Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Dünya Kupası Sürdürülebilirlik Oyun eGazete Resmi İlanlar
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Oyun
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Oyun
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Moda
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler euro 2032
İtalya Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı belli oldu! İtalya Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı belli oldu! İtalya Futbol Federasyonu (FIGC), Roma'da yapılan seçimde Giovanni Malago'nun başkanlığa seçildiğini duyurdu.
UEFA'dan İtalya'ya EURO 2032 uyarısı! UEFA'dan İtalya'ya EURO 2032 uyarısı! UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı Türkiye ile birlikte ortaklaşa düzenleyecek olan İtalya'ya "altyapı" konusunda uyarılarda bulundu.
Volkan Demirel EURO 2032 hayalini açıkladı: 'Başkanımız elçi olarak görevlendirdi ama...' Volkan Demirel EURO 2032 hayalini açıkladı: 'Başkanımız elçi olarak görevlendirdi ama...' Volkan Demirel, EURO 2024'te mücadele eden A Milli Futbol Takımı hakkında açıklamalarda bulundu. Milli takıma güveninin tam olduğunu belirten Demirel, EURO 2032 elçisi olmasına rağmen turnuvaya hoca olarak katılmak istediğini belirtti.
'Şampiyonluk için temelleri birlikte atıyoruz' 'Şampiyonluk için temelleri birlikte atıyoruz' Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulundu. Türkiye ve İtalya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2032 Avrupa Şampiyonası'nda hedefin şampiyonluk olduğunu söyleyen Büyükekşi, "Şampiyonluk için de geleceğin en genç ve değerli milli takımlarından birisinin temellerini hep birlikte atıyoruz" dedi.
"EURO 2023'de neden İzmir yok?" "EURO 2023'de neden İzmir yok?" İzmir Milletvekili Mustafa Bilici, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a atıl durumda bırakılan İzmir Atatürk Stadyumu’nu sordu. Bilici, yapımı devam eden stadyumların Türkiye ve İtalya’nın ev sahipliğinde yapılacak EURO 2032 stat listesinde yer almasına rağmen İzmir’den bir stadın bulunmamasının “kasıtlı ve siyasi” mi olup olmadığının yanıtını talep etti.
Mehmet Büyükekşi: 2032 Avrupa Şampiyonası'na şimdiden hazır olduğumuzu gururla söyleyebiliriz Mehmet Büyükekşi: 2032 Avrupa Şampiyonası'na şimdiden hazır olduğumuzu gururla söyleyebiliriz İGA PASS, A Milli Futbol Takımı ve A Milli Kadın Futbol Takımı'nın resmi sponsorlarından oldu. Törende konuşan TFF Başkanı Büyükekşi, "2032 Avrupa Şampiyonası'na şimdiden hazır olduğumuzu gururla söyleyebiliriz." dedi.
UEFA açıkladı! UEFA açıkladı! UEFA, EURO 2032 için Türkiye'nin önerdiği 10 stadı resmen duyurdu.
Beşiktaş tepki göstermişti Beşiktaş tepki göstermişti 2032 Avrupa Şampiyonası'nın Türkiye-İtalya ortaklığında yapılmasının açıklanmasının ardından ülkeye dönen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Büyükekşi, Beşiktaş'ın sosyal medyada yaptığı stadyum paylaşımına cevap verdi.
2032 Avrupa Futbol Şampiyonası Türkiye'de düzenlenecek: İşte seçilen 10 stat! 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası Türkiye'de düzenlenecek: İşte seçilen 10 stat! <p>Türkiye ile İtalya’nın ortaklaşa düzenleyeceği 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2032) için İstanbul, Ankara, Bursa, Eskişehir, Konya, Antalya, Gaziantep ve Trabzon’dan statlar yer alıyor. Bildirilen 10 stadyumdan 5’i seçilecek.</p> <p>UEFA, EURO 2032 ev sahipliğinin Türkiye ve İtalya ortaklığına verildiğini duyurdu. Türkiye’den adaylık dosyasında 10 tane stadyum var. Bu stadyumlardan 3’ü İstanbul’da, 7’si ise diğer şehirlerde bulunuyor. İstanbul’un dışında Ankara, Bursa, Eskişehir, Konya, Antalya, Gaziantep ve Trabzon’dan da statlar yer alıyor. İtalya ile ortak yapılacak organizasyon için 10 stadyum 5’e indirilecek.</p> <p>Ekim 2026 tarihinde kura çekimi, açılış maçları, final maçlarının nerde olacağı İtalya Futbol Federasyonu ile birlikte belirlenecek.</p> <p>UEFA’nın stat kriterlerine göre; minimum 60 bin oturma kapasiteli 1 stat, 50 bin oturma kapasiteli 1 tercihen 2 stat, 40 bin oturma kapasiteli 4 stat ve 30 bin net oturma kapasiteli 3 stat olarak seçiliyor.</p>
Hamit Altıntop'tan EURO 2032 açıklaması! Hamit Altıntop'tan EURO 2032 açıklaması! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2032) Türkiye ve İtalya ortaklığında düzenlenmesine ilişkin konuştu. Altıntop, "EURO 2032’ye İtalya ile birlikte futbolu seven iki ülke olarak ev sahipliği yapacağımızı öğrenmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
EURO 2032'nin ortak tanıtım filmi yayınlandı: 'Veni, vidi, vici' EURO 2032'nin ortak tanıtım filmi yayınlandı: 'Veni, vidi, vici' 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2032) ortak ev sahipliği yapacak olan Türkiye ve İtalya'nın hazırladığı tanıtım filmi yayınlandı.
İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Gravina'dan ortaklık açıklaması! İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Gravina'dan ortaklık açıklaması! EURO 2032'nin Türkiye-İtalya ortak ev sahipliğinde düzenleneceğinin açıklanmasının ardından İtalya Futbol Federasyonu Gabriele Gravina değerlendirmelerde bulundu.
Servet Yardımcı'dan Türkiye'nin EURO 2032 ev sahipliği açıklaması! Servet Yardımcı'dan Türkiye'nin EURO 2032 ev sahipliği açıklaması! UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, EURO 2032'ye ev sahipliği yapacak Türkiye ve İtalya için değerlendirmelerde bulundu.
İtalyanların futbol elçisi Buffon, EURO 2032 ev sahipliğini değerlendirdi! İtalyanların futbol elçisi Buffon, EURO 2032 ev sahipliğini değerlendirdi! 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın Türkiye-İtalya ortak ev sahipliğinde düzenleneceğinin açıklanmasının ardından İtalyan Futbol Elçisi Gianluigi Buffon değerlendirmelerde bulundu.
A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası macerası! A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası macerası! A Milli Futbol Takımı EURO 2024 Elemeleri'nden başarıyla geçip 6. kez Avrupa Futbol Şampiyonası'nda boy göstermek istiyor.
'Adaylık dosyamızda 10 tane stadyum var' 'Adaylık dosyamızda 10 tane stadyum var' Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, EURO2032 ile ilgili konuştu.
Tarihi karar açıklandı Tarihi karar açıklandı UEFA, EURO 2032'ye Türkiye ve İtalya'nın ev sahipliği yapacağını duyurdu.
Tarihi açıklama için geri sayım sürüyor! Tarihi açıklama için geri sayım sürüyor! 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası (EUR 2032) ev sahipliğine ortak aday olan Türkiye ve İtalyan Futbol Federasyonu heyetleri, UEFA Yönetim Kuruluna sunumlarını gerçekleştirdi.
EURO 2032'nin ev sahibi belli oluyor EURO 2032'nin ev sahibi belli oluyor Türkiye ve İtalya'nın ortaklaşa tek aday olduğu 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2032) ev sahipliği yapacak ülke belli oluyor.
TFF'den EURO 2032 açıklaması... 'Türk futbolu için tarihi bir gün olabilir' TFF'den EURO 2032 açıklaması... 'Türk futbolu için tarihi bir gün olabilir' Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili ve FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt, 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2032) ev sahipliği için İtalya Futbol Federasyonu yetkilileri ile birlikte olumlu kararı beklediklerini söyledi.
UEFA kararı açıklamaya hazırlanıyor UEFA kararı açıklamaya hazırlanıyor Türkiye, 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası, İtalya'yla birlikte düzenleyecek. UEFA kararı yarın açıklayacak.
Son Dakika: UEFA'dan Türkiye'ye EURO 2032 müjdesi! Son Dakika: UEFA'dan Türkiye'ye EURO 2032 müjdesi! Son dakika haberi... UEFA, 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2032) için ortak başvuruda bulunan Türkiye ve İtalya'nın teklifini kabul etti.
'2 ülkeyle görüşüyoruz' '2 ülkeyle görüşüyoruz' Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, gündemine dair açıklamalarda bulundu.
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den EURO 2032 açıklaması TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den EURO 2032 açıklaması TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, EURO 2032'nin İtalya ile ortak düzenlenmesi yönünde UEFA'ya yapılacak başvuru ile ilgili, "EURO 2032 ev sahipliği için İtalya ile ortak başvuru yapma kararı aldık. Eğer UEFA başvurumuzu kabul ederse EURO 2032 ev sahipliği için bir başka rakibimiz yok" dedi.
UEFA'dan Türkiye ile İtalya'nın EURO 2032 ortaklığı için açıklama! UEFA'dan Türkiye ile İtalya'nın EURO 2032 ortaklığı için açıklama! UEFA, Türkiye ile İtalya'nın 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı (EURO 2032) ortaklaşa düzenleme başvurusu hakkında açıklama yayımladı.
TFF resmen açıkladı TFF resmen açıkladı Son dakika haberi... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Avrupa Futbol Şampiyonası'nı (EURO 2032) düzenlemek için Türkiye ve İtalya'nın ortak başvuru yapacağını duyurdu.
EURO 2028 ve EURO 2032 adaylık dosyaları UEFA'ya teslim edildi EURO 2028 ve EURO 2032 adaylık dosyaları UEFA'ya teslim edildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2028 ve 2032 Avrupa Futbol Şampiyonalarına ev sahipliği yapmak için hazırladığı adaylık dosyasını UEFA'ya teslim etti.
Türkiye, Euro 2028 ve 2032'ye resmen aday oldu Türkiye, Euro 2028 ve 2032'ye resmen aday oldu Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye'nin 2028 ve 2032'de Avrupa Futbol Şampiyonalarına ev sahipliği yapmak için adaylık dosyasını imzaladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye'nin EURO 2028 ve 2032 adaylıklarını yineledi! Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye'nin EURO 2028 ve 2032 adaylıklarını yineledi! Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Avrupa Kulüpler Birliği'nin (ECA) 28'inci Genel Kurulu'nda 2028 ve 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'na üyelik konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Kasapoğlu, "Sporun en prestijli organizasyonlarına ev sahipliği yapmak için oldukça hırslıyız. Türkiye 2028 ve 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası organizasyonlarına adaydır" dedi.

En Çok Okunanlar

Yeni maaşlar ne zaman hesaplara yatırılacak?
Yeni maaşlar ne zaman hesaplara yatırılacak? TÜİK’in enflasyon verileriyle milyonlarca yurttaşın yeni zam oranları kesinleşirken, memur ve emeklinin zamlı maaşları alacağı kritik takvim de belli oldu. Milyonlarca çalışan ve emekli ilk ödemeler için gün sayarken, en düşük emekli aylığını artıracak meclis düzenlemesinde ise gözler o tarihe çevrildi.
İmamoğlu, rektörle konuşmasını anlattı: 'Zor durumdayım başkanım'
İmamoğlu, rektörle konuşmasını anlattı: 'Zor durumdayım başkanım' Tutuklu İBB Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, bugün 3 ayrı davada hakim karşısına çıktı. Bunlardan birisi ise "diploma" davasıydı... Savunma yapan İmamoğlu, "diploma" davasında İstanbul Üniversitesi rektörüyle telefon görüşmesini anlattı. İmamoğlu, diplomasını iptal eden rektörün kendisine telefonda "Çok zor durumdayım başkanım" dediğini söyledi. Diploma davası, 25 Aralık 2026 tarihine ertelendi.
CHP'li gençlerden Gürsel Tekin'e 'sürpriz'
CHP'li gençlerden Gürsel Tekin'e 'sürpriz' CHP Avcılar Gençlik Kolları, kayyım olarak atandığı CHP İstanbul İl Başkanlığı görevinden mutlak butlan kararı sonrası ayrılan Gürsel Tekin'in toplantısını yaptığı binanın karşısına 'Özgür İstanbul, Özgür Türkiye' pankartını astı. İşte ayrıntılar...
Yanardağ'dan 'Kılıçdaroğlu' açıklaması: 'Görüşmeyi kabul etmem için...'
Yanardağ'dan 'Kılıçdaroğlu' açıklaması: 'Görüşmeyi kabul etmem için...' Tutuklanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün aralarında 'casusluk' davasının da bulunduğu 3 ayrı davada yargılanıyor. Silivri'de görülen casusluk davasının başladığı ilk saatlerde savcı mütalaasını açıkladı. Cumhuriyet, gelişmeleri anlık olarak aktarıyor...
Bahçeli haklı ama...
Bahçeli haklı ama... Taş yere düştü deriz de yerçekiminden pek bahsetmeyiz.
'Sadece serbest seçim yapmak yetmez'
'Sadece serbest seçim yapmak yetmez' NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, NATO zirvesi için geldiği Ankara'da basın toplantısı düzenledi. "Türkiye'de demokrasiyle ilgili neler düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine Rutte, "Demokrasi sadece serbest seçim yapmak değil" diyerek basın özgürlüğünün öncelikli olduğuna vurgu yaptı.
Sarıgül'den dikkat çeken 'yeni parti' yorumu
Sarıgül'den dikkat çeken 'yeni parti' yorumu CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Özgür Özel'in öncülüğünde kurulması olası yeni partinin geçmişte kendisinin başında olduğu girişime benzetilmemesi gerektiğini belirtti. "Hiç benzer yanımız yok" diyen Sarıgül, "Özgür Bey şu an halk kahramanı, yeni parti için dipten gelen bir dalga var" iddiasında bulundu.
1 milyon TL’nin 1 aylık net getirisi ne kadar oldu?
1 milyon TL’nin 1 aylık net getirisi ne kadar oldu? Merkez Bankası’nın para politikası adımları ve piyasadaki likidite durumu sonrasında vadeli mevduat faiz oranları belirli bir bantta seyretmeye devam ediyor. Birikimini Türk Lirası vadeli hesapta değerlendirmek isteyen yurttaşlar, enflasyona karşı parasının değerini koruyabilmek adına bankaların güncel faiz oranlarını araştırıyor. 1 Milyon TL’nin 31 günlük net getirisi bankadan bankaya büyük farklılıklar göstererek 32 bin TL seviyelerine kadar ulaşıyor. Peki güncel oranlar ne durumda? Hangi banka, ne kadar kazanç sağlıyor? İşte kuruşu kuruşuna güncel faiz kazanç tablosu...
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye