Gürcü mutfağının en lezzetli hamur işi: Hinkali tarifi
Gürcistan’ın geleneksel lezzetlerinden biri olan hinkali, mantıya benzeyen ancak kendine özgü şekli ve iç harcıyla sofralara farklı bir tat katıyor. Peki, Gürcü mutfağının bu lezzetli hamur işi nasıl yapılır? İşte, enfes hinkali tarifi...
Gürcü mutfağının enfes lezzeti: MasterChef satsivi tarifi
Satsivi, özellikle özel davet sofralarında farklı bir alternatif arayanlar için mükemmel bir seçimdir. Peki, Gürcü mutfağının bu enfes lezzeti nasıl yapılır? İşte, nefis tadıyla MasterChef satsivi tarifi...
Gürcü mutfağının renkli mezesi: Pkhali tarifi
Ceviz, baharat ve sebzelerin buluştuğu Pkhali, Gürcü sofralarının vazgeçilmez mezelerinden biri. Hem sağlıklı hem de pratik olan bu lezzeti evde kolayca hazırlayabilirsiniz.
Gürcü mutfağından etli ekmek lezzeti: Kubdari tarifi
Gürcistan’ın dağlık Svaneti bölgesine özgü Kubdari, baharatlı et dolgusu ve yumuşacık hamuruyla sofralara farklı bir aroma katıyor. İşte evde kolayca hazırlayabileceğiniz Kubdari tarifi…
Pkhali tarifi
Protein kaynağı ceviz ile yeşil sebzelerin buluştuğu bu tarif, hem hafif hem de doyurucu bir alternatif olarak öne çıkıyor. Peki, renkli ve besleyici bir Gürcü mezesi olan bu tarif nasıl yapılır? İşte, enfes tadıyla pkhali tarifi...
Gürcü mutfağından sofralara: Chakapuli tarifi
Ekşi ve aromatik tadıyla öne çıkan Chakapuli, Gürcistan’ın bahar aylarında sofraları süsleyen gizli lezzetlerinden biri.
Gürcü mutfağının enfes lezzeti: Lobio tarifi
Gürcü mutfağının mütevazı ama lezzet bombası olan yemeği Lobio, fasulyeyi hiç tatmadığınız bir şekilde sunuyor. Ceviz, kişniş ve nar ekşisiyle zenginleştirilen bu aromatik yemek, hem vegan hem de doyurucu.
