Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Dünya Kupası Sürdürülebilirlik Oyun eGazete Resmi İlanlar
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Oyun
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Oyun
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Moda
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Muhammed bin Selman
Beyaz Saray'da 'Kaşıkçı Dosyası' bilmecesi Beyaz Saray'da 'Kaşıkçı Dosyası' bilmecesi Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın (MBS) Beyaz Saray ziyareti yaklaşırken, Cemal Kaşıkçı’nın eşi Hanan Elatr-Kaşıkçı, eşinin kalıntılarının iadesi ve tazminat talebiyle Washington’da sesini yükseltiyor; olası bir yüzleşme ihtimali gündeme damga vuruyor.
Erdoğan'dan Prens Selman'a bayram tebriği Erdoğan'dan Prens Selman'a bayram tebriği AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman ile bir telefon görüşmesi yaparak bayramlaştı.
Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman kimdir? Muhammed bin Selman kaç yaşında? Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman kimdir? Muhammed bin Selman kaç yaşında? Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, İsrail'in Filistin'deki devam eden katliamlarıyla ilgili açıklama yaptı. Peki, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman kimdir? Muhammed bin Selman kaç yaşında?
Oteline bıraktı Oteline bıraktı AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere gittiği Suudi Arabistan’da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile görüştü. Görüşme sonrası Veliaht Prens Muhammed bin Selman kendisine hediye edilen TOGG ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı oteline bıraktı.
'Sıcak para' arayışı sürüyor 'Sıcak para' arayışı sürüyor Seçimlerin ardından iktidarın 'sıcak para' arayışı sürüyor. Daha önce bakanlık düzeyinde ziyaret edilen Körfez ülkelerine, bu defa Erdoğan gidiyor. Üç gün sürecek ziyarette Erdoğan'ın ajandasında Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri yer alıyor.
BAE, Suudi Arabistan, şimdi de Sisi... BAE, Suudi Arabistan, şimdi de Sisi... AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'da Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah Sisi ile de bir araya geldi. Bu görüşme AKP'nin daha önce ilişkileri kopardığı bölge ülkeleriyle son dönemde yapılan U dönüşlerini de gündeme getirdi.
'Cemal bugün yine öldü' 'Cemal bugün yine öldü' ABD yönetimi, Cemal Kaşıkçı cinayeti davasında Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a dokunulmazlık verilmesini istedi.
Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile görüştü Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile görüştü AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya’da Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile bir araya geldi.
Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman, Bakan Nebati ile görüştü Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman, Bakan Nebati ile görüştü Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Türkiye Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile bir araya geldi.
Suudi Arabistan Veliaht Prensi, Iraklı Şii lider Hekim'le 'Irak'taki krizi' görüştü Suudi Arabistan Veliaht Prensi, Iraklı Şii lider Hekim'le 'Irak'taki krizi' görüştü Suudi Arabistan veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde Iraklı Şii dini ve siyasi lider Ammar el-Hekim ile bir araya geldi
Kaşıkçı cinayetinin ardından bir ilk Kaşıkçı cinayetinin ardından bir ilk Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın, Yunanistan ve Fransa’yı ziyaret edeceği bildirildi. Veliaht Prens Selman, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın 2018 yılında öldürülmesinin ardından ilk defa Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeleri ziyaret etmiş olacak.
Dolar endeksi brent petrolü de etkiledi: Brent petrol ne kadar oldu? (18 Temmuz 2022) Dolar endeksi brent petrolü de etkiledi: Brent petrol ne kadar oldu? (18 Temmuz 2022) Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 102.69 dolardan işlem görüyor.
Erdoğan ile Veliaht Prens Selman görüştü Erdoğan ile Veliaht Prens Selman görüştü AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüştü.
O şarkıya suç duyurusu O şarkıya suç duyurusu Halkın Kurtuluş Partisi (HKP), Ankara’da büyük bir resmi törenle karşılanan Prens Muhammed bin Selman’ın "Türkiye’ye yönelik aşağılayıcı davranışlarına sessiz kaldıkları, devlet teamüllerinin hiçe sayılmasına göz yumdukları ve Selman’a Saray’da “Suudi Üstündür” nakaratlı şarkı eşliğinde ziyafet vererek Türkiye’nin onurunu zedeledikleri" gerekçesiyle AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhurbaşkanlığı yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.
Saray'daki yemek gündem olmuştu Saray'daki yemek gündem olmuştu Gazeteci Akif Beki, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman için verilen yemekte okutulan şarkının anlamını köşesine taşıdı.
'Küstahlıkla karşı karşıya kaldık' 'Küstahlıkla karşı karşıya kaldık' CHP Grup Başkanvekil Özgür Özel, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın Türkiye'ye ziyaretini çok sert sözlerle eleştirdi.
Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın askerleri selamı yanıtsız kaldı (24 Haziran 2022) (Video Haber) Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın askerleri selamı yanıtsız kaldı (24 Haziran 2022) (Video Haber) Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, merasim bölüğünden 'net' bir yanıt alamadı.
Protokol kuralını umursamadı Protokol kuralını umursamadı Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, merasim bölüğünden 'net' bir yanıt alamadı.
Bildiride Katar krizi Bildiride Katar krizi Erdoğan-Selman görüşmesinin ardından yayımlanan ortak bildiride bir saat sonra ‘Katar düzeltmesi’ yapıldı. İlk paylaşılan bildiride yer alan Katar’ın da üyesi olduğu “Körfez İşbirliği Konseyi” vurgusu, Suudi Arabistan’ın isteğiyle çıkarıldı.
'Parlak bir kanıtı' 'Parlak bir kanıtı' 2018 yılında İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinden sonra ilişkilerin koptuğu Ankara-Riyad hattında normalleşme dün Suudi Arabistan Veliah Prensi Selman'ın Türkiye ziyaretiyle başladı. Suudi medyası ziyarete geniş yer ayırdı.
Erdoğan'a sert sözler Erdoğan'a sert sözler CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın'da üye katılım töreninde açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Bugüne kadar hiçbir devlet başkanı para dilenmek için yurt dışına gitmedi. Bu duruma Türkiye Cumhuriyeti devleti hiç düşmedi" dedi.
Görüşme 2 saat sürdü... Görüşme 2 saat sürdü... AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın Saraydaki baş başa görüşmesi yaklaşık 2 saat sürdü. Görüşmenin ardından ortak bildiri yayımlandı.
Saray'da böyle karşılandı Saray'da böyle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki bakanlar, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Suudi Arabistan Krallığı Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz el Suud’u resmi törenle karşıladı.
Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'ı resmi törenle karşıladı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'ı resmi törenle karşıladı Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı resmi törenle karşıladı.
'Kaybedilen yılları geri kazanmak adına...' 'Kaybedilen yılları geri kazanmak adına...' Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman'ın Türkiye ziyareti kapsamında, Türk ve Suudi Arabistan iş dünyası temsilcilerinin katılımıyla, "Türkiye-Suudi Arabistan İş ve Yatırım Yuvarlak Masa Toplantısı", JW Marriott Ankara Oteli'nde gerçekleştirildi.
Piyasaların gözü TCMB'nin faiz kararında: Euro ne kadar oldu? (21 Haziran 2022) Piyasaların gözü TCMB'nin faiz kararında: Euro ne kadar oldu? (21 Haziran 2022) Euro/TL, 18 seviyesinin üzerinde yukarı yönlü baskı altında kalırken, piyasaların gözü perşembe günü Merkez Bankası'nın (TCMB) açıklayacağı faiz kararında.
'Sayende her katil gibi bu da...' 'Sayende her katil gibi bu da...' CHP'li Özgür Özel, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın Türkiye ziyaretine ilişkin açıklamasına tepki göstererek "Kaşıkçı'nın katillerinden hesap sormazsak çocuklarımızın yüzüne bakamayız diyordun" dedi.

En Çok Okunanlar

Yeni maaşlar ne zaman hesaplara yatırılacak?
Yeni maaşlar ne zaman hesaplara yatırılacak? TÜİK’in enflasyon verileriyle milyonlarca yurttaşın yeni zam oranları kesinleşirken, memur ve emeklinin zamlı maaşları alacağı kritik takvim de belli oldu. Milyonlarca çalışan ve emekli ilk ödemeler için gün sayarken, en düşük emekli aylığını artıracak meclis düzenlemesinde ise gözler o tarihe çevrildi.
Duruşma ertelendi: Tarihi belli oldu!
Duruşma ertelendi: Tarihi belli oldu! Tutuklanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün aralarında 'casusluk' davasının da bulunduğu 3 ayrı davada yargılanıyor. Silivri'de görülen casusluk davasının başladığı ilk saatlerde savcı mütalaasını açıkladı. Celse arasında değişen İstanbul 25. Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti, değişen duruşma savcısının mütalaası ile aynı doğrultuda karar verdi. Cumhuriyet, gelişmeleri anlık olarak aktardı...
İmamoğlu, rektörle konuşmasını anlattı: 'Zor durumdayım başkanım'
İmamoğlu, rektörle konuşmasını anlattı: 'Zor durumdayım başkanım' Tutuklu İBB Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, bugün 3 ayrı davada hakim karşısına çıktı. Bunlardan birisi ise "diploma" davasıydı... Savunma yapan İmamoğlu, "diploma" davasında İstanbul Üniversitesi rektörüyle telefon görüşmesini anlattı. İmamoğlu, diplomasını iptal eden rektörün kendisine telefonda "Çok zor durumdayım başkanım" dediğini söyledi. Diploma davası, 25 Aralık 2026 tarihine ertelendi.
'Sadece serbest seçim yapmak yetmez'
'Sadece serbest seçim yapmak yetmez' NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, NATO zirvesi için geldiği Ankara'da basın toplantısı düzenledi. "Türkiye'de demokrasiyle ilgili neler düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine Rutte, "Demokrasi sadece serbest seçim yapmak değil" diyerek basın özgürlüğünün öncelikli olduğuna vurgu yaptı.
1 milyon TL’nin 1 aylık net getirisi ne kadar oldu?
1 milyon TL’nin 1 aylık net getirisi ne kadar oldu? Merkez Bankası’nın para politikası adımları ve piyasadaki likidite durumu sonrasında vadeli mevduat faiz oranları belirli bir bantta seyretmeye devam ediyor. Birikimini Türk Lirası vadeli hesapta değerlendirmek isteyen yurttaşlar, enflasyona karşı parasının değerini koruyabilmek adına bankaların güncel faiz oranlarını araştırıyor. 1 Milyon TL’nin 31 günlük net getirisi bankadan bankaya büyük farklılıklar göstererek 32 bin TL seviyelerine kadar ulaşıyor. Peki güncel oranlar ne durumda? Hangi banka, ne kadar kazanç sağlıyor? İşte kuruşu kuruşuna güncel faiz kazanç tablosu...
Sarıgül'den dikkat çeken 'yeni parti' yorumu
Sarıgül'den dikkat çeken 'yeni parti' yorumu CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Özgür Özel'in öncülüğünde kurulması olası yeni partinin geçmişte kendisinin başında olduğu girişime benzetilmemesi gerektiğini belirtti. "Hiç benzer yanımız yok" diyen Sarıgül, "Özgür Bey şu an halk kahramanı, yeni parti için dipten gelen bir dalga var" iddiasında bulundu.
Altın fiyatları düşüşe geçti
Altın fiyatları düşüşe geçti 6 Temmuz 2026 Pazartesi güncel altın fiyatları ve piyasa verileri netleşti. Gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını fiyatları belli oldu. İşte serbest piyasa verileriyle hazırlanan 6 Temmuz 2026 Pazartesi güncel altın fiyatları listesi ve satış rakamları...
Bakan Gürlek'ten AP Türkiye Raportörü Amor'a tepki
Bakan Gürlek'ten AP Türkiye Raportörü Amor'a tepki Adalet Bakanı Akın Gürlek, Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Nacho Sánchez Amor'un "Eski İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı ve mevcut Adalet Bakanı Akın Gürlek'in atanmasının ne anlama geldiğini hepiniz biliyorsunuz. Akın Gürlek hiçbir demokratik reformun parçası olamaz" sözlerine tepki gösterdi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye