Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
5°C Hafif yağmur İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 43,17
Euro 50,22
Sterlin 57,86
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 6.365,77
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Yapay zeka destekli sohbet robotu ChatGPT
ChatGPT'ye yeni özellikler getirildi ChatGPT'ye yeni özellikler getirildi ChatGPT için bazı yeni özellikler getirildi. Bu özellikler daha çok kurumsal müşteriler için oluyor.
ChatGPT'ye makale yazdıranlar basit bir hatayla yakalanıyor ChatGPT'ye makale yazdıranlar basit bir hatayla yakalanıyor Yapay zeka araçları akademisyenler arasında intihal tartışmalarına yol açarken, ChatGPT'ye makale yazdıran öğrenciler basit hata nedeniyle yakayı ele veriyor.
Yapay zeka pizza reklamı hazırladı sonuç kabus gibi Yapay zeka pizza reklamı hazırladı sonuç kabus gibi Yapay zeka destekli görsel/işitsel çok fazla ürün ortaya çıkıyor. Yeni hazırlanan pizza reklamı ise yapay zeka imzalı ve korkunç görünüyor.
Yapay zeka modeli insanlığı yok etmek için plan yapmaya başladı Yapay zeka modeli insanlığı yok etmek için plan yapmaya başladı Kendisi için belirlenen hedeflere ulaşmaya programlanmış bir bir yapay zeka programından, insanlığı yok etmesi istendi.
ChatGPT, artık internete erişebiliyor: Her şeyi yapabilirsiniz! ChatGPT, artık internete erişebiliyor: Her şeyi yapabilirsiniz! OpenAI'ın yapay zeka sohbet aracı ChatGPT, internete gerçek anlamda erişmenizi sağlayacak eklentilere kavuştu.
Mucit yapay zeka olduğunda patent kime verilecek? Mucit yapay zeka olduğunda patent kime verilecek? Peki sadece yapay zekanın düşünüp ortaya çıkardığı icatlar için ne yapacağız? Bir makineye patent mi vereceğiz?
Yapay zeka çalışanların yerini almaya başladı Yapay zeka çalışanların yerini almaya başladı OpenAI imzalı ChatGPT gündemde kalmaya devam ediyor. Görünüşe göre şirketler uyarılara rağmen çalışanlarını bu yapay zeka ile değiştirmeye başladı.
Misillime gibi ChatGPT'ye ilk yasak getiren ülke oldu Misillime gibi ChatGPT'ye ilk yasak getiren ülke oldu ChatGPT internet alemini kasıp kavurduğu dönemde bazı ülkeler tarafından da tehlikeli bulunmuştu. Sisteme ilk yasak da bu kapsamda geldi.
Google, yazdıklarınızı müziğe dönüştüren yapay zekayı tanıttı Google, yazdıklarınızı müziğe dönüştüren yapay zekayı tanıttı Google, DALL-E 2 ile benzer bir şekilde çalışan ve yazdıklarınızı müziğe dönüştüren yapay zekası MusicLM'i tanıttı.
ChatGPT'nin ücretli versiyonu yolda: Yanıtlar daha hızlı olacak ChatGPT'nin ücretli versiyonu yolda: Yanıtlar daha hızlı olacak OpenAI, popüler sohbet botu ChatGPT'nin ücretli bir versiyonunu test edeceğini duyurdu.
Google, ChatGPT için 'Kırmızı Kod' yayınladı! Google, ChatGPT için 'Kırmızı Kod' yayınladı! Google, son dönemlerde her yerde karşımıza çıkan sohbet botu ChatGPT'den rahatsız hatta CEO Sundar Pichai, ChatGPT için bir kırmızı kod bile yayınlamış durumda.
ChatGPT, Unreal Engine kullanarak oyunu dönüştürdü ChatGPT, Unreal Engine kullanarak oyunu dönüştürdü Yapay zeka destekli sohbet botu ChatGPT, bu kez Unreal Engine'deki bir oyunu çok oyunculu oyuna dönüştürdü.
Musk sordu maliyeti ortaya çıktı: ChatGPT pahalıya patlıyor Musk sordu maliyeti ortaya çıktı: ChatGPT pahalıya patlıyor Yapay zeka destekli sohbet robotu ChatGPT'nin her bir sohbetinin ne kadar maliyet oluşturduğu ortaya çıktı.

En Çok Okunanlar

Tarih ve saat verdi, yurttaşlara çağrı yaptı!
Tarih ve saat verdi, yurttaşlara çağrı yaptı! CHP’nin tutuklu cumhurbaşkanı adayı ve seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, meydanlara dev afişler asan AKP'ye, paylaştığı video ile yanıt verdi. İmamoğlu aynı zamanda yurttaşları Beşiktaş'ta yapılacak ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitingine davet etti.
Talep kabul edilmedi: Kaynarca ve Müftüoğlu hakkında karar!
Talep kabul edilmedi: Kaynarca ve Müftüoğlu hakkında karar! Son dakika haberi... İstanbul'da ünlülere yönelik gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda yeni bir dalga daha yaşandı. Bu kapsamda sabah saatlerinde gözaltına alınan Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğlu'nun da dahil olduğu 6 kişi; ATK’deki işlemlerinin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edilmişti. Savcılık, Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğlu hakkında ev hapsi şeklinde adli kontrol talebinde bulunarak Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk etti. Savcılığın, Kaynarca ve Müftüoğlu hakkındaki ev hapsi talebi kabul edilmedi.
‘Erken öten horozun başını keserler’
‘Erken öten horozun başını keserler’ AKP’nin kurucularından Bülent Arınç, Ekrem İmamoğlu'nun adaylık açıklamasına ilişkin, "Erken öten horozun başını keserler" ifadesini kullandı. Arınç, “adaylığı erken açıklanmasaydı belki tutuklanmazdı” değerlendirmesini yaptı. Arınç aynı zamanda eski ABB Başkanı Melih Gökçek’e yönelik “Adını bile anmak istemiyorum. Savcılar çağırırsa ifade vermeye giderim" dedi.
Stüdyo gerilmiş, tehditler savurmuştu: Melik Yiğitel 'özür diledi'
Stüdyo gerilmiş, tehditler savurmuştu: Melik Yiğitel 'özür diledi' Gazeteciler Melik Yiğitel ile Gürbüz Evren, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in telefonla bağlandığı canlı yayında birbirine girmişti. Yiğitel Evren'e "Sana bunu ödetirim. Seni bitiririm." sözleriyle tehditler savurmuştu. Yiğitel, yeni bir açıklama yaparak özür dilediğini duyurdu.
İstanbul'da yoksulluk ölüm getirdi
İstanbul'da yoksulluk ölüm getirdi Kağıthane’de soğuk havadan korunmak için tamirhane önünde bulunan otomobile giren kişi, çıkan yangında hayatını kaybetti. Cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan kişinin Cemal Ertürk (66) olduğu tespit edildi. Boşandığı ve 3 çocuğu olduğu belirlenen Ertürk’ün kirasını ödeyemediği için ev sahibi tarafından evden çıkarıldığı ve sokakta yaşamaya başladığı öğrenildi.
Fenerbahçe ile anılıyordu: Al Ittihad'dan Kante yanıtı!
Fenerbahçe ile anılıyordu: Al Ittihad'dan Kante yanıtı! Suudi Arabistan Pro Lig ekibi Al Ittihad'ın teknik direktörü Sergio Conceiçao, transferde adı Fenerbahçe ile anılan Fransız oyuncu N'Golo Kante hakkındaki soruyu yanıtladı.
Mühürlenmesine ilişkin yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı mı?
Mühürlenmesine ilişkin yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı mı? Uyuşturucu soruşturmasıyla gündeme gelen ve 28 Aralık’ta mühürlenen Bebek Otel’in nasıl yeniden faaliyete geçtiğine ilişkin tartışmalar sürerken, yürütmeyi durdurma kararının kaldırıldığı öne sürüldü.
Tahran’dan İsrail ve ABD’ye ağır suçlama!
Tahran’dan İsrail ve ABD’ye ağır suçlama! İran Genelkurmay Başkanı, İsrail ve ABD’nin ülkeye IŞİD mensubu silahlı unsurlar gönderdiğini öne sürerek, bu kişilerin yaşanan olaylar sırasında güvenlik güçleri ve sivillerin öldürülmesine karıştığını iddia etti.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye