Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
14°C Kapalı İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Bilim ve Teknoloji Kültür Sanat Gurme eGazete Resmi İlanlar
USD 38,78
EUR 43,48
GBP 51,55
BTC 3.982.487,25
gram-altin 4.080,53
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Gündem
Yazarlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Resmi İlanlar
Okuma Listem
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
Gündem
Anasayfa İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger
Yeni Adana Valisi Yavuz Selim Köşger kimdir, nereli, kaç yaşında? Yavuz Selim Köşger hangi görevlerde bulundu? Yeni Adana Valisi Yavuz Selim Köşger kimdir, nereli, kaç yaşında? Yavuz Selim Köşger hangi görevlerde bulundu? Adana'nın yeni valisi Yavuz Selim Köşger oldu. Süleyman Elban'ın yerine valilik görevine getirilen Yavuz Selim Köşger'in kim olduğu, kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılıyor. Peki, Yeni Adana Valisi Yavuz Selim Köşger kimdir, nereli, kaç yaşında? Yavuz Selim Köşger hangi görevlerde bulundu?
Menderes’teki orman yangınında yaşamını yitiren Gürpınar son yolculuğuna uğurlandı Menderes’teki orman yangınında yaşamını yitiren Gürpınar son yolculuğuna uğurlandı İzmir'in Menderes ilçesinde çıkan orman yangınında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İzmir Orman Bölge Müdürlüğü personeli Mustafa Gürpınar (34) için İzmir'de cenaze töreni düzenlendi. Gürpınar’ın cenazesi, törenin ardından memleketi Afyon'a gönderildi.
İzmir'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı coşkusu İzmir'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı coşkusu İzmir'de 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı. Tören sonrası halat çekme yarışması fotoğraf sergisi gibi etkinlikler ile sürerken protokol üyeleri İzmir Körfezi’ne deniz şehitleri anısına üzerinde denizci çapası görselinin yer aldığı çelenk attı.
İzmir’de 19 Mayıs coşkusu İzmir’de 19 Mayıs coşkusu İzmir'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Meydanı'daki resmi törenle başladı. Gençler gösterileri ile izleyenleri büyüledi. Ellerinde bayraklarla meydanı dolduran yurttaşlar 19 Mayıs coşkusuna ortak oldu.
Tunç Soyer: İhracat hacminde hedef 5 milyar dolar Tunç Soyer: İhracat hacminde hedef 5 milyar dolar MODEKO – 34. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı başladı. Açılışta konuşan Başkan Soyer, İzmir’den sektöre verdikleri destekle hedefledikleri gibi geçtiğimiz yıl ihracat hacminde rekor kırıldığını belirterek, “Odalarımız, birliklerimiz ve üreticilerimizle birbirimize kenetlendik. Ve başardık. Şimdi hedefimiz 5 milyar doları aşmak” dedi.
Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı başladı Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı başladı Bu yıl ilk kez düzenlenen Wenergy – Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı ve Kongresi ile bu yıl ikincisi yapılan We-Cycle Çevre ve Geri Dönüşüm Teknolojileri Fuarı kapılarını açtı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Değişim bizim elimizde. Dönüşümü tam da bu noktadan başlattık. İzmir’de yaşamı birleşe birleşe dönüştürüyoruz” dedi.
AKP Türk bayrağını kullanarak makyajlı açılış yaptı! AKP Türk bayrağını kullanarak makyajlı açılış yaptı! İzmir İktisat Kongresi binası Türk bayrakları ile kamufle edilerek bitmiş gibi gösterildi ve binanın açılışı yapıldı. Cumhurbaşkanı ve bakanlar gittikten sonra bayrak ve afişler indirilerek inşaata devam edildi.
İtalya’nın İzmir Konsolosluk Binası açıldı İtalya’nın İzmir Konsolosluk Binası açıldı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İtalya’nın İzmir Konsolosluk Binası’nın açılışına katıldı. Başkan Tunç Soyer, “İzmir’in, Türkiye’nin potansiyelinden hep bahsedilir ama potansiyel enerji bir işe yaramaz. Bunu kinetik enerjiye dönüştürmek gerekir. Bu yeni binanın potansiyel enerjiyi kinetik enerjiye dönüştürme konusunda da önemli bir adım olduğunu düşünüyorum” dedi.
Marble 28. kez kapılarını açtı: Dünya fuarcılığına bir armağan Marble 28. kez kapılarını açtı: Dünya fuarcılığına bir armağan Doğal taş sektörünün en büyük küresel buluşması Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı kapılarını açtı. 29 Nisan tarihine kadar doğal taş sektörünü Fuar İzmir’de bir araya getirecek 28. Marble İzmir'in hem ülke hem de kent için önemine vurgu yapan Başkan Tunç Soyer, “Marble İzmir, dünyanın en büyük doğal taş fuarı ve bu nedenle doğal taş sektörünün dünyaya açılan kapısı. Marble İzmir, şehrimizin Türkiye’ye ve dünya fuarcılığına bir armağanı” dedi. Başkan Soyer, sektörden gelen talep üzerine fuarı 20 bin metrekare daha ilave alanla büyütebileceklerini açıkladı.
Ege’nin Seçim Bölge Güvenlik Toplantısı İzmir'de gerçekleştirildi Ege’nin Seçim Bölge Güvenlik Toplantısı İzmir'de gerçekleştirildi 14 Mayıs günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nde, Ege Bölgesi'nde yer alan 9 ilde alınacak güvenlik tedbirlerini planlamak üzere valiler katılımıyla Seçim Bölge Toplantısı gerçekleştirildi. Seçim güvenliği hakkında bilgi veren İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, "Bakanlık olarak seçim güvenliğini üç noktada ele alıyoruz. Birincisi kampanya ve propaganda döneminin güvenliği, ikinci kısım oy verme günü güvenliği ve üçüncü kısım ise seçim günü akşamı oy sayımının güvenliği" dedi.
Valilik depremzedeleri tahliye etti, CHP’li başkan sahip çıktı Valilik depremzedeleri tahliye etti, CHP’li başkan sahip çıktı İzmir Valiliği tarafından Bayraklı Geçici Barınma Merkezi’nden polis zoruyla tahliye edilen İzmirli depremzedelere CHP’li Bayraklı Belediyesi sahip çıktı. Dün konteyner kentten atılan depremzedeleri yurtlara yerleştiren başkan Serdar Sandal, vali ile görüşerek tahliye edilecek olan afetzedelere kalacak yer bulunana kadar süre istedi.
Tunç Soyer: Valilik 'Bir Kira Bir Yuva' için SMS desteğine izin vermedi Tunç Soyer: Valilik 'Bir Kira Bir Yuva' için SMS desteğine izin vermedi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, depremzedeler için başlatılan “Bir Kira Bir Yuva” kampanyası için İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’in kısa mesaj (SMS) desteğine izin vermediği belirterek, “50 TL’lik bir SMS desteği çok önemli. Valilik izin vermedi henüz. Arkadaşlar görüşüyor. SMS konusu önemli” dedi.
Vali Köşger, İzmir'de boşaltılacak okulları açıkladı Vali Köşger, İzmir'de boşaltılacak okulları açıkladı İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, kentte depremsellik testleri sonucunda 8 okulun tahliyesine karar verildiğini bildirdi. Köşger, tahliye edilecek okulları ve tarihleri açıkladı.
İzmir’de 8 okula tahliye kararı İzmir’de 8 okula tahliye kararı İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, kentte yapılan incelemelerin ardından 8 okulun riskli olduğunun belirlendiği ve tahliye edilmesine karar verildiğini duyurdu.
İzmir 4 bin depremzedeyi misafir edecek İzmir 4 bin depremzedeyi misafir edecek İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan iki ayrı depremle ilgili bu bölgede evleri yıkılan depremzedelerin barınma ihtiyacının karşılanması amacıyla 4 bin kişinin kentte misafir edileceğini söyledi.
İzmir'den deprem bölgesine 1345 personel sevk edildi İzmir'den deprem bölgesine 1345 personel sevk edildi İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, "Toplam 1345 personel, hava yolu ve 32 ekip aracı ile deprem bölgesine gitmek üzere yola çıktı" dedi.
Olaylı maça yanıcı maddeleri taşımıştı... Olaylı maça yanıcı maddeleri taşımıştı... İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, olaylı Göztepe-Altay maçında Gürsel Aksel Stadyumu'na yanıcı ve parlayıcı malzemeleri taşıyan "Alo Ses Ambulans Servisi'nin" süresiz olarak kapatıldığını duyurdu.
İzmir’de spora emek verenler ‘Yaşarken de anıldı’ İzmir’de spora emek verenler ‘Yaşarken de anıldı’ Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) İzmir Şubesi tarafından bu yıl 24’üncüsü düzenlenen “İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır” ödül töreni yapıldı. Vefanın başrolde olduğu gecede, spora gönül ve emek verenler ödüllendirildi.
Menderes’in 20 yıldır beklediği cemevinin temeli atıldı! Menderes’in 20 yıldır beklediği cemevinin temeli atıldı! İzmir’in Menderes ilçesinde 20 yıldır kronikleşmiş bir sorun haline gelen cemevinin temel atma töreni gerçekleşti. Menderes Belediye Başkanvekili Erkan Özkan, “Cemevi, bir lütuf değil, bizim yapmamız gereken bir görevimiz!” dedi.
Yine siyaset bulaştı Yine siyaset bulaştı İzmirlilere korkulu bir gece yaşatan 4.9 şiddetindeki deprem sonrası oluşturulan kriz masasına İçişleri Bakanı Soylu ve İzmir Valisi Köşger ile beraber AKP’li vekiller çağrılırken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer davet edilmedi.
Devletin ayarlarıyla oynamayın Devletin ayarlarıyla oynamayın KONUK YAZAR | Anıl Talat Eryontuk, Cumhuriyet'in Ege'si için yazdı...
Devlet Bahçeli’yi karşılayan İzmir Valisi’ne tepki: Güce eğilmek! Devlet Bahçeli’yi karşılayan İzmir Valisi’ne tepki: Güce eğilmek! CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Manisa’da düzenleyeceği partisinin mitingi için gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi havaalanında karşılayan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’e tepki göstererek, “ Diğer siyasi parti liderlerini de karşılıyor mu? Elbette hayır. Güce eğilmek, güce teslim olmak, devletin itibarını zedelemek işte böyle bir şey” dedi.
Av sezonu başladı... İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden balıkçılara destek Av sezonu başladı... İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden balıkçılara destek Denizlerde av yasağı bitti. 15 Nisan’a kadar devam edecek av sezonu öncesindeki törene katılan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, “İzmir Su Ürünleri Hali yıllık 55 bin ton balık sevkiyatı ile Türkiye'de birinci sırada. Bu zor dönemde balıkçılarımıza destek olmak için kanunda yüzde 3 olan belediye payını yüzde 1 olarak alıyoruz. Türkiye'de bunu yapan tek belediyeyiz” dedi.
İzmir Valisi uyardı: Önümüzdeki 3 gün orman yangını tehlikesi var İzmir Valisi uyardı: Önümüzdeki 3 gün orman yangını tehlikesi var İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, orman yangınlarına karşı uyarıda bulundu. Köşger paylaşımında, “Önümüzdeki 3 gün boyunca İzmir ve çevresinde meteorolojik açıdan orman yangını tehlikesi öngürülmektedir. Lütfen, yangına mahal verecek her türlü eylemden kaçınalım, ciğerlerimiz yanmasın.” dedi.
Vali Köşger: İzmir İktisat Kongresi binası yeniden inşa edilecek Vali Köşger: İzmir İktisat Kongresi binası yeniden inşa edilecek İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir İktisat Kongresi binasının bulunduğu alanın tapusunun alındığını duyurdu. Bina kongrenin 100. yılında yeniden inşa edilecek.

Kategori Haberleri

Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 'Celal Adan' kararı!
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 'Celal Adan' kararı! TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, bu hafta Genel Kurul'u yönetmesi için Gülizar Biçer Karaca'nın yerine Celal Adan'ı TBMM Başkanvekili olarak görevlendirdi. TBMM'de 16 Nisan’da, Anayasa Mahkemesi’nin Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşürülmesi işleminin yok hükmünde olduğuna ilişkin hak ihlali kararını okutan CHP Denizli Milletvekili TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca’ya tepki gösteren TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "yetkilerini kullanacağını" açıklamıştı.
Cem Yiğit Üzümoğlu 'Şakir Paşa Ailesi'ne veda etti
Cem Yiğit Üzümoğlu 'Şakir Paşa Ailesi'ne veda etti Ünlü oyuncu Cem Yiğit Üzümoğlu, 'Şakir Paşa Ailesi' dizisine ve ekibe veda etti. Üzümoğlu, duygusal paylaşımına, "Yarın kavuşacağımız güne kocaman bir merhaba" notunu düştü.
PKK'nin 'fesih' kararı sonrası Sırrı Süreyya Önder'in kardeşi konuştu
PKK'nin 'fesih' kararı sonrası Sırrı Süreyya Önder'in kardeşi konuştu MHP lideri Devlet Bahçeli’nin çağrısıyla başlayan, terör örgütü PKK elebaşı Öcalan’ın fesih talimatıyla olgunlaşan "Terörsüz Türkiye" süreci, PKK’nin silah bırakma ve fesih kararıyla kritik bir aşamaya ulaştı. Kararda Sırrı Süreyya Önder’e atıf yapılırken, kardeşi Ali Fuat Önder, Önder'in tüm çabasının bugünler için olduğunu belirterek "Maalesef kendisi göremedi" dedi.
Terör örgütü PKK 'fesih' kararını duyurdu
Terör örgütü PKK 'fesih' kararını duyurdu Son dakika haberi... Terör örgütü PKK, 12. Kongre sonuç bildirisi açıkladı. Örgüt, silahlı mücadelenin sonlandırması kararlarını alarak, PKK adıyla yürütülen çalışmaları sonlandırdı.

Kategori Haberleri

‘Beşer, şaşar' ilkesi gereğince…’
‘Beşer, şaşar' ilkesi gereğince…’ Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’nin oğlu Tarık Çiftçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlardan sonra tepki almıştı. Çiftçi, söz konusu paylaşımlarla ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada “Beşer, şaşar' ilkesi gereğince, oğlumun yaptığı bir hatalı paylaşım sebebiyle insanların şahsıma ve aileme eleştiri yöneltmesi, tepki göstermesi anlaşılabilir ve makul karşılanabilir ancak bunun ötesine geçilmesi, hakaret edilmesi, galiz ifadeler kullanılması hukuken sorumluluk doğurur ve bu tür ifadeler kullanan kişiler hakkında yasal haklarımı kullanacağımı ifade etmek isterim” dendi.
500 bin Türk’ten sadece 25 bini başvurdu
500 bin Türk’ten sadece 25 bini başvurdu Yurt dışında yaşayan 500 bin Türk’ten sadece 25 bin 387 kişinin Türk çifte yurttaşlığı için başvuruda bulunduğu açıklandı. CHP’li Utku Çakırözer, kişilerin ‘ay yıldızlı pasaporta kavuşmak istemediğini’ belirterek “Bu AKP’nin başarısızlığıdır. İnsanların kafasında tereddütler, kaygı, korku var” dedi.
KARANTİNADAYDI
KARANTİNADAYDI FOX TV'de Çalar Saat isimli programda izleyiciyle buluşan gazeteci İsmail Küçükkaya'nın koronavirüs testi pozitif çıktı.
Darbe girişiminin tarihe damga vuracak 60 fotoğrafı
Darbe girişiminin tarihe damga vuracak 60 fotoğrafı Türkiye dün gece saatlerinde darbe girişimine sahne oldu. Darbeci askerler önce İstanbul'daki Boğaziçi Köprüsü'nün girişini tuttu.
Hemen Reklam Ver
Kültür Sanat
Olimpiyat
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Kültür Sanat
  • Olimpiyat
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye