Tolga, Melek Zengin ve Arkadaşlık

15 Aralık 2013 Pazar

Melek annen artık sadece senin değil tüm Beşiktaş’ın ve hatta tüm sporseverlerin annesidir Sevgili Tolga!.. Genç yaşında daha sana doyamadan Hakk’ın rahmetine kavuşan değerli Melek annen şimdi seni sonsuzluk evreninden izleyip başarılarında rüyalarına girerek o tertemiz alnına öpücükler konduracak!..
Başta başkan Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi’yle tüm yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve Beşiktaş ailesinin diğer fertlerinin tam kadro halinde Trabzon’a giderek Tolga’yı bu kederli, elim gününde yalnız bırakmayarak acısını paylaşmaları ise her türlü takdirin üzerinde!.. Hem de sadece 2 gün sonra çok önemli bir maçları olmasına rağmen!..
İşte takımdaşlık dediğimiz şey de tam bu... Sevinci, başarıyı olduğu kadar hüznü ve üzüntüyü de paylaşmak!..
Tam bir beyefendi olan Sevgili Tolga, nasıl bir sporcu olduğunu zaten çok önceleri de kanıtlamıştı. Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki bir maç sonrası kendisine sorulan bir soruya verdiği bir cümlelik cevapla ülke kamuoyunun gönlünde taht kurarak bilgi dağarcığının da kendisi gibi ne denli zengin olduğunu gösterdi...
“Bu stadın tek bir güzelliği var, o da adı” dedi!..
Ulu önder Atatürk’e yüreğinden gelen o içten sevgi ve saygısını dile getirdi!..
Bir gün hepimizin gideceği yere çok erken uğurladığın Melek annen şimdi melekler arasında... Senin ismini önce Beşiktaş ve sonrasında Türk futbol tarihine geçirmeni bekliyor!..
“Unutulmaz”ların arasında olmanı...  



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları


Günün Köşe Yazıları