Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
10°C Parçalı az bulutlu İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 7.328,40
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Koza Altın İşletmeleri
Karar günü kapıda Karar günü kapıda Daha önce yargı kararıyla durdurulan projeyle ilgili süreç yeniden başlatıldı; inceleme komisyonu 8 Ağustos’ta Ankara’da toplanacak.
Danıştay’ın iptal ettiği proje askıya çıktı Danıştay’ın iptal ettiği proje askıya çıktı Akın İpek’in FETÖ’den yargılanması üzerine 2015’te Hazine’ye devredilerek kayyum atanan ve geçen aylarda Varlık Fonu’na devredilen Koza Altın projelerindeki ısrarı sürdürüyor.
Sebebi zeytinlikler... Sebebi zeytinlikler... Koza Altın, temmuzda Balıkesir Burhaniye’de yeraltı altın madeni işletmek için Çevre Bakanlığı’na başvurdu. Bakanlık dün şirketin projesinin iptal edildiğini duyurdu. İptal sebebi olarak da zeytinlikler gösterildi.
İptal edilen proje yeniden görüşülecek İptal edilen proje yeniden görüşülecek Koza Altın’ın Danıştay’ın iptal ettiği Çukuralan Altın Madeni’nin kapasite artışı için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 25 Ekim’de toplanacak.
Koza Altın hız kesmiyor Koza Altın hız kesmiyor Şirketin proje tanıtım dosyasına göre buradan çıkarılan cevher, Mastra Altın Madeni’ndeki siyanürlü havuzda işlenecek.
İzmir Barosu: İzmir’in İliç olmaması için mücadele edeceğiz İzmir Barosu: İzmir’in İliç olmaması için mücadele edeceğiz Erzincan-İliç’te yığın liçi yöntemiyle işletilen Çöpler Altın Madeni’nde yaşanan felaketine tepkiler sürerken İzmir Barosu, kentte faaliyet gösteren üç altın madeninin son durumu hakkında bilgi verdi. Madenlerin denetlenmesi ve analizleri hakkında resmi kurumlardan bilgi alınamadığına dikkat çeken İzmir Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Şefika Yıldırım Sert, bu durumun kaygı yarattığını ifade ederek “Benzer bir felaketin bölgemizde yaşanmaması için İzmir Barosu olarak gereken mücadeleyi yürüteceğiz” dedi.
Ders almıyorlar... Ders almıyorlar... FETÖ’den hüküm giyen, firari Akın İpek’e aitken kayyum atanan Koza Altın İşletmeleri A.Ş.’nin bölgede kuracağı altın madeni için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.
Koza Altın durmuyor Koza Altın durmuyor Akın İpek’in FETÖ’den yargılanması üzerine 2015’te Hazine’ye devredilerek kayyum atanan Koza Altın, Türkiye’nin birçok yerinde maden işletmek için orman ve tarım alanlarını yok etmeye devam ediyor. Cumhuriyet’in neredeyse her hafta gündeme getirdiği Koza, 1 Ocak’tan bu yana 37 farklı proje için adım attı. Çoğu altın madeni olan projeler onay sırası beklerken yenileri de listeye ekleniyor.
Yeni hedef Balıkesir Yeni hedef Balıkesir Akın İpek’in FETÖ’den yargılanması üzerine 2015’te Hazine’ye devredilerek kayyum atanan Koza Altın’ın çalışmaları hız kesmeden sürüyor.
Koza Altın bu kez de Gümüşhane'deki kompleks maden için ÇED onayı aldı Koza Altın bu kez de Gümüşhane'deki kompleks maden için ÇED onayı aldı FETÖ’nün iş dünyasındaki önemli isimlerinden firari Akın İpek’in şirketi Koza Altın çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Maden arayacaklar... Maden arayacaklar... FETÖ firarisi Akın İpek’in kayyum atanan şirketi Koza Altın çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şirket bu sefer de Trabzon’daki çayır ve mera arazisinde maden arayacak.
Ormana altın madeni Ormana altın madeni Kayyum atanarak Hazine’ye devredilen Koza Altın, bu kez gözünü Balıkesir Burhaniye’ye dikti. Şirket, ormanlık alanda iki altın madeni işletmek için başvuru yaptı. Sübeylidere’de planlanan altın ve gümüş madeninin ekonomik ömrü 36 ay olarak belirlendi
Karadeniz'e maden tehdidi Karadeniz'e maden tehdidi Kayyum tarafından yönetilen Koza Altın İşletmeleri, Trabzon’daki orman ve tarım arazilerinden oluşan alanlarda iki farklı maden projesi için başvuru yaptı. Eğer onay verilirse şirket, altın çıkarmak için bölgede patlayıcı kullanacak.
ÇED süreci başlatıldı ÇED süreci başlatıldı Kayyum tarafından yönetilen şirket Karadeniz’de iki ayrı noktada siyanürle altın arayacak. Çevre Bakanlığı’na başvuru yapıldı.
Koza Altın İşletmeleri kimin? Koza altın bedelsiz sermaye artırımı ne demek? Koza Altın İşletmeleri kimin? Koza altın bedelsiz sermaye artırımı ne demek? Koza Altın İşletmeleri, 3 milyar 50 milyon lira bedelsiz sermaye artırımı yapmaya karar verdi. Koza Altın İşletmeleri kimin? Koza altın bedelsiz sermaye artırımı ne demek?

En Çok Okunanlar

Kendisini istismar eden erkeği, adliye önünde kalbinden bıçakladı
Kendisini istismar eden erkeği, adliye önünde kalbinden bıçakladı Kocaeli’de mahkeme salonunda yaşadıklarını anlatan kadın, duruşma çıkışında kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia ettiği şahsı kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra kadın, polis ekiplerince gözaltına alındı.
Tanju Özcan'ın avukatından açıklama
Tanju Özcan'ın avukatından açıklama Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın "tutuklanmasına gerekçe" olarak gösterilen "3 harfli" marketler, şikayetçi olmadıklarını açıklamıştı. Avukatı Uğur Poyraz, Özcan'ın neden hâlâ tutuklu olduğuna dair konuştu.
Emekli bayram ikramiyelerinin yatırılacağı tarih belli oldu!
Emekli bayram ikramiyelerinin yatırılacağı tarih belli oldu! AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerin merakla beklediği bayram ikramiyelerinin ne zaman yatırılacağını açıkladı.
MHP milletvekili istifa ettiğini açıkladı
MHP milletvekili istifa ettiğini açıkladı MHP'li Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP milletvekili Ramazan Kaşlı'nın, Bahçeli'nin 'talimatıyla' tedbirli olarak kesin ihraç talebiyle Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini duyurdu. Ramazan Kaşlı, MHP'den istifa ettiğini açıkladı.
Kaymakama sert tepki: ‘Ben tabelayı asacağım, sen gel indir’
Kaymakama sert tepki: ‘Ben tabelayı asacağım, sen gel indir’ Fındıklı Belediye Meclisi’nin bazı sosyal tesis ve alanlara verdiği isimlerin ilçe kaymakamı Mücahit Aydoğdu tarafından onaylanmamasına tepki gösteren Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, "Sen benim amirim değilsin. Ben de senin memurun değilim. Bu meclis hiç değil. Bu mecliste AKP’lisi var, MHP’lisi var, CHP’lisi var. Seçilmiş gelmiş insanlar. Kimse senin emir erin değil. Bizim verdiğimiz isimler bu toplumun değerleridir. Ben tabelayı asacağım, sen gel indir." dedi.
Akın Gürlek'ten 'canlı yayın' açıklaması
Akın Gürlek'ten 'canlı yayın' açıklaması Son dakika haberi... Adalet Bakanı Akın Gürlek, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İBB davasına yönelik "canlı yayın" çıkışıyla ilgili, "Davaların canlı yayınlanması için kanun değişikliği gerekiyor. Şu anda mevzuatımızda böyle bir imkan yok. Meclis takdir ederse canlı yayınlanabilir" dedi. Gürlek, isim vermeden İmamoğlu'nu da hedef aldı.
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan şartlarını açıkladı!
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan şartlarını açıkladı! İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına yönelik bir paylaşım yaptı. Pezeşkiyan savaşı sonlandırmak için 'şartlarını' açıkladı.
Soluğu ‘okul arkadaşının’ yanında aldı!
Soluğu ‘okul arkadaşının’ yanında aldı! Şubat ayında CHP’den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, istifasının gerekçelerinden birini de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile görüşmesine dayandırmıştı. Bakan Kurum’a övgüler dizen ve kendisinin okul arkadaşı olduğunu söyleyen Özarslan, bakanlıktan ‘bakanlığın uygun gördüğü miktarda’ yardım istedi. Özarslan, yardım konusunda yetkileri de kendisine aldı.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye