Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
13°C Az bulutlu İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 7.094,36
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Milletin Sesi mitingi
‘Milletimizle yürüyeceğiz’ ‘Milletimizle yürüyeceğiz’ Erzurum’daki grup toplantısı sonrasında sırasıyla Edirne, Yalova ve Sakarya’ya gideceklerini belirten CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Milletimizin içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.
'Bay Kemal' manifestosu 'Bay Kemal' manifestosu Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın “Bay Kemal” sözünü manifesto gibi kullandı. CHP lideri, “Bay Kemal olmak için ahlaklı olacaksın. Sözünü tutacaksın” dedi. Erdoğan’a, “Sen kim Bay Kemal olmak kim?” sorusunu yöneltti.
Yurttaşlar kürsüye çıktı Yurttaşlar kürsüye çıktı CHP'nin üçüncü "Milletin Sesi" Mitingi bugün Balıkesir Kuvâ-yi Milliye Meydanı'nda gerçekleştirildi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, öncesinde kürsüde üretici, çiftçi ve doktor konuştu.
CHP'nin Balıkesir "Milletin Sesi" mitingi saat kaçta? Balıkesir Milletin Sesi mitingi nerede? CHP'nin Balıkesir "Milletin Sesi" mitingi saat kaçta? Balıkesir Milletin Sesi mitingi nerede? CHP, Kılıçdaroğlu’nun yurttaşları kürsüye çıkararak kendi sorunlarını dile getirmelerini sağladığı Milletin Sesi mitinglerinin üçüncüsü Lozan’ın yıldönümünde Balıkesir’de yapacak. CHP'nin Balıkesir Milletin Sesi mitingi saat kaçta? Balıkesir Milletin Sesi mitingi nerede?
'Milletin Sesi' yükselecek 'Milletin Sesi' yükselecek CHP, Kılıçdaroğlu’nun yurttaşları kürsüye çıkararak kendi sorunlarını dile getirmelerini sağladığı Milletin Sesi mitinglerinin üçüncüsü Lozan’ın yıldönümünde Balıkesir’de yapacak. CHP’li Ahmet Akın, “Balıkesir’i Millet İttifakı’nı demokrasi zaferiyle iktidara götüren yolun başlangıcı yapacağız” dedi.
Ahmet Akın'dan Milletin Sesi Mitingi'ne davet: 'Bu güzel vatanı hakkıyla ve adaletle yönetmeye sözümüz var, bize katılın' Ahmet Akın'dan Milletin Sesi Mitingi'ne davet: 'Bu güzel vatanı hakkıyla ve adaletle yönetmeye sözümüz var, bize katılın' CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yurttaşları CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla pazar günü Balıkesir’de yapılacak Milletin Sesi Mitingi'ne davet etti. Akın, "Yiğit ve bağımsızlığına düşkün atalarımızın evlatları olarak bu ruhla Türkiye’nin geleceğini yönetmeye hazırız. Gençler, bu ruhu yüreğinde taşıyan tüm hemşerilerim; bize katılın" dedi.
İlk miting duyuruldu İlk miting duyuruldu Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında önceki gün toplanan CHP MYK'de, TBMM’nin tatile girmesiyle saha çalışmalarının artırılması kararı alındı. CHP, her salı farklı bir ilde grubunu toplayacak.
İstanbul'daki dev mitingin ardından... İstanbul'daki dev mitingin ardından... CHP, hafta sonu Van’da kampa girecek. Ardından milletvekilleri illere dağılacak, yurttaşla bir araya gelecek. Seçmene, “İktidara geldiğimizde sorunlarınız önceliğimiz olacak” mesajı verilecek.
Adaletsizliğe haykırış Adaletsizliğe haykırış Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen hukuksuz cezanın ardından Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısıyla Maltepe’de bir araya gelen yüz binlerce yurttaş yaşadıkları adaletsizlikleri haykırdı. Milletin Sesi Mitingi’nde yurttaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, “Az kaldı. Biz kazanacağız, söz veriyorum” dedi.
Dükkânın asıl sahibi Dükkânın asıl sahibi Kılıçdaroğlu’nun alanda gördüğü ilgi dükkânın asıl sahibinin kim olduğunu da göstermiş oldu. Maltepe’de Kılıçdaroğlu, “Ben neoliberalizme karşıyım” sözlerini ilk kez net olarak kullandı.
Enginyurt'tan 'Kılıçdaroğlu' açıklaması Enginyurt'tan 'Kılıçdaroğlu' açıklaması CHP'nin tarihi 'Milletin Sesi' mitingi bugün İstanbul Maltepe'de gerçekleştirildi. Mitingi değerlendiren Demokrat Partili Cemal Enginyurt, "Son altı ay içerisinde, Sayın Kılıçdaroğlu kendini artık lider olarak, biz de kabul edebiliriz, Türkiye'de kabul ediyor" dedi.
Oğuz Arda Sel’in dedesi 'Milletin Sesi' mitinginde: Torunum ve 25 can için adalet aramaya geldim Oğuz Arda Sel’in dedesi 'Milletin Sesi' mitinginde: Torunum ve 25 can için adalet aramaya geldim CHP’nin İstanbul Maltepe’deki “Milletin Sesi” mitingine, yurdun birçok bölgesinden gelen yurttaş katıldı. Çorlu tren katliamında hayatını kaybeden Oğuz Arda Sel’in dedesi Mehmet Öz, "Torunum ve 25 can için adalet aramaya geldim" dedi.
Gezi aileleri kürsüye çıktı Gezi aileleri kürsüye çıktı CHP'nin 'Milletin Sesi' mitingi için İstanbul Maltepe'de yurttaşlar kürsüde söz aldı. Gezi Davası'nda tutuklananlar adına Tayfun Karaman'ın eşi Meriç Karaman konuştu. Yurttaşlar hep bir ağızdan "Her yer Taksim her yer direniş" sloganı attı.

En Çok Okunanlar

CHP'li belediye başkanı hastaneye kaldırıldı
CHP'li belediye başkanı hastaneye kaldırıldı CHP'li Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, kalp krizi kalp krizi şüphesiyle hastaneye gitti. Köse hastanede hastanede anjiyo olurken, tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.
Koruma polisine şemsiye taşıttığı görüntüler tartışılmıştı: Kaymakamdan açıklama
Koruma polisine şemsiye taşıttığı görüntüler tartışılmıştı: Kaymakamdan açıklama Erzincan Tercan'ın kurtuluş günü etkinliklerinde koruma polisine şemsiye taşıtan Kaymakam Duman açıklama yaptı.
Satışı yasaklandı, piyasadan toplatılıyor!
Satışı yasaklandı, piyasadan toplatılıyor! Ticaret Bakanlığı, TAYGA adlı mobilya markasına ait iki farklı masanın satışını yasaklama kararı aldı. Güvensiz olarak işaretlenen ürünler, piyasadan toplatılacak.
İsimler belli oldu: Süper Lig takımlarının yöneticileri gözaltında!
İsimler belli oldu: Süper Lig takımlarının yöneticileri gözaltında! Son dakika haberi... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen "futbolda bahis soruşturması" kapsamında bu sabah 33 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Son olarak, haklarında gözaltı kararı verilen isimler de belli oldu.
 İlk kez oy kullanacak gençlerin tercihi belli oldu
İlk kez oy kullanacak gençlerin tercihi belli oldu PİAR Araştırma’nın 2028 seçimlerinde ilk kez oy kullanacak 15-20 yaş grubuyla yaptığı ankete göre, genç seçmenlerin parti tercihinde CHP ilk sırada yer aldı. Gençlerin en beğendiği milletvekillerinde ise Mahmut Tanal öne çıktı.
O hamle Türkiye'nin kaderini değiştirecek!
O hamle Türkiye'nin kaderini değiştirecek! Küresel ekonomide dengeler değişirken Çin, para birimi yuanı rezerv para haline getirmek için hamlelerini hızlandırdı. Doların yıllardır süren hakimiyetini hedef alan bu stratejiyle birlikte Türkiye’nin de dahil olduğu finansal işbirlikleri ve Çin tahvilleri yeni dönemin en kritik başlıkları haline geldi. Peki Çin Yuanı'nın rezerv para haline gelmesi küresel ve Türkiye ekonomisini nasıl etkiler? İşte ayrıntılar...
5 kişi tutuklandı, 12 kişiye adli kontrol!
5 kişi tutuklandı, 12 kişiye adli kontrol! Son dakika gelişmesi... Ünlülere yönelik gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında adliyeye sevk edilen 21 kişiden aralarında Murat Dalkılıç, Kaan Tangöze, Kemal Doğulu ve İsmail Hacıoğlu'nun olduğu 4 kişi serbest bırakıldı. Barış Talay, Dilara Kırmıt, Ramazan Bayar, Tolga Kulakçı, Tolga Sezgin tutuklandı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı belli oldu
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı belli oldu Son dakika haberi... Akın Gürlek'in Adalet Bakanı olarak atanmasının ardından İstanbul'un yeni Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Dönmez oldu.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye