Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
9°C Az bulutlu İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 43,20
Euro 50,28
Sterlin 57,96
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 6.397,26
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler infaz koruma memuru
2025 Adalet Bakanlığı İKM personel alımı sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı İKM personel alımı sonuçları nasıl öğrenilir? 2025 Adalet Bakanlığı İKM personel alımı sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı İKM personel alımı sonuçları nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 3 bin 500 personel alımı sonuçları için adayların bekleyişi devam ediyor. Peki, 2025 Adalet Bakanlığı İKM personel alımı sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı İKM personel alımı sonuçları nasıl öğrenilir?
2025 Adalet Bakanlığı İKM personel alımı sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı personel alımı nasıl öğrenilir? 2025 Adalet Bakanlığı İKM personel alımı sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı personel alımı nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı, 2025 yılı kapsamında infaz koruma memuru, hemşire, teknisyen, şoför, aşçı, kaloriferci, hasta bakıcı ve hizmetli kadrolarına personel alımı gerçekleştirecek. Peki, 2025 Adalet Bakanlığı İKM personel alımı sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı personel alımı nasıl öğrenilir?
İnfaz koruma memuru ölü bulundu! İnfaz koruma memuru ölü bulundu! Burdur'da infaz koruma memuru Cem Çağla, evinde silahla vurulmuş halde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı aktarıldı.
İnfaz koruma memurlarının bulunduğu otomobil hafriyat kamyonuna çarptı: 2 ölü, 1 yaralı İnfaz koruma memurlarının bulunduğu otomobil hafriyat kamyonuna çarptı: 2 ölü, 1 yaralı Adana'da mesaiden çıkan infaz koruma memuru Berk Öztürk'ün kullandığı otomobil, hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Kazada, Öztürk ile yanındaki meslektaşı Beyaz Fidan Şahin hayatını kaybetti, Furkan Büyük ise ağır yaralandı.
İnfaz Koruma Memuru sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı İKM sonuçları ne zaman açıklanacak? İnfaz Koruma Memuru sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı İKM sonuçları ne zaman açıklanacak? Adalet Bakanlığı bünyesinde 2025 yılında yapılacak personel alımlarına ilişkin süreç tüm hızıyla devam ederken gözler sonuç ekranına çevrildi. Peki, İnfaz Koruma Memuru sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı İKM sonuçları ne zaman açıklanacak?
İnfaz Koruma Memuru sonuçları açıklandı mı? İKM sonuçları ne zaman açıklanacak? İnfaz Koruma Memuru sonuçları açıklandı mı? İKM sonuçları ne zaman açıklanacak? Adalet Bakanlığı İKM 3500 personel alımı sonuçlarında son durum, gardiyanlık mesleği için başvurularını yapan adayların gündeminde yer alıyor. Peki, İnfaz Koruma Memuru (gardiyanlık) sonuçları açıklandı mı? İKM sonuçları ne zaman açıklanacak?
2025 İnfaz Koruma Memuru (İKM) sonuçları ne zaman açıklanacak? İKM sonuçlarına nasıl bakılır?
2025 İnfaz Koruma Memuru (İKM) sonuçları ne zaman açıklanacak? İKM sonuçlarına nasıl bakılır? Adalet Bakanlığı tarafından 2025 yılında yapılacak 3 bin 500 personel alımı için süreç devam ediyor. Peki, İnfaz Koruma Memuru (İKM) sonuçları ne zaman açıklanacak? İKM sonuçlarına nasıl bakılır?
Adalet Bakanlığı İnfaz Koruma Memuru (İKM) personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Adalet Bakanlığı İnfaz Koruma Memuru (İKM) personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Adalet Bakanlığı İnfaz Koruma Memuru (İKM) personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Adalet Bakanlığı İnfaz Koruma Memuru (İKM) personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Adalet Bakanlığı’nın 2025 yılında gerçekleştireceği 3 bin 500 personel alım süreci devam ediyor. Peki, Adalet Bakanlığı İnfaz Koruma Memuru (İKM) personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Adalet Bakanlığı İnfaz Koruma Memuru (İKM) personel alımı sonuçları nereden öğrenilir?
Tunç: 7 bin 591 infaz ve koruma memuru görevine başladı Tunç: 7 bin 591 infaz ve koruma memuru görevine başladı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kapsamlı eğitim sürecini başarıyla tamamlayan 7 bin 591 infaz ve koruma memurunun görevine başladığını bildirerek, "İnsan onurunu önceleyen ve insanı kazanmaya odaklanan çağdaş infaz anlayışıyla hareket ediyor, personelimizin eğitimine büyük önem veriyoruz" dedi.
İnfaz koruma memuru alımı ne zaman? 2024 gardiyan alımı başvuru şartları neler? İnfaz koruma memuru alımı ne zaman? 2024 gardiyan alımı başvuru şartları neler? Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne yapılacak infaz koruma memuru alımında son durum araştırılıyor. Peki, İnfaz koruma memuru alımı ne zaman? 2024 gardiyan alımı başvuru şartları neler?
3 gün boyunca takip etti, boğazını keserek öldürdü! 3 gün boyunca takip etti, boğazını keserek öldürdü! Antalya'da eski eşi Ayten Çağıran'ı (44) boğazını keserek öldüren infaz koruma memuru Abdülkadir Kocaoğlu'nun (48) ifadesi ortaya çıktı. Afyonkarahisar’dan gelip 3 gün boyunca Çağıran’ı takip eden Kocaoğlu, eski eşi barışma teklifini reddedince cinayeti işlediğini söyledi.
Arızalanan otomobilen bakmak için inmişti... Kazada ağır yaralanan infaz koruma memuru hayatını kaybetti Arızalanan otomobilen bakmak için inmişti... Kazada ağır yaralanan infaz koruma memuru hayatını kaybetti Karabük’ün Yenice ilçesinde arızalanan otomobiline bakmak için indiği sırada bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan infaz koruma memuru, 34 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
İnfaz koruma memurunun vurduğu Sonay, kurtarılamadı İnfaz koruma memurunun vurduğu Sonay, kurtarılamadı Trabzon'da infaz koruma memuru Turan Erdoğan'ın (53) tabanca ile ağır yaraladığı Sonay Gürsoy (42), yaşamını yitirdi.
Denizli'de infaz koruma memuru evinde ölü bulundu Denizli'de infaz koruma memuru evinde ölü bulundu Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kendisinden haber alınamayan infaz koruma memuru yaşadığı dairenin banyosunda ölü bulundu
Eski hükümlü, yolda karşılaştığı infaz koruma memurunu öldürdü Eski hükümlü, yolda karşılaştığı infaz koruma memurunu öldürdü Erzurum'un Yakutiye ilçesinde eski hükümlü Yılmaz Ç., sokakta karşılaşıp, tartıştığı infaz koruma memuru Turgay Kınalı'yı (59) bıçaklayarak öldürdü.
Vali: 'Bomba infılak etti' Vali: 'Bomba infılak etti' Son dakika... Bursa'nın Osmangazi ilçesinde infaz koruma memurlarını taşıyan otobüsün geçişi sırasında bir patlama meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 1 infaz koruma memuru şehit oldu.

En Çok Okunanlar

AKP'den İstanbul'da İBB'yi hedef alan afişler
AKP'den İstanbul'da İBB'yi hedef alan afişler AKP İstanbul İl Başkanlığı, kentin belli yerlerindeki reklam panolarına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni (İBB) hedef alan afişler astı.
Meteoroloji’den kuvvetli kar ve fırtına uyarısı: 9 il için sarı kod
Meteoroloji’den kuvvetli kar ve fırtına uyarısı: 9 il için sarı kod Meteoroloji, yoğun kar ve fırtına uyarısı yaptı. 9 il için sarı kodlu alarm verilirken, doğu bölgelerinde sıcaklıkların düşmesi bekleniyor.
Günlük Burç Yorumları: 15 Ocak Perşembe Oğlak Burcu Yorumu
Günlük Burç Yorumları: 15 Ocak Perşembe Oğlak Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları: 15 Ocak Perşembe Oğlak Burcu Yorumu
Trump’a fabrikada Epstein tepkisi
Trump’a fabrikada Epstein tepkisi ABD Başkanı Donald Trump’ın Michigan’daki Ford fabrikası ziyaretinde, Jeffrey Epstein tartışması nedeniyle kendisini eleştiren bir işçiye küfürlü yanıt verdiği ve orta parmak işareti yaptığı anlar sosyal medyada gündem oldu.
Su tüketiminde tüm zamanların rekoru kırıldı!
Su tüketiminde tüm zamanların rekoru kırıldı! İstanbul'da Avrupa Yakası'nda 767 milyon 655 bin 586 metreküp, Anadolu Yakası'nda 405 milyon 675 bin 435 metreküp olmak üzere 1 milyar 173 milyon 331 bin 21 metreküp su tüketimi gerçekleşti. Bu rakam Ömerli Barajı'nın yaklaşık 5 katı büyüklüğüne denk geliyor.
Avrupa Bölgeler Komitesi'nden Ekrem İmamoğlu'na ödül
Avrupa Bölgeler Komitesi'nden Ekrem İmamoğlu'na ödül CHP'nin tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, Avrupa Bölgeler Komitesi tarafından kendisine verilen Pawel Adamowicz Ödülü'nü almaktan büyük onur duyduğunu belirterek, "Demokrasiyi yerelden güçlendirmeye, adaleti ve eşitliği savunmaya, şehirlerimizi özgür ve kapsayıcı kılmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Ödülü demokrasi için her koşulda yılmadan mücadele veren tüm vatandaşlarımıza ithaf ediyorum" ifadesini kullandı.
ABD'li senatörden Şam yönetimine ve Türkiye'ye 'uyarı'
ABD'li senatörden Şam yönetimine ve Türkiye'ye 'uyarı' ABD'li Senatör Lindsey Graham, "Yeni Suriye hükümetine bir şans verilmesini destekliyorum; ancak IŞİD halifeliğinin yok edilmesinde ana güç olan ve yıllar boyunca İsrail ile güçlü ittifak içinde bulunan Kürt müttefiklerimize yönelik küstahça bir saldırıyı ne tolere ederim ne de kabul ederim. Suriye hükümetine ve Türkiye'ye sesleniyorum: akıllıca bir tercih yapın" dedi.
ABB’nin ‘konser’ davası: Tahliye edilen 3 sanığa yakalama kararı!
ABB’nin ‘konser’ davası: Tahliye edilen 3 sanığa yakalama kararı! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) 2021-2024 dönemindeki konser harcamalarına ilişkin 14 sanığın yargılandığı davada, tahliye edilen 3 sanık hakkında yakalama kararı çıkarttı.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye