Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
6°C Hafif yağmur İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 6.718,92
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Türkiye Elektrik İletim AŞ
Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri Türkiye'de dün günlük bazda 1 milyon 81 bin 371 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 1 milyon 70 bin 357 megavatsaat oldu.
Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri Türkiye'de dün günlük bazda 905 bin 692 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 903 bin 249 megavatsaat oldu.
Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri Türkiye'de dün günlük bazda 888 bin 197 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 889 bin 688 megavatsaat oldu.
Elektrik üretiminde hidroelektrik ve rüzgârın payı azaldı! Elektrik üretiminde hidroelektrik ve rüzgârın payı azaldı! Elektrik tüketimi, temmuzda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2,1 yükselirken üretimde hidroelektrik ve rüzgârın payı azalırken güneş ve doğalgazın payı arttı.
Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri Türkiye'de dün günlük bazda 985 bin 554 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 997 bin 960 megavatsaat oldu.
Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı Türkiye'de dün günlük bazda 856 bin 508 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 858 bin 737 megavatsaat oldu.
Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı Türkiye Elektrik İletim AŞ günlük elektrik üretim ve tüketim verilerini açıkladı.
Tokat'ta elektrik akımına kapılan işçi kurtarılamadı! Tokat'ta elektrik akımına kapılan işçi kurtarılamadı! Reşadiye ilçesinde elektrik akımına kapılan 60 yaşındaki Recep Sansar adlı işçi, hayatını kaybetti.
Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı Türkiye'de dün günlük bazda 934 bin 143 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 946 bin 198 megavatsaat oldu. Üretimde ilk sırada yüzde 32,9 ile doğalgaz santralleri yer aldı.
Elektrik santrallerine 460 milyon liralık kapasite mekanizması desteği Elektrik santrallerine 460 milyon liralık kapasite mekanizması desteği Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), 43 elektrik üretim santraline haziran ayı için yaklaşık 460 milyon lira kapasite ödemesi yapacak.
Kavurucu sıcaklık  Türkiye'ye elektrik tüketiminde rekor kırdırdı Kavurucu sıcaklık Türkiye'ye elektrik tüketiminde rekor kırdırdı Türkiye'de elektrik tüketiminde dün 1 milyon 77 bin 63 megavatsaatle günlük bazda yeni rekor kırıldı. Bunda, artan klima kullanımı ve tarımsal sulamalar etkili oldu.
Sıcaklıkların etkisiyle elektrik tüketiminde yeni rekor Sıcaklıkların etkisiyle elektrik tüketiminde yeni rekor Türkiye'de elektrik tüketiminde dün 1 milyon 27 bin 568 megavatsaatle günlük bazda yeni rekor kırıldı.
Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı (26 Kasım 2022) Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı (26 Kasım 2022) Türkiye'de dün günlük bazda 858 bin 757 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 874 bin 28 megavatsaat oldu.
Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı (12 Kasım 2022) Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı (12 Kasım 2022) Türkiye'de dün günlük bazda 827 bin 221 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 847 bin 550 megavatsaat oldu.
Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı (5 Kasım 2022) Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı (5 Kasım 2022) Türkiye Elektrik İletim AŞ verilerine göre, dün en yüksek elektrik tüketimi 38 bin 942 megavatsaatle 11.00'de, en düşük tüketim ise 28 bin 556 megavatsaatle 05.00'te gerçekleşti.
Elektrik tüketimi üretimin üzerinde Elektrik tüketimi üretimin üzerinde Türkiye'de dün günlük bazda 802 bin 942 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 827 bin 689 megavatsaat oldu.
Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı (29 Ekim 2022) Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı (29 Ekim 2022) Türkiye'de dün günlük bazda 778 bin 33 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 792 bin 453 megavatsaat oldu.
Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı (26 Ekim 2022) Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı (26 Ekim 2022) Türkiye'de dün günlük bazda 809 bin 925 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 832 bin 349 megavatsaat oldu.
Elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı (23 Ekim 2022) Elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı (23 Ekim 2022) Türkiye'de dün günlük bazda 775 bin 701 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 789 bin 836 megavatsaat oldu.
Elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı (21 Ekim 2022) Elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı (21 Ekim 2022) Türkiye'de dün günlük bazda 822 bin 774 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 840 bin 761 megavatsaat oldu.
Elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı (20 Ekim 2022) Elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı (20 Ekim 2022) Türkiye'de dün günlük bazda 821 bin 220 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 839 bin 9 megavatsaat oldu.
Elektrik tüketimi üretimi aştı Elektrik tüketimi üretimi aştı Türkiye'de dün günlük bazda 830 bin 792 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 843 bin 838 megavatsaat oldu.
Elektrik üretim tüketim verileri açıklandı (16 Ekim 2022) Elektrik üretim tüketim verileri açıklandı (16 Ekim 2022) Türkiye'de dün günlük bazda 767 bin 299 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 798 bin 550 megavatsaat oldu.
Elektrik üretim tüketim verileri açıklandı (13 Ekim 2022) Elektrik üretim tüketim verileri açıklandı (13 Ekim 2022) Türkiye'de dün günlük bazda 831 bin 655 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 847 bin 209 megavatsaat oldu.
Elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı (10 Ekim 2022) Elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı (10 Ekim 2022) Türkiye'de dün günlük bazda 701 bin 137 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 713 bin 340 megavatsaat oldu.
Elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı (09 Ekim 2022) Elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı (09 Ekim 2022) Türkiye'de dün günlük bazda 804 bin 371 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 815 bin 761 megavatsaat oldu.
En çok elektriği kömür santralleri üretti En çok elektriği kömür santralleri üretti Türkiye'de dün günlük bazda 865 bin 27 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 868 bin 257 megavatsaat oldu.
Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı (6 Ekim 2022) Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı (6 Ekim 2022) Türkiye Elektrik İletim AŞ'nin verilerine göre, dün en yüksek elektrik tüketimi 40 bin 461 megavatsaatle 15.00'te, en düşük tüketim ise 29 bin 743 megavatsaatle 05.00'te gerçekleşti.
Elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı (02 Ekim 2022) Elektrik üretim ve tüketim verileri açıklandı (02 Ekim 2022) Türkiye'de dün günlük bazda 850 bin 696 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 849 bin 432 megavatsaat oldu.

En Çok Okunanlar

Özgür Özel 'uçak yalanına' son noktayı koydu!
Özgür Özel 'uçak yalanına' son noktayı koydu! CHP'nin 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitinginin bu haftaki adresi Çekmeköy. Tutuklu cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu gönderdiği mesajda "Hiç kimseyi piyasanın acımasız koşulları karşısında çaresiz bırakmayacağız. Herkes devletin adaletli, merhametli, güçlü elini yanında bulacak. Kimse kendini yalnız, güvencesiz ve bir başına hissetmeyecek" dedi. CHP lideri Özel ise "O uçağın sahibi AK Partili çıktı, ‘Ben Reisçiyim’ dedi. Uçağı işleten AK Partili çıktı, ‘İmamoğlu‘na hiç vermedik. Biz siyasetten uzak durduk. Zaten AK Partiliyiz’ dedi. Sonra o uçakla gezen Murat Gülibrahimoğlu için ‘Ekrem İmamoğlu’nun adamı’ dediler, AK Partili çıktı. Önceki AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin 2019’a kadar ortağı, yani AK Parti’de iken İBB o zamana kadar ortağı çıktı" ifadelerini kullandı.
AFAD duyurdu: Balıkesir'de peş peşe depremler!
AFAD duyurdu: Balıkesir'de peş peşe depremler! AFAD, Balıkesir Sındırgı'da 4.5 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu. Deprem çevre illerde de hissedildi. AFAD, Sındırgı'da 3.7 büyüklüğünde iki deprem daha olduğunu aktardı.
Kartla ödemede yeni dönem başladı
Kartla ödemede yeni dönem başladı Türkiye genelinde temassız kart ve mobil ödemelerde önemli bir değişiklik hayata geçirildi. Bankacılık altyapısında yapılan düzenlemelerle şifresiz işlemlerde yeni bir dönem başladı. Düzenleme, günlük alışverişlerde ödeme sürecini hızlandırmayı hedefliyor.
Kızının 'sevgilisi' Kervan Eminoğlu gözaltına alındı
Kızının 'sevgilisi' Kervan Eminoğlu gözaltına alındı Güllü’nün şüpheli ölümüyle ilgili Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter’in sevgilisi Kervan Eminoğlu cinayeti azmettirmek suçlamasıyla gözaltına alındı.
AB ile ABD arasındaki ticaret anlaşması askıya alındı
AB ile ABD arasındaki ticaret anlaşması askıya alındı Avrupa Parlamentosu (AP), ABD Başkanı Donald Trump'ın Grönland tutumları nedeniyle bazı Avrupa ülkelerine tarife uygulanacağını açıklamasının ardından Avrupa Birliği (AB) ile ABD arasında Temmuz 2025'te uzlaşılan ticaret anlaşmasının onay sürecini durdurdu.
‘Ruhsat verildiğinde belediye başkan adayı bile değildim’
‘Ruhsat verildiğinde belediye başkan adayı bile değildim’ CHP’li Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, hakkındaki "rant" iddialarına ilişkin gündeme getirilen inşaat ruhsatının göreve gelmesinden önce verildiğini bildirerek, "2023 yılında alınmış bir ruhsat var. Ruhsat verildiğinde ben belediye başkanı değildim, adayı bile değildim. Ne seviye tespiti yapmışız ne yapı kullanma izni vermişiz. Ruhsatı veren başkası, bizden önceki dönem" dedi.
RAMS Park'ta ikinci gol geldi! Haydi Galatasaray...
RAMS Park'ta ikinci gol geldi! Haydi Galatasaray... Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 7. haftasında kendi sahasında Atletico Madrid ile karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadeleye dair tüm ayrıntılar anbean Cumhuriyet.com.tr'de...
Savcı, diplomanın sahte olduğuna üniversiteye bile inandıramadı
Savcı, diplomanın sahte olduğuna üniversiteye bile inandıramadı İdare mahkemesinde görülen diploma davasında karşı taraf olan İstanbul Üniversitesi’nin avukatının, “Sayın davacının doğrudan yaptığı bir eylemi zaten belirtmiyoruz" ifadeleri dikkat çekti. Üniversitenin avukatının sözleri, savcılığın sahtecilik iddiasının da karşısında duruyor ancak açılan ceza davasında Ekrem İmamoğlu’nun 8 yıl 9 aya kadar hapsi isteniyor.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye