Arif Kızılyalın

Braga Bahanesi

01 Aralık 2012 Cumartesi

Anlaşıldı ki Galatasaraydan bu yıl Şampiyonlar Ligi maçları öncesi hayır yok. Devler sahnesindeki her önemli sınav öncesi ligde takılmayı âdet haline getirdiler. Bu kez de Braga maçı öncesi kayıp yaşandı.

\n

Gaziantep elini kolunu sallaya sallaya aldı puanını gitti; kazanabilirlerdi de.

\n

Elbette 1-1lik sonuçta Gaziantep kalecisi Mahmutun inanılmaz performansı büyük rol oynadı. Gaziantep altyapısından yetişip GASKİden sonra G.Antepte yıldızlaşan bu genç kardeşimiz ulusal takıma yükselirse kimse şaşırmasın. Keza kaptan Serdar ve güney ekibinin Balkan kökenli oyuncuları İbricic ile Medunjaninin katkılarını da unutmamak gerek. Ve Hikmet Hocanın hikmeti. Büyük maçlara takımını hazırlıyor. Üstelik ceplerine beş kuruş para girmeden çıktıkları maçta alınan bu sonuç alkışlanır.

\n

Galatasaraya dönersek; ilkyarı hiç oynamadılar. Burak-Umut birbirinden habersiz iki isim. Melo hırçın, Amrabat, ben büyük futbolcuyum havasında. Selçuk yorgun, Riera umursamaz. Kupanın askeri Sabri de tribünde olunca Galatasaray durdu. Maça iyi başlayan Hamit adresi bulamadı, yan ortalar (gol hariç) final pasına dönüşmedi.

\n

İki takım birer puanı aldı ama hakem Suat Aslanboğa sıfır çekti. Kartları tamamen eyyam kokuyordu. Meloyu aşırı itirazdan atmalıydı, çift sarıya bıraktı, onda da G.Antepliler itiraz edince kart geldi. Demek ki itiraz edersen rakibin kart görebiliyor. Kötü bir gelenek aman MHK!

\n


Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Önce milli! 3 Mayıs 2024

Günün Köşe Yazıları