Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Dünya Kupası Sürdürülebilirlik Oyun eGazete Resmi İlanlar
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Oyun
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Oyun
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Moda
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Google Gemini yapay zeka modeli
Google'ın yapay zekası Gemini için masaüstü sürümü gelecek Google'ın yapay zekası Gemini için masaüstü sürümü gelecek Gemini için şu anda masaüstü sürümü bulunmuyor. Mobil ve web üzerinden kullanım sunan uygulamanın ilerleyen dönemde resmi olarak masaüstü uygulaması da sunulacak.
Google Gemini'nin aylık kullanıcı sayısı açıklandı Google Gemini'nin aylık kullanıcı sayısı açıklandı Google Gemini'nin popülerliğinin hızla arttığı dönemde aylık kullanıcı sayısı belli oldu.
Google, Gemini'nin ücretsiz sürümüne yeni özellikler sunacak Google, Gemini'nin ücretsiz sürümüne yeni özellikler sunacak Google, Gemini'nin paralı versiyonu için sunduğu bazı özellikleri, herkesin kullanımına açabilir.
Google Gemini artık çok daha hızlı yanıt verecek Google Gemini artık çok daha hızlı yanıt verecek Google, Gemini yapay zeka sistemi için yeni bir güncelleme paylaştı. Buna göre Gemini artık çok daha hızlı olacak.
Google'ın Gemini uzantıları Türkiye'de kullanıma sunuldu Google'ın Gemini uzantıları Türkiye'de kullanıma sunuldu Google'ın Gemini uzantıları Türkiye’de artık kullanılabiliyor. Peki neler yapılabiliyor?
Google, Gemini'yi Chrome adres çubuğuna taşıdı Google, Gemini'yi Chrome adres çubuğuna taşıdı Google, Gemini yapay zeka modelini Chrome'la buluşturdu. Gemini, direkt olarak adres çubuğuna eklendi.
Google'ın Gemini'si eski cihazlarda da kullanılacak Google'ın Gemini'si eski cihazlarda da kullanılacak Google'ın Gemini'si için yeni ortaya çıkan bilgilere göre eski Android modellerinde kullanılacak.
Google Gemini sesleri dinleyip özetleyebilecek Google Gemini sesleri dinleyip özetleyebilecek Google Gemini herhangi bir sesi ya da konuşmayı dinleyip özetini çıkartabilecek.
Eski OpenAI çalışanlarından ChatGPT'den iyi yapay zeka Eski OpenAI çalışanlarından ChatGPT'den iyi yapay zeka Yapay zekadaki devrim devam ederken, eski OpenAI çalışanlarının kurduğu Anthropic, Claude 3 yapay zeka ailesini tanıttı. ChatGPT'den daha iyi olduğu söyleniyor.
Google, Gemini'nin tartışma yaratan özelliğini askıya aldı Google, Gemini'nin tartışma yaratan özelliğini askıya aldı Google, yapay zeka (AI) sohbet robotu Gemini’nin insan resimleri oluşturma özelliğini tarihi karakterlerin tasvirlerindeki "yanlışlıkların” ardından askıya aldı.
Google Bard'ın ismi değişti: İşte Gemini'nin fiyatı Google Bard'ın ismi değişti: İşte Gemini'nin fiyatı Google yapay zeka tarafına yatırımlarını farklı adlarda yapmıştı. Geçen yıl piyasaya sürülen Bard ise Gemini oldu. Peki neler sunuyor ve fiyatı ne kadar?
Google'ın yeni yapay zekası Gemini'nin özellikleri nedir? Google Gemini nasıl kullanılır? Google'ın yeni yapay zekası Gemini'nin özellikleri nedir? Google Gemini nasıl kullanılır? Google yeni yapay zeka modeli Google Gemini'yi resmi olarak tanıttı. Tanıtımın ardından birçok kişi yapay zekanın nasıl kullanıldığını ve özelliklerini merak etmeye başladı. Peki Google'ın yeni yapay zekası Gemini'nin özellikleri nedir? Google Gemini nasıl kullanılır?
Google, yapay zeka modeli Gemini'yi tanıttı! GPT-4 rakibi olması bekleniyor Google, yapay zeka modeli Gemini'yi tanıttı! GPT-4 rakibi olması bekleniyor Google, yeni yapay zeka modeli Gemini'yi resmen tanıttı. OpenAI'nin GPT-4'üne rakip olması beklenen modelin özellikleri neler?

En Çok Okunanlar

O operasyon tepkiyle karşılandı: Erdoğan, Adalet Bakanlığı’nı ciddi şekilde 'uyardı'
O operasyon tepkiyle karşılandı: Erdoğan, Adalet Bakanlığı’nı ciddi şekilde 'uyardı' ANKA Ekonomi Koordinatörü Erdal Sağlam, "Kulislerde, tavuk şirketleri yöneticilerinin tepkiler üzerine hemen tahliye edilip, birkaç gün içinde denetçi kayyımların geri çekildiği, Adalet Bakanlığı’nın ise Cumhurbaşkanı tarafından ciddi biçimde uyarıldığı konuşuluyor" dedi.
'Hiç utanmadığınız için susamadım...'
'Hiç utanmadığınız için susamadım...' Geçen yıl hayatını kaybeden DEM Partili Sırrı Süreyya Önder'in kızı Ceren Önder Kandemir, milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılmasıyla ilgili pişman olmadığını belirten Kemal Kılıçdaroğlu'na ağır sözlerle tepki gösterdi.
'Gerçekliğimizden çıktığımız için kaldıramadık'
'Gerçekliğimizden çıktığımız için kaldıramadık' Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sözcü TV'de katıldığı canlı yayına 'sorgu odası' benzetmesi yapan iktidar çevrelerine AKP'nin eski yöneticilerinden Mücahit Birinci, "Bunlar olması gereken şeyler. Biz uzun zamandır bu gerçeklikten çıktığımız için bünye bunu kaldırmadı" diye yanıt verdi.
'6 ay sonrası için hayli emareler birikti'
'6 ay sonrası için hayli emareler birikti' Tutuklu İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun, CHP'ye yönelik 'mutlak butlan' kararı üzerinden AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın planına işaret etti. "Gören gözler için 6 ay sonrasına hayli emareler belirmiştir" diyen Ongun, bu süreye göre seçim hazırlığının yapılması gerektiğini belirtti.
Özgür Özel'den 'Cemil Tugay' açıklaması
Özgür Özel'den 'Cemil Tugay' açıklaması CHP lideri Özgür Özel, partiden istifa eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın “Özgür Özel ‘Eline sağlık. Bunlar bunu hak ediyor’ dedi” şeklindeki iddiasını reddetti. Özel, "Bugün bile sorsa görüşüm, geri dönmesi yönündedir" açıklaması yaptı.
Trump tehdit etti, İran'dan yanıt geldi
Trump tehdit etti, İran'dan yanıt geldi ABD ile müzakereler için İsviçre’de bulunan, İran Meclis ve Müzakere Heyeti Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD Başkanı Donald Trump’ın İran’a yönelik saldırı tehdidine ilişkin, “ABD’lilerin tehditlerini ciddiye almıyoruz” dedi.
‘Kılıçdaroğlu’nun danışmanı önden soruları istedi’
‘Kılıçdaroğlu’nun danışmanı önden soruları istedi’ Gazeteci Güven, yaptığı sosyal medya paylaşımında, ‘Adalet Yürüyüşü’ sırasında mahkeme kararıyla CHP yönetimine atanan Kılıçdaroğlu'nun danışmanının soruları önden istediğini açıkladı. Güven “Demirtaş ile ilgili soru sormamam istendi” dedi.
'Yeni parti kurulacak, orada olacağım'
'Yeni parti kurulacak, orada olacağım' CHP’deki 'mutlak butlan' yönetimine tepki olarak istifa eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, kararının arkasında olduğunu belirterek, siyasi geleceğini Özgür Özel ile birlikte şekillendireceğini söyledi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye