İdare ettiler

30 Ekim 2015 Cuma

Fenerbahçe’nin tadı tuzu pek yok, bunu söylemek lazım. Ne oynanan futbol tatmin ediyor futbolseverleri ne de kenar yönetim. Yaklaşık iki hafta önce van Persie’yle Pereira arasındaki krizi konuşuyorduk, şimdi de Nani’nin teknik heyet kararıyla kadroya alınmamasını. Huzur yok, bu çok belli.
Kadro kalitesi olarak F.Bahçe, ezeli rakiplerine göre bir hayli önde. Ancak takım olmak mesele. Pereira bir takım yaratabilir mi? Pek mümkün gözükmüyor. İlk yarıda F.Bahçe, özellikle ilk 10 dakika etkiliydi ancak daha sonra Osmanlı oyunu dengeledi. Zaman zaman ani ataklarla da F.Bahçe kalesinde tehlike yarattılar. 35. dakikada Fernandao’nun kafa vuruşu Uğur Demirok tarafından elle kesildi ancak hakem devam kararı verdi. Bu yıl hakemlerin durumu hiç de iç açıcı değil.

Büyük takım farkı
F.Bahçe’nin ikinci yarı Alper’le bulduğu gol galibiyeti müjdeledi. Büyük takım farkı ortaya çıktı. Savunmaya çekilip skoru korudular ve Ankara’dan üç puanla döndüler. Ancak bu galibiyet aldatmasın. Golü yeseler işler terse dönerdi. Görünen o ki hem huzura hem de iyi futbola ihtiyaçları var. Aksi halde sezon içinde çok kriz yaşanır.  



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

İdare ettiler 30 Ekim 2015
Ne Bekleniyordu? 9 Nisan 2014

Günün Köşe Yazıları