Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 42,84
Euro 50,30
Sterlin 57,20
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 5.948,67
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu
CHP'li bir grup vekilden Özel'e mektup CHP'li bir grup vekilden Özel'e mektup CHP’de bir grup milletvekili, Genel Başkan Özgür Özel’e hitaben mektup kaleme aldı. 10 kişiden oluşan milletvekili grubunun mektubunda Özel'den üç talepte bulunuldu.
MHP duyurdu: Bahçeli, 'Kılıçdaroğlu' şikayetini geri çekti MHP duyurdu: Bahçeli, 'Kılıçdaroğlu' şikayetini geri çekti MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, CHP'nin önceki genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yaptıkları şikayetten vazgeçtiklerini açıkladı.
Kılıçdaroğlu'ndan 'gözaltı' sonrası flaş mesaj: 'Ekrem Bey'e destek ve dayanışma duygularımı iletiyorum' Kılıçdaroğlu'ndan 'gözaltı' sonrası flaş mesaj: 'Ekrem Bey'e destek ve dayanışma duygularımı iletiyorum' CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sabah saatlerinde polis ablukası eşliğinde gözaltına alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajı paylaştı. Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun İstanbul’a doğru yola çıktığı öğrenildi.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun kuzeni hayatını kaybetti Kemal Kılıçdaroğlu’nun kuzeni hayatını kaybetti Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Tunceli’de yaşayan kuzeni Hüseyin Karabulut yaşamını yitirdi.
Kılıçdaroğlu, Kaftancıoğlu ve iki CHP'li vekil, Fahrettin Altun'a tazminat ödeyecek Kılıçdaroğlu, Kaftancıoğlu ve iki CHP'li vekil, Fahrettin Altun'a tazminat ödeyecek İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un avukatı Sezgin Tunç, Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve Eski CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir'e yönelik açılan tazminat davalarının sonuçlarını paylaştı.
Dava öncesi 'videolu' mesaj Dava öncesi 'videolu' mesaj Hakkında hapis ve siyasi yasak cezası istenen Kemal Kılıçdaroğlu'nun 22 Kasım'da görülecek duruşmaya katılacağı açıklanmıştı. Bu gelişmenin ardından Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından bir video paylaşarak, "Ben oraya Erdoğan'dan yaptığı ve yaptırdığı yolsuzlukların hesabını sormak için gidiyorum" açıklamasını yaptı.
Kritik görüşme sonrası ilk paylaşım Kritik görüşme sonrası ilk paylaşım CHP lideri Özgür Özel, partisinin bir önceki lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın ev sahipliğinde bir araya geldi. Özel görüşme sonrasında bir paylaşımda bulundu.
Aktif siyasete devam edecek mi? Aktif siyasete devam edecek mi? Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu siyaseti bırakmasının söz konusu olmadığını belirtti, normalleşme sürecinin AKP'ye yarayacağını ifade etti. Kılıçdaroğlu, son dönemde iki defa bir araya geldiği İBB Başkanı İmamoğlu'na dair soruya da yanıt verdi.
'Kaftancıoğlu' ayrıntısı dikkat çekti 'Kaftancıoğlu' ayrıntısı dikkat çekti Siyaset gündemi, İBB Başkanı İmamoğlu ve 7. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurultay sonrası ilk kez görüşmesini konuşmaya devam ederken; iki isme dair yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Barış Yarkadaş, İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu'nun bu gece bir düğünde yine bir araya geleceğini öne sürdü.
Özel'den Kılıçdaroğlu'na yanıt Özel'den Kılıçdaroğlu'na yanıt Adalar Belediyesi'ni ziyareti sonrası soruları yanıtlayan CHP lideri Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Sarayda oturanların elini sıkmayacağım" çıkışına yanıt verdi. "Sayın Kılıçdaroğlu'nun değerlendirmelerini neden üstüme alayım?" diyen Özel, "Tayyip Erdoğan gibi birinci parti olup ikinci partinin elini sıkmayanlardan olmadık" ifadelerini kullandı.
İstenen cezalar belli oldu İstenen cezalar belli oldu Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü'ne saldırı girişiminde bulunan ve IŞİD üyeliğiyle yargılanan 19 sanık hakkında savcı mütaalasını verdi. Mahkeme, avukatların yazılı savunma için süre istemesi üzerine duruşmayı erteledi.
Kılıçdaroğlu ilk turdan birinci çıksaydı... Kılıçdaroğlu ilk turdan birinci çıksaydı... Çorum’da partisinin il başkanlığı binasının açılışını yapan Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Sinan Oğan, "Sadece iktidara oy vermiş, muhalefete oy vermiş değil, bütün Türk Milleti olarak biz, bugün yanlış ekonomi politikasının kurbanlarıyız” dedi. Oğan, ayrıca '14 Mayıs' itirafında da bulundu.
Kurultayın ardından ilk kez canlı yayında Kurultayın ardından ilk kez canlı yayında Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP Kurultayı'nın ve 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk kez canlı yayına çıktı. Kılıçdaroğlu gündeme ve geçen sene yapılan genel seçime ilişkin soruları yanıtladı.
Kılıçdaroğlu'ndan kendisini eleştirenlere Kılıçdaroğlu'ndan kendisini eleştirenlere Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'Kobani Davası'na ilişkin konuştu. 'Dokunulmazlık' kararına değinen Kılıçdaroğlu, "Bu hukuksuz karara karşı çıkıyor olmanın yolunu, Erdoğan'ı eleştirmekten korktukları için, "Kılıçdaroğlu dokunulmazlıkları kaldırdı" diyerek bulanları acıyarak izliyorum" dedi.
'Aleyhte çalıştığı' iddiasına yanıt verdi 'Aleyhte çalıştığı' iddiasına yanıt verdi Yerel seçimlerde CHP aleyhine çalıştığı yönünde iddialar ortaya atılan Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir genel başkanın, parti aleyhine çalışması akıl dışı bir şey" açıklaması yaptı.
'Üzerimde emeği çok' 'Üzerimde emeği çok' Yerel seçim öncesi yaptığı 'DEM Parti hariç kapım herkese açık' açıklamasıyla tartışmalara neden olan yeni Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, görevi devralıp ertesi gün Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.
'Bitti benim için...' 'Bitti benim için...' Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Fatih Portakal'ın 'Burcu Köksal'la ilgili iddialarına çok sert yanıt vermişti. Kılıçdaroğlu, Fatih Portakal'a ateş püskürmüş, "Ağız dolusu iftira atmak bırak gazeteciliği, insanlık değildir. Kepazeliktir! Çukurluktur!" demişti. Son olarak Portakal'dan yanıt geldi.
'Yapmayın, felaket olur' dedim...' 'Yapmayın, felaket olur' dedim...' MetroPOLL Araştırma Kurucusu Özer Sencar, yerel seçimlere günler kala son anket çalışmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sencar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul seçimini kaybetmesi durumunda siyasette oluşacak tabloya ilişkin öngörülerde bulundu. Sencar ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu ile arasında geçtiğini iddia ettiği bir diyaloğu paylaştı.
'Kimse yalnızlığımdan cesaret almasın' demişti 'Kimse yalnızlığımdan cesaret almasın' demişti CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi yasa boğan şehit haberlerinin ardından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Paylaşımının sonuna "Hiç kimse yalnızlığımdan cesaret almasın" notunu düşen Kılıçdaroğlu'na, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'tan dikkat çeken yanıt geldi.
Görüşme 1 saat sürdü Görüşme 1 saat sürdü CHP lideri Özgür Özel, eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ofisinde ziyaret etti. İki ismin 1 saatlik görüşmesinin ardından açıklama yapılmadı.
İYİ Partili Özkan’dan flaş açıklama İYİ Partili Özkan’dan flaş açıklama Yerel seçimler için iktidar ve muhalefet partilerinde seçim hazırlıkları için yürütülen çalışmalar hız kazandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, “seçim işbirliği”ne ilişkin Cumhuriyet TV’ye konuştu. Özkan, “İstanbul’da ve Ankara’da tabandan gelen talepte işbirliği yapılması yönünde bir kanaat var” dedi.
CHP'de 13 yıl sonra devir teslim... CHP'de 13 yıl sonra devir teslim... Hafta sonu gerçekleşen CHP 38. Olağan Kurultayı'nda partinin yeni genel başkanı seçilen Özgür Özel, koltuğu resmen Kemal Kılıçdaroğlu'ndan devraldı. Basına kapalı gerçekleştirilen devir teslim töreninden sonra Özel, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu genel merkezden uğurladı.
'Evinde kahve içeceğiz' 'Evinde kahve içeceğiz' Son dakika haberi... CHP'nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'da yaptığı açıklamada eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu evinde ziyaret edeceğini söyledi.
Kılıçdaroğlu X hesabında 'biyografi'sini değiştirdi Kılıçdaroğlu X hesabında 'biyografi'sini değiştirdi Özgür Özel, 13 yıllık Kemal Kılıçdaroğlu döneminden sonra CHP'nin 8. genel başkanı oldu. Son olarak Kılıçdaroğlu, sosyal medya platformu X'te (Twitter) biyografi kısmını güncelledi.
Canlı yayında kurultay gecesini anlattı Canlı yayında kurultay gecesini anlattı Hafta sonu Ankara Spor Salonu'nda yapılan CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nın ardından birçok iddia ortaya atıldı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kurultay gecesini TV100 ekranlarında anlattı.
Kurultaydan çok konuşulacak görüntüler Kurultaydan çok konuşulacak görüntüler CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk tur oylama sonrası adaylıktan çekilmesini engellemek isteyenlerin görüntüleri ortaya çıktı.
Kılıçdaroğlu'na bu sözlerle teşekkür etti Kılıçdaroğlu'na bu sözlerle teşekkür etti CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, partinin 8. genel başkanı olarak seçilen Özgür Özel için bir tebrik mesajı yayımladı.
Ahmet Tan'ın izlenimi Ahmet Tan'ın izlenimi Kurultay kazanarak lider olunmaz, Kemal Bey habire kurultay kazanıyor, hababam seçim kaybediyor. Genel başkan olunca ilk seçimde iktidar olmayan siyasetçi partisi ve ülke için vakit israfıdır.
Sırtta hançer polemiği Sırtta hançer polemiği CHP’nin 38. olağan kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel yarıştı. Genel başkanlık seçiminde ilk turda sonuç çıkmadı. Oylamada 1366 delegeden, 682’si Özel’i, 664’ü ise Kılıçdaroğlu’nu destekledi. İlk turda salt çoğunluk olan 684 oya ulaşan aday olmayınca ikinci tur oylamaya geçildi. Kurultayda “hançer” polemiği de yaşandı. “Son kez” aday olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, seçim süreci için “Sırtımdaki hançerlerle seçime girdim. Ateşi ve ihaneti gördük” dedi. Özel, bu sözlere “CHP’de hançerleyecek tek kimse yok” karşılığını verdi. Gazetemiz baskıya girdiği saatte 2. tur oylamada sonuç alınamamıştı.

En Çok Okunanlar

Cem Garipoğlu'nun kuzenine yakalama kararı!
Cem Garipoğlu'nun kuzenine yakalama kararı! Münevver Karabulut'u katleden Cem Garipoğlu'nun kuzeni Kasım Garipoğlu ve Burak Ateş hakkında yakalama emri çıkarıldı.
Uyuşturucu soruşturmasında o isme tahliye!
Uyuşturucu soruşturmasında o isme tahliye! Uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan fenomen Sercan Yaşar, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak tahliye edildi.
Spiker Ela Rümeysa Cebeci tutuklandı
Spiker Ela Rümeysa Cebeci tutuklandı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu soruşturması kapsamında spiker Ela Rümeysa Cebeci tutuklandı.
AKP’den ‘Şehzadeler Belediyesi’ kararı
AKP’den ‘Şehzadeler Belediyesi’ kararı Manisa’nın ilk kadın Belediye Başkanı olarak CHP’den Şehzadeler Belediye Başkanı seçilen Gülşah Durbay’ın 14 Aralık’ta hayatını kaybetmesinin ardından, Şehzadeler Belediyesi’nde yeni başkanın belirlenmesi için belediye meclisi 19 Aralık'ta olağanüstü toplanacak.
CHP’li Murat Emir o belgeyi ortaya koydu!
CHP’li Murat Emir o belgeyi ortaya koydu! CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, İBB’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu bir ismin 300 milyon liralık para transferi yapmasına izin verildiğini söyleyerek “İBB kumpas davasında tuz koktu!” dedi.
Aksesuarlar mahkemelik oldu
Aksesuarlar mahkemelik oldu Alanya’da bir şirkette müdür olarak görev yapan Mehmet Özata, balon balığına olan ilgisinin ticari bir projeye dönüştürülmesi iddiasıyla yargı yoluna başvurdu. Özata, projesinin izinsiz şekilde ticari faaliyet olarak kullanıldığını öne sürerek yürütmenin durdurulması talebiyle mahkemeye başvurdu.
Kenan İmirzalıoğlu'ndan yanıt geldi
Kenan İmirzalıoğlu'ndan yanıt geldi Eski oyuncu Tolga Karel, meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu'nun AKP'den milletvekili adayı olacağını iddia etti. İmirzalıoğlu'ndan Karel'in iddiasına yanıt geldi.
ABB, otogarda yaşayan yurttaşları barınma evlerine yerleştirdi
ABB, otogarda yaşayan yurttaşları barınma evlerine yerleştirdi Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), otogarda yaşayan yurttaşların barınma evlerine yerleştirildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, "Son bir hafta içerisinde AŞTİ’de 11 vatandaşımız tespit edilmiş ve bu vatandaşlarımız barınma evlerimize yerleştirilmiştir" denildi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye