Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
13°C Az bulutlu İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 43,82
Euro 51,65
Sterlin 59,00
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 7.130,83
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Öğrencilerden barınağa mama ve sevgi desteği Öğrencilerden barınağa mama ve sevgi desteği Öğrenciler, gün boyunca barınaktaki hayvanları beslerken merkezde yürütülen rehabilitasyon çalışmalarına ilişkin bilgi aldı. Etkinliğin amacı, toplumsal duyarlılığı artırmak ve hayvan sevgisinin yayılmasına katkı sunmak olarak açıklandı.
35 yılın ardından OMÜ’de buluşup kep attılar 35 yılın ardından OMÜ’de buluşup kep attılar 1990 mezunları ve dönemin akademisyenleri 35. yıl buluşmasında geçmişi yad etti. Etkinlik, video gösterimi, temsili kep töreni ve toplu fotoğraf çekimiyle tamamlandı.
Cumhuriyet Kadınları Bandosu sahadaydı Cumhuriyet Kadınları Bandosu sahadaydı 29 Ekim kutlamaları kapsamında OMÜ’de sahne alan Türkiye’nin ilk üniformalı Cumhuriyet Kadınları Bandosu, marşlar ve Türk bayrakları eşliğinde Cumhuriyet coşkusunu kampüse taşıdı.
OMÜ Eczacılık öğrencilerinden fakültenin taşınmasına tepki OMÜ Eczacılık öğrencilerinden fakültenin taşınmasına tepki Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri, fakültenin ana yerleşkeden Bafra’ya taşınmasına tepki göstererek idari kararın iptali ve yürütmenin durdurulması talebiyle idare mahkemesine başvurdu. Öğrenciler barınma, ulaşım ve mağduriyet endişelerini dile getirdi.
OMÜ’ye cinsiyet değiştirme sorgusu OMÜ’ye cinsiyet değiştirme sorgusu Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı, cinsiyet değişikliği ameliyatlarının yapıldığı Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden (OMÜ) son 10 yılda gelen taleplerin raporunu istedi.
Türkiye Psikiyatri Derneği’nden hedef gösterilen OMÜ’ye destek Türkiye Psikiyatri Derneği’nden hedef gösterilen OMÜ’ye destek Türkiye Psikiyatri Derneği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi’nin cinsiyet değiştirme ameliyatı yaptığı gerekçesiyle hedef gösterilmesi kınadı.
Bağımlılar, çuval çuval ’endüstriyel kenevir’ çalıyordu: Etkisiz çıkınca vazgeçtiler Bağımlılar, çuval çuval ’endüstriyel kenevir’ çalıyordu: Etkisiz çıkınca vazgeçtiler Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tarım ve Islah Anabilim Dalı Başkanı, Kenevir Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Selim Aytaç, bir dönem uyuşturucu müptelalarının kenevir tarlalarına dadanıp, çuval çuval ürün çaldığını ancak bu endüstriyel kenevirlerin keyif verici madde olarak kullanılmadığını öğrendiklerinden beri vukuatın yok denecek kadar azaldığını söyledi.
Ulusal Tiyatro Festivali başlıyor Ulusal Tiyatro Festivali başlıyor Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tiyatro Topluluğu (OMÜTİT) tarafından düzenlenen “Ulusal Tiyatro Festivali” 31 Mayıs'ta başlıyor.
OMÜ'de adaletsizlik OMÜ'de adaletsizlik Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) personel ve öğrencilere verilen yemek ücretleri güncellendi. Kararda işçi yemek ücreti olarak 30 TL, memurlar 15 TL, öğretim üyeleri 25 TL, öğrenciler ise 6 TL ödeyecek.
Öğrenciler yurtlarda zehirleniyor Öğrenciler yurtlarda zehirleniyor Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencileri yurt yemeklerinden zehirlendi. Öğrenciler üniversitede eylem yaptı.
Çevik kuvvet izin vermedi Çevik kuvvet izin vermedi Yaklaşık 3 aya yakın zamandır Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ile Tez-Koop-İş Samsun Şubesi arasında görüşmeleri süren ancak yüzde 5’lik ücret ve 40 saat çalışma konusunda uyuşmazlıktan dolayı bir türlü bağıtlanamayan TİS süreci sonunda alınan grev kararı üzerine İlahiyat Fakültesi önünde toplanan işçilere yerleşke içerisinde bulunan Yaşam Merkezi’ne kadar yürümesine izin verilmedi.
'Yüzde 5' teklifi grev getirdi 'Yüzde 5' teklifi grev getirdi Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve OMÜ Vakfı Kantinler, Kafeteryalar ve Marketler İktisadi İşletmesi’nde çalışan işçiler, toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde işverenin yüzde 5’lik zam teklifi üzerine grev kararı aldı.
CHP’li Taşcıer'den tepki CHP’li Taşcıer'den tepki Ondokuz Mayıs Üniversitesi eczacılık fakültesine yerleşenlerin Gazi Üniversitesi’nde eğitim görmesi için yapılan protokol YÖK’ten döndü.
İlanda onu anlatmışlar İlanda onu anlatmışlar Üniversitedeki doktor öğretim üyesi kadrosu için “akran zorbalığı, eğitici eğitimi konularında çalışma yapmış olmak” koşulu getirildi. Bu özellikleri bire bir taşıyan TÜGVA’lı işe alındı.

En Çok Okunanlar

Koruma polisine şemsiye taşıttığı görüntüler tartışılmıştı: Kaymakamdan açıklama
Koruma polisine şemsiye taşıttığı görüntüler tartışılmıştı: Kaymakamdan açıklama Erzincan Tercan'ın kurtuluş günü etkinliklerinde koruma polisine şemsiye taşıtan Kaymakam Neslihan Kısa Duman açıklama yaptı.
CHP'li belediye başkanı hastaneye kaldırıldı
CHP'li belediye başkanı hastaneye kaldırıldı CHP'li Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, kalp krizi kalp krizi şüphesiyle hastaneye gitti. Köse hastanede hastanede anjiyo olurken, tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.
İsimler belli oldu: Süper Lig takımlarının yöneticileri gözaltında!
İsimler belli oldu: Süper Lig takımlarının yöneticileri gözaltında! Son dakika haberi... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen "futbolda bahis soruşturması" kapsamında bu sabah 33 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Son olarak, haklarında gözaltı kararı verilen isimler de belli oldu.
Meteoroloji'den İstanbul'a 'pazar günü' uyarısı!
Meteoroloji'den İstanbul'a 'pazar günü' uyarısı! Meteoroloji 20 Şubat 2026 hava durumu raporunu yayımladı. Yeni rapora göre ülke genelinde sıcaklıklar düşecek. 8 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. İstanbul'da ise pazar gününden itibaren kar yağışı bekleniyor. İşte il il hava durumu...
CHP'nin yeni miting adresi belli oldu!
CHP'nin yeni miting adresi belli oldu! CHP'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitinginin yeni adresi açıklandı.
2 Mart'ı işaret etti: 'Adaylık' tartışmalarına yanıt verdi
2 Mart'ı işaret etti: 'Adaylık' tartışmalarına yanıt verdi CHP lideri Özgür Özel, 2 Mart'ta "350 kişilik kadroyu" ve "öne çıkan 20 vaadi" açıklayacaklarını belirterek, "Bu ülkenin sorunlarına kalıcı çözümleri nasıl üreteceğimizi anlatan bir sunumla Türkiye'nin karşısına çıkacağız" dedi. Özel, "adaylık" tartışmalarına da değinerek "Ekrem Başkan'ın aday olamamasının faturasını Erdoğan'a ödetmeden yeni bir aday çıkartmak doğru değil" diye konuştu.
CHP'den Adalet Bakan yardımcılığı atamalarına sert tepki
CHP'den Adalet Bakan yardımcılığı atamalarına sert tepki CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Adalet ve İçişleri bakanlıklarında yapılan bakan yardımcısı değişikliklerine tepki göstererek özellikle Adalet Bakanlığı’ndaki atamaların İBB operasyonlarıyla bağlantılı olduğunu söyledi. Günaydın, İçişleri Bakanlığı’ndaki değişimlerin ise teamüllere daha uygun göründüğünü belirtti.
Rıdvan Dilmen'den flaş N'Golo Kante yorumu!
Rıdvan Dilmen'den flaş N'Golo Kante yorumu! UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu ilk maçında Nottingham Forest’ı konuk eden Fenerbahçe, sahadan 3-0’lık şok bir yenilgiyle ayrıldı. Yorumcu Rıdvan Dilmen, yeni transfer N'Golo Kante üzerinden yönetimin transfer politikasına ve Tedesco'nun saha içerisindeki tercihine sert eleştiri getirdi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye