenlioğlu hakkındaki iddiaları... Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in yeni iddialarıyla gündeme gelen Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun kim olduğu merak konusu oldu. İşte, Ali Fuat Taşkesenlioğlu kimdir, kaç yaşında? Ali Fuat Taşkesenlioğlu ne iş yapıyor?
Zehra Taşkesenlioğlu kimdir? Zehra Taşkesenlioğlu'nun eşi kim? Zehra Taşkesenlioğlu'nun ağabeyi kimdir? Zehra Taşkesenlioğlu kimdir? Zehra Taşkesenlioğlu'nun eşi kim? Zehra Taşkesenlioğlu'nun ağabeyi kimdir? AKP Erzurum Milletvekil Zehra Taşkesenlioğlu, 2019 yılında evlendiği Prof. Dr. Ünsal Ban'a boşanma davası açtı. Ban, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Taşkesenlioğlu'nun kendisinden 70 milyon lira istediğini öne sürdü. Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu kimdir? Zehra Taşkesenlioğlu nerelidir? Zehra Taşkesenlioğlu'nun eşi kimdir? Zehra Taşkesenlioğlu'nun ağabeyi kimdir?

En Çok Okunanlar

Başkan Dedetaş'tan ilk tepki...
Başkan Dedetaş'tan ilk tepki... Son dakika haberi... İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Üsküdar Belediyesi'ne yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Belediye binası giriş çıkışlara kapatıldı. Operasyona tepki gösteren Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, "Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor" dedi. Üsküdar Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise "Üsküdar Belediyesi’nin hiçbir birimi veya iştirak şirketi, hukuka aykırı bir faaliyetin içinde yer alamaz ve almamıştır" denildi.
Uşak Belediyesi'nin başkanvekili seçildi
Uşak Belediyesi'nin başkanvekili seçildi Son dakika haberi... Tutuklanan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın görevden alınmasının ardından belediye meclisi, CHP grubunun adayı Av. Hatice Terekeci Özkan’ı başkanvekili seçti.
Bakan Çiftçi: 'Teröristlerin kimlikleri tespit edilmiştir'
Bakan Çiftçi: 'Teröristlerin kimlikleri tespit edilmiştir' Son dakika haberi... Beşiktaş’ta İsrail Konsolosluğu’nun da bulunduğu Yapı Kredi Plaza önünde çatışma çıktı. 3 saldırgan etkisiz hale getirilirken, hafif yaralanan 2 polis memuru tedavi altına alındı; İçişleri Bakanlığı saldırganlardan birinin 'dini istismar eden örgütlerle' irtibatlı olduğunu açıkladı.
Tehditlerini sürdürüyor: 'Bütün ülke tek bir gecede yok edilebilir'
Tehditlerini sürdürüyor: 'Bütün ülke tek bir gecede yok edilebilir' ABD Başkanı Trump, İran hakkında yaptığı açıklamada, 'Salı gününün son tarih' olduğunu yineledi. Trump "Seçim şansım olsaydı petrolü ele geçirmek isterdim. Ne yazık ki, Amerikan halkı bizim eve dönmemizi istiyor" dedi. Trump tehditlerini sürdürerek "Bütün ülke tek bir gecede yok edilebilir ve o gece yarın gece olabilir" ifadelerini kullandı.
Ekrem İmamoğlu'ndan sert 'Yerebatan Sarnıcı' tepkisi!
Ekrem İmamoğlu'ndan sert 'Yerebatan Sarnıcı' tepkisi! Seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar Genel Müdürlüğü adına tescil ettirildiğini duyurdu. İmamoğlu "Ortada açık bir tablo var: Bir “çökme” kararı verildiyse; ne hukuku dinliyorlar, ne adaleti gözetiyorlar ne de kamu vicdanına kulak veriyorlar" dedi.
İBB davasının en genç tutuklusu savunmasına başlıyor
İBB davasının en genç tutuklusu savunmasına başlıyor Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu 414 ismin yargılandığı İBB Davası'nın 17. duruşması görülüyor. Duruşmada söz alan Duruşma Savcısı ve Ekrem İmamoğlu arasında gerginlik yaşandı. Savcı, İmamoğlu’na, “Haddinizi aşarsanız haddinizi bildiririz. Müvekkiliniz beyanlarına dikkat etsin. Yargılamayı gölgelemek adına beyanlardan vazgeçin” dedi.
İBB soruşturmasında 'etkin pişmanlık' ifadesi vermişti
İBB soruşturmasında 'etkin pişmanlık' ifadesi vermişti Bakırköy Belediye Meclisi’nin bağımsız üyesi Ertan Yıldız’ın meclis üyeliği düşürüldü. Yıldız’ın, mazeretsiz ve izinsiz olarak meclis toplantılarına katılmadığı gerekçesi ile üyelikten düşürülme kararı CHP ve AKP'li üyelerin oy birliği ile alındı.
İran'dan ABD'nin 'ateşkes' teklifine yanıt
İran'dan ABD'nin 'ateşkes' teklifine yanıt İran basını, İran yönetiminin ABD’nin ateşkes teklifini reddettiğini ve savaşın kalıcı olarak sona ermesine yönelik şartlarını içeren yanıtını Pakistan’a ilettiğini bildirdi. İşte ayrıntılar...
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye