Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
3°C Az bulutlu İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 6.414,03
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler 30 Ağustos Zafer Bayramı
 ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkomutanlığında gerçekleşti Büyük Taarruz’ ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkomutanlığında gerçekleşti Büyük Taarruz’ CNN Türk muhabiri, 30 Ağustos yayınında “Büyük Taarruz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkomutanlığında gerçekleşti” dedi.
İDOB'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı konseri İDOB'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı konseri 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 103. yıl dönümü İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB) tarafından özel konserle kutlandı.
Aslan: ‘İstanbul'a sahip çıkmaya devam edeceğiz’ Aslan: ‘İstanbul'a sahip çıkmaya devam edeceğiz’ Bakırköy'de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı. Programda konuşan İBB Başkanvekili Nuri Aslan “Haksız yere Silivri'de tutulan başkanımız Ekrem İmamoğlu gibi İstanbul'a sahip çıkmaya devam edeceğiz” diye seslendi.
Marşlar ve “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganlarıyla coşkulu kutlama Marşlar ve “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganlarıyla coşkulu kutlama 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Beşiktaş’ta düzenlenen yürüyüş, Dolmabahçe Sarayı önünden başlayıp Beşiktaş Meydanı’nda son buldu. Korteje Beşiktaş Belediye Başkanvekili Rasim Şişman da katılırken, katılımcılar yol boyunca marşlar söyleyip “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganları attı. Yürüyüşe bando takımı öncülük etti.
Kadıköy sokaklarında Zafer Bayramı coşkusu Kadıköy sokaklarında Zafer Bayramı coşkusu Kadıköy’de, 30 Ağustos Zafer Bayramı bu yıl da coşkuyla kutlanıyor. Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere en büyük emaneti cumhuriyeti, Kadıköy’de coşkuyla yaşamaya ve kutlamaya devam ediyoruz" dedi.
Taksim'de 'İmamoğlu'suz bir tören daha Taksim'de 'İmamoğlu'suz bir tören daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Büyük Taarruz’un ardından kazanılan 30 Ağustos Zaferi, İstanbul’da coşkuyla kutlandı. Taksim Cumhuriyet Anıtı'na Çelenk koyulmasıyla başlayan törenler İstanbul Valiliği ardından da Vatan Caddesi’nde devam etti.
Türk tarihinin en önemli kadın kahramanları Türk tarihinin en önemli kadın kahramanları Milli Mücadele yalnızca cephedeki askerlerle değil, Anadolu’nun dört bir yanında direnişe katılan kadınlarla da kazanıldı. Cephane taşıyan, gizlice haber ulaştıran, düşmana karşı duran bu kadınlar, Cumhuriyet’in temelini atan görünmez kahramanlar oldu.
İzmirliler 30 Ağustos Zaferi’nin 103’üncü yıl dönümünü coşkuyla kutladı İzmirliler 30 Ağustos Zaferi’nin 103’üncü yıl dönümünü coşkuyla kutladı İzmir’de 30 Ağustos Zaferi’nin 103’üncü yıl dönümü kutlamaları Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenlerle devam etti. Törene katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral İrfan Özsert yurttaşların bayramını kutladı.
Diyanet tepkilerin ardından Atatürk'ü 'hatırladı' Diyanet tepkilerin ardından Atatürk'ü 'hatırladı' Son yıllarda olduğu gibi 29 Ağustos Cuma günkü Cuma Hutbesi'nde de Atatürk'ün adını geçirmeyen Diyanet, bugünkü 30 Ağustos mesajından Atatürk'ü 'hatırladı.'
Konak Belediyesi’nden esnafa 30 Ağustos hediyesi Konak Belediyesi’nden esnafa 30 Ağustos hediyesi Konak Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ilçenin dört bir yanındaki esnafa hediye ettiği Atatürk baskılı bayraklar, dükkanları ve sokakları kırmızı beyaza bürüdü.
Anıtkabir'de yine 'Erdoğan' sloganları! Anıtkabir'de yine 'Erdoğan' sloganları! Ankara'daki kutlamaların ilk adresi Ata'nın huzurunda Anıtkabir'de gerçekleştirildi. Anıtkabir'de yine aynı saygısızlığa imza atıldı ve "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları atıldı. O anlar canlı yayına yansıdı.
Erdoğan 'Özel Defter'i imzaladı: 'Emanetiniz tam bir emniyet içinde' Erdoğan 'Özel Defter'i imzaladı: 'Emanetiniz tam bir emniyet içinde' AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki devlet erkanı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'e ziyarette bulundu. Ata'nın huzuruna çıkan Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı, "Emanetiniz olan Türkiye Cumhuriyeti emin ve ehil kadroların riyasetinde tam bir emniyet içinde" ifadelerini kullandı.
Bakan Ersoy paylaştı: Atatürk'ün bu görüntüleri ilk kez gün yüzüne çıktı Bakan Ersoy paylaştı: Atatürk'ün bu görüntüleri ilk kez gün yüzüne çıktı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yıldönümünde Sinema Genel Müdürlüğü arşivinden ilk kez gün yüzüne çıkan Atatürk'ün görüntülerini kamuoyuyla paylaştı.
Erdoğan'dan 'Türkiye Yüzyılı' vurgulu 30 Ağustos mesajı Erdoğan'dan 'Türkiye Yüzyılı' vurgulu 30 Ağustos mesajı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj paylaşan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu büyük zaferle Türk milleti, tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir ki; bu millet asla boyunduruk altına alınamaz, esareti kabul etmez, bağımsızlığından ödün vermez" dedi. Erdoğan, mesajında "Türkiye Yüzyılı" vurgusu da yaptı.
Yeni Şafak yazarı, 30 Ağustos'ta laikliği hedef aldı! Yeni Şafak yazarı, 30 Ağustos'ta laikliği hedef aldı! Yandaş Yeni Şafak'ın yazarlarından Yusuf Kaplan, 30 Ağustos tarihli köşe yazısında laikliği hedef aldı. "Laikçilik tasması, bizi durdurmak, tarihî yürüyüşümüzü bitirmek için boynumuza geçirildi" diyen Kaplan, "Laikliğin özgürlük olduğunu söyleyen ya salaktır ya da asalak!" ifadelerini kullandı.
30 Ağustos’ta kargolar açık mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda kargolar çalışıyor mu? 30 Ağustos’ta kargolar açık mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda kargolar çalışıyor mu? 30 Ağustos Zafer Bayramı, resmi tatil günleri arasında yer aldığı için bugün kamu kurumları ve birçok özel sektör kuruluşu hizmet vermiyor. Peki, 30 Ağustos’ta kargolar açık mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda kargolar çalışıyor mu?
İstanbullular dikkat: Bugün bu yollar trafiğe kapalı! İstanbullular dikkat: Bugün bu yollar trafiğe kapalı! İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle bugün bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı. Adnan Menderes Bulvarı başta olmak üzere birçok cadde ve giriş yolu 05.45’ten program bitimine kadar kapalı olacak. Sürücüler için alternatif güzergâhlar da duyuruldu. İşte trafiğe kapalı o yollar...
İmamoğlu'ndan 'videolu' 30 Ağustos mesajı İmamoğlu'ndan 'videolu' 30 Ağustos mesajı Tutuklu İBB Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun X hesabından, yapay zeka ile yapılmış bir 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı paylaşıldı. Videoda İmamoğlu'nun dijital olarak yapılmış silüeti ve sesi yer aldı. İmamoğlu, mesajında "Meydanlarda yan yana olamasak da kalplerimiz bir" dedi.
'Bu coğrafyayı yurt edinmemizi bir türlü hazmedemediler' 'Bu coğrafyayı yurt edinmemizi bir türlü hazmedemediler' ABB Başkanı Mansur Yavaş, Nallıhan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Konserleri ve Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Yavaş, "Bu coğrafyayı yurt edinmemizi bir türlü hazmedemediler. Bin yıldır burayı kanlarını döküp bize yurt edenlerin, bu cumhuriyeti bize emanet eden Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden gitmeye kararlıyız, böldürtmeyeceğiz" dedi.
Vatan Caddesi trafiğe kapatıldı Vatan Caddesi trafiğe kapatıldı İstanbul Valiliği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı tören günü bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıklandı. Bugün kutlamalar sebebiyle 05.45 itibariyle program bitimine kadar Adnan Menderes Bulvarı iki yönlü olarak trafiğe kapatıldı.
Ateşlenmiş sevda Ateşlenmiş sevda "Eğer bir ulus iktidarda bulunan kişilerin onursuzluğunu, alçaklığını, hırsızlığını, yalnızca kendi siyasal görüşünden olduğu için görmezden geliyorsa, o ulus erdemini yitirmiştir."
Büyük taarruz zaferle taçlandı! Büyük taarruz zaferle taçlandı! Başkomutan Mustafa Kemal Paşa liderliğinde yürütülen Ulusal Kurtuluş Savaşı’nı zafere ulaştırarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuyla sonuçlanacak olan ‘Büyük Taarruz’, tam 103 yıl önce bugün, 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlandı.
Ücretsiz 30 Ağustos konserleri... Ücretsiz 30 Ağustos konserleri... 30 Ağustos Zafer Bayramı İzmir'de coşkuyla kutlanacak. İzmir'in çeşitli bölgelerinde düzenlenecek konserlere yurttaşlar ücretsiz olarak katılabilecek... İşte 30 Ağustos'ta İzmir'de gerçekleştirilecek etkinlikler!
Ücretsiz 30 Ağustos konserleri... Ücretsiz 30 Ağustos konserleri... 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda yurdun çeşitli bölgelerinde etkinlikler yurttaşlar ile buluşacak. Ankara'da pek çok isim sahne alacak. İşte Ankara konserleri...
30 Ağustos Zafer Bayramı konser takvimi 2025!
30 Ağustos Zafer Bayramı konser takvimi 2025! Her yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları doğrultusunda gerçekleştirilen konserler bu sene de devam ediyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel İstanbul'da pek çok belediye yurttaşları için ücretsiz konserler düzenleyecek. 30 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşecek olan konserlere yurttaşlar ücretsiz olarak katılabilecek. İşte 30 Ağustos 2025 ücretsiz konserleri...
Bakırköy halkı, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu hep birlikte yaşayacak Bakırköy halkı, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu hep birlikte yaşayacak Bakırköy’de 30 Ağustos Zafer Bayramı, sergi, yürüyüş ve konserlerle birlikte büyük coşkuyla kutlanacak.
30 Ağustos Zafer Bayramı İstanbul'da  hangi yolları kapalı? 30 Ağustos Zafer Bayramı İstanbul'da hangi etkinlikler olacak?
30 Ağustos Zafer Bayramı İstanbul'da hangi yolları kapalı? 30 Ağustos Zafer Bayramı İstanbul'da hangi etkinlikler olacak? 30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi İstanbul'da da coşkuyla karşılanacak. Peki, 30 Ağustos Zafer Bayramı İstanbul'da hangi yolları kapalı? 30 Ağustos Zafer Bayramı İstanbul'da hangi etkinlikler olacak?
Lider firmalar savunma sanayisi panelinde buluştu Lider firmalar savunma sanayisi panelinde buluştu Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, Köklerden Ufuklara Türk Savunma Sanayisinin Yükseliş Hikâyesi Paneli’ni düzenledi.
30 Ağustos Zafer Bayramı neden kutlanıyor? 30 Ağustos Zaferi ne zaman bayram olarak kutlanmaya başlandı? 30 Ağustos Zafer Bayramı neden kutlanıyor? 30 Ağustos Zaferi ne zaman bayram olarak kutlanmaya başlandı? 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ile kutlama sözleri 2025 günün anlamını ve önemini vurguluyor. Peki, 30 Ağustos Zafer Bayramı neden kutlanıyor? 30 Ağustos Zaferi ne zaman bayram olarak kutlanmaya başlandı?

En Çok Okunanlar

CHP'nin kurultay davası ertelendi
CHP'nin kurultay davası ertelendi CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’na ilişkin Ankara 26. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki davaya SEGBİS’le katılan CHP’nin tutuklu Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu; “Bunları kimlerin, hangi odakların ezberlettiğini kimse neden sormaz? Dedikodu ve iftiraların yargının merkezine konması demokrasi ve seçmen iradesine büyük bir saldırıdır” dedi. Mahkeme hâkimi; dosyada şikayetçi sıfatıyla yer alan eski Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın “mağdur” sıfatıyla davaya katılma talebini kabul etti.
İbrahim Tatlıses kızından şikâyetçi oldu!
İbrahim Tatlıses kızından şikâyetçi oldu! Survivor’da yarışan Dilan Çıtak ile babası İbrahim Tatlıses arasındaki gerilim yargıya taşındı. Tatlıses, kızının kendisine kumanda fırlattığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında ifade vermek için adliyeye giderek şikâyetçi oldu.
2 gündür aralıksız yağıyor... Kar kalınlığı 1,5 metreye ulaştı!
2 gündür aralıksız yağıyor... Kar kalınlığı 1,5 metreye ulaştı! Tunceli'nin Ovacık ilçesinde 2 gündür aralıksız yağan kar nedeniyle ilçe merkezinde kar kalınlığı yer yer 1,5 metreyi buldu. Evler, araçlar ve yollar karla kaplandı.
İran’da protestolar derinleşiyor!
İran’da protestolar derinleşiyor! İran’da iki haftadır süren protestolarda yaklaşık 2 bin kişinin öldüğü iddiası, yönetimin şimdiye kadarki en yüksek can kaybı kabulü olarak kayda geçti. Washington’un İran’la ticaret yapan ülkelere yüzde 25 gümrük vergisi kararı ve “askeri seçenekler” mesajı gerilimi daha da tırmandırdı.
En yüksek emekli promosyonu veren bankalar belli oldu
En yüksek emekli promosyonu veren bankalar belli oldu Bankaların emekli promosyonu kampanyalarında rekabet kızışırken yeni döneme ait güncel ödeme listeleri ve başvuru şartları açıklandı. Maaş taşıma işlemi yapanlar için nakit desteğin yanı sıra faizsiz kredi ve ek avantajlar sunan bankaların sunduğu fırsatlar netleşti. Peki en yüksek emekli promosyonunu hangi banka veriyor? İşte banka banka tam liste...
Altın ve gümüş fiyatlarında yeni rekor!
Altın ve gümüş fiyatlarında yeni rekor! ABD’de açıklanan enflasyon verilerinin ardından piyasalarda sert hareketler görüldü. Verilerin beklentilerle uyumlu gelmesi sonrası altın ve gümüş fiyatları rekor seviyelere yükselirken, yatırımcıların güvenli liman talebi yeniden güç kazandı.
Cezaevinden izinli çıkan hükümlüyü katletti, 'yanlışlıkla vurdum' dedi!
Cezaevinden izinli çıkan hükümlüyü katletti, 'yanlışlıkla vurdum' dedi! Bursa'da cezaevinden izinli çıkan hırsızlık hükümlüsü Hüseyin Uzun'u (23) sokak ortasında tabancayla vurarak öldüren ve ifadesinde husumetlisini vurmak istediği sırada yanlışlıkla merminin ona isabet ettiğini söyleyen Miraç Çağlar (27), 30,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
'Bir tartışmaya nokta koymak istiyorum'
'Bir tartışmaya nokta koymak istiyorum' CHP'li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, AKP'ye geçeceğine yönelik iddialara ilişkin, "Bunun farklı noktaları çekilmesini anlayamamakla birlikte şunu söylemek istiyorum. Mensubu olduğum parti CHP'dir" dedi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye