Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Dünya Kupası Sürdürülebilirlik Oyun eGazete Resmi İlanlar
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Oyun
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Oyun
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Moda
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Eski Ülkü Ocakları
Sinan Ateş cinayetinde yeni ayrıntılar Sinan Ateş cinayetinde yeni ayrıntılar Sinan Ateş cinayetinin azmettirici olduğu iddia edilen eski Ülkü Ocakları Genel Merkez yöneticisi Tolgahan Demirbaş’ın, Ateş öldürülmeden bir gün önce tutuklu sanıklardan eski Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amiri Mustafa Ensar Aykal ile 5 kez, öldürüldükten yarım saat ve 2 saat sonra da 2 kez görüştüğü ve bu görüşmelerin soruşturma dosyasına girdiği ortaya çıktı.
Çok konuşulacak '1 Temmuz' iddiası Çok konuşulacak '1 Temmuz' iddiası Sinan Ateş cinayeti davasının ilk duruşması 1 Temmuz’da görülecek. Kritik tarih yaklaşırken; gazeteci Yavuz Selim Demirağ'dan duruşma gününe dair önemli bir iddia geldi.
Sinan Ateş suikastinin kilit ismiydi… Sinan Ateş suikastinin kilit ismiydi… MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sinan Ateş cinayetinin kilit ismi olan MHP eski Milletvekili Olcay Kılavuz’un danışmanlık görevine son verdi. Kılavuz, Sinan Ateş cinayeti için, “Her şeyden evvel böyle şerefsiz bir olayın içerisinde bulunacak kadar şerefsiz biri değilim” ifadelerini kullanmıştı.
Görüntüler ilk kez ortaya çıktı... Görüntüler ilk kez ortaya çıktı... Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’e gerçekleştirilen suikastın kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Ateş vurulduktan sonra yere düşünce, yanında bulunan isimler tetikçi Eray Özyağcı'ya karşılık vermeye çalışıyor.
CHP lideri Özgür Özel'den 'Sinan Ateş' açıklaması! CHP lideri Özgür Özel'den 'Sinan Ateş' açıklaması! CHP lideri Özgür Özel, Ankara’da sokak ortasında öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Özel, "365 gündür bu korkunç cinayet aydınlatılmadı, siyasi sorumlulara dokunulmadı. Sorumlular yargılanana kadar bu suikastı unutturmayacağız" dedi.
Bir komiser tutuklandı Bir komiser tutuklandı Eski Ülkü Ocaklar Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili soruşturmada, gözaltına alınanlardan 1'i tutuklandı, 4'ü adli kontrolle serbest bırakıldı. Tutuklanan komiserin Ateş ile ilgili bilgileri sızdırdığı ortaya çıktı.
'Olay benim olayımdır...' 'Olay benim olayımdır...' Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinin azmettiricisi olduğu iddiasıyla tutuklanan Doğukan Çep'in adına sosyal medyada açılan hesapta, "Bana (Hasan Ferit Gedik cinayeti konusunda) yardım edeceğini söyleyip etmedi, beni oyaladı. Ben de sinirlendim. Canını yakmak için ayaklarından vurdurmak istedim, öldürmek gibi bir kastım kesinlikle olmadı. Şahsi husumet sebebiyle, uyarı amaçlı canı yansın istedim" denildi.
Eski Ülkü Ocakları Başkanı Karamahmutoğlu: 'Kılıçdaroğlu, bu seçimin galibidir' Eski Ülkü Ocakları Başkanı Karamahmutoğlu: 'Kılıçdaroğlu, bu seçimin galibidir' Canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Eski Ülkü Ocakları Başkanı Azmi Karamahmutoğlu, "Ülkenin yenilenmeye ihtiyacı var, değişime ihtiyaç var" diyerek Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı. Karamahmutoğlu, "14 Mayıs'ta alınan oy göstermiştir ki Tayyip Erdoğan bu seçimin kaybedeni" dedi.
Eski Ülkü Ocakları Başkanı Azmi Karamahmutoğlu, Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı: 'Erdoğan’ın yağma düzenini değiştirmek için...' Eski Ülkü Ocakları Başkanı Azmi Karamahmutoğlu, Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı: 'Erdoğan’ın yağma düzenini değiştirmek için...' MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in atadığı son Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceğini açıkladı.
Ahmet Davutoğlu'ndan Sinan Ateş paylaşımı: Bahçeli, Erdoğan ve Soylu'ya seslendi! Ahmet Davutoğlu'ndan Sinan Ateş paylaşımı: Bahçeli, Erdoğan ve Soylu'ya seslendi! Sinan Ateş cinayetini hatırlatan bir paylaşım yapan Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin aylardır süren sessizliğine dikkati çekti ve "Neden susuyorsunuz?" diye sordu.
Meral Akşener depremzedelerle buluştu: 'Tarih olacak'ları sıraladı! Meral Akşener depremzedelerle buluştu: 'Tarih olacak'ları sıraladı! Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Malatya'da Halil İbrahim Sofrası Buluşmaları kapsamında depremzedelerle buluşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "15 Mayıs'ın şafağında çocuklarımızı adaletsizlikle açlığa mahkûm edenler tarih olacak. Ülkemizin içine hapsedildiği tek adam sistemi tarih olacak. Küfre, tehdide, baskıya dayanan yönetim anlayışı tarih olacak ve Türkiye tarih yazacak" dedi.
'Bu soruşturmayı kapattırmayız' 'Bu soruşturmayı kapattırmayız' Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in sokak ortasında öldürülmesinin üzerinden 99 gün geçti. Ancak davadaki soru işaretleri giderilmedi. Ateş’in ablası Selma Ateş, “Soruşturmayı kapatmak istiyorlar, asla izin vermeyiz” dedi.
Meral Akşener, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü! Meral Akşener, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü! İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'le partideki makamında görüştü.
Videolu çağrı Videolu çağrı Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş yayımladığı video ile kardeşi için adalet çağrısı yaptı.
'Torbacılara öldürtüldü' 'Torbacılara öldürtüldü' Eski MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Ankara'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin "Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapmış bir akademisyen, Ankara’da torbacılara öldürtüldü. Eşi, katillerin izini bulmada, CHP Genel Başkanı’na gitti. Ülkücülük adına ağlıyorum” dedi.
Olcay Kılavuz ayrıntısı Olcay Kılavuz ayrıntısı Emekli ağır ceza mahkemesi başkanı Osman Kaçmaz iddialarla ilgili, “Hiç kimse bunu göze alamaz. Seçimden sonra bunun üzeri açılacaktır” ifadelerini kullandı.
Eski Ülkü Ocakları Ege Bölge Başkanı Muzaffer Uslu kimdir? Muzaffer Uslu neden öldü? Eski Ülkü Ocakları Ege Bölge Başkanı Muzaffer Uslu kimdir? Muzaffer Uslu neden öldü? Eski Ülkü Ocakları Ege Bölge Başkanı Muzaffer Uslu hayatını kaybetti. Yurttaşlar Muzaffer Uslu'nun neden öldüğünü ve kim olduğunu araştırıyor. Peki, Eski Ülkü Ocakları Ege Bölge Başkanı Muzaffer Uslu kimdir? Muzaffer Uslu neden öldü?
Eski Ülkü Ocakları Ege Bölge başkanının feci ölümü: Cama çarptı, kan kaybından hayatını kaybetti Eski Ülkü Ocakları Ege Bölge başkanının feci ölümü: Cama çarptı, kan kaybından hayatını kaybetti İzmir'de kendine ait işyerinde cam kapıya çarparak yaralanan eski Ülkü Ocakları Ege Bölge Başkanı Muzaffer Uslu, tedaviye alındığı hastanede hayatını kaybetti.
Eski Ülkü Ocakları Başkanı Alaattin Aldemir kimdir? Eski Ülkü Ocakları Başkanı Alaattin Aldemir kimdir? Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alaattin Aldemir, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun suikasta uğrayabileceğine ilişkin bir çarpıcı bir iddiada bulundu. Eski Ülkü Ocakları Başkanı Alaattin Aldemir kimdir?

En Çok Okunanlar

Yeni maaşlar ne zaman hesaplara yatırılacak?
Yeni maaşlar ne zaman hesaplara yatırılacak? TÜİK’in enflasyon verileriyle milyonlarca yurttaşın yeni zam oranları kesinleşirken, memur ve emeklinin zamlı maaşları alacağı kritik takvim de belli oldu. Milyonlarca çalışan ve emekli ilk ödemeler için gün sayarken, en düşük emekli aylığını artıracak meclis düzenlemesinde ise gözler o tarihe çevrildi.
Duruşma ertelendi: Tarihi belli oldu!
Duruşma ertelendi: Tarihi belli oldu! Tutuklanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün aralarında 'casusluk' davasının da bulunduğu 3 ayrı davada yargılanıyor. Silivri'de görülen casusluk davasının başladığı ilk saatlerde savcı mütalaasını açıkladı. Celse arasında değişen İstanbul 25. Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti, değişen duruşma savcısının mütalaası ile aynı doğrultuda karar verdi. Cumhuriyet, gelişmeleri anlık olarak aktardı...
İmamoğlu, rektörle konuşmasını anlattı: 'Zor durumdayım başkanım'
İmamoğlu, rektörle konuşmasını anlattı: 'Zor durumdayım başkanım' Tutuklu İBB Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, bugün 3 ayrı davada hakim karşısına çıktı. Bunlardan birisi ise "diploma" davasıydı... Savunma yapan İmamoğlu, "diploma" davasında İstanbul Üniversitesi rektörüyle telefon görüşmesini anlattı. İmamoğlu, diplomasını iptal eden rektörün kendisine telefonda "Çok zor durumdayım başkanım" dediğini söyledi. Diploma davası, 25 Aralık 2026 tarihine ertelendi.
'Sadece serbest seçim yapmak yetmez'
'Sadece serbest seçim yapmak yetmez' NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, NATO zirvesi için geldiği Ankara'da basın toplantısı düzenledi. "Türkiye'de demokrasiyle ilgili neler düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine Rutte, "Demokrasi sadece serbest seçim yapmak değil" diyerek basın özgürlüğünün öncelikli olduğuna vurgu yaptı.
1 milyon TL’nin 1 aylık net getirisi ne kadar oldu?
1 milyon TL’nin 1 aylık net getirisi ne kadar oldu? Merkez Bankası’nın para politikası adımları ve piyasadaki likidite durumu sonrasında vadeli mevduat faiz oranları belirli bir bantta seyretmeye devam ediyor. Birikimini Türk Lirası vadeli hesapta değerlendirmek isteyen yurttaşlar, enflasyona karşı parasının değerini koruyabilmek adına bankaların güncel faiz oranlarını araştırıyor. 1 Milyon TL’nin 31 günlük net getirisi bankadan bankaya büyük farklılıklar göstererek 32 bin TL seviyelerine kadar ulaşıyor. Peki güncel oranlar ne durumda? Hangi banka, ne kadar kazanç sağlıyor? İşte kuruşu kuruşuna güncel faiz kazanç tablosu...
Bahçeli haklı ama...
Bahçeli haklı ama... Taş yere düştü deriz de yerçekiminden pek bahsetmeyiz.
Sarıgül'den dikkat çeken 'yeni parti' yorumu
Sarıgül'den dikkat çeken 'yeni parti' yorumu CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Özgür Özel'in öncülüğünde kurulması olası yeni partinin geçmişte kendisinin başında olduğu girişime benzetilmemesi gerektiğini belirtti. "Hiç benzer yanımız yok" diyen Sarıgül, "Özgür Bey şu an halk kahramanı, yeni parti için dipten gelen bir dalga var" iddiasında bulundu.
Altın fiyatları düşüşe geçti
Altın fiyatları düşüşe geçti 6 Temmuz 2026 Pazartesi güncel altın fiyatları ve piyasa verileri netleşti. Gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını fiyatları belli oldu. İşte serbest piyasa verileriyle hazırlanan 6 Temmuz 2026 Pazartesi güncel altın fiyatları listesi ve satış rakamları...
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye