Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Dünya Kupası Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Galatasaray Başkanlık Seçimi
Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta? Galatasaray başkan adayları kimler? Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta? Galatasaray başkan adayları kimler? Galatasaray başkanlık seçiminin ne zaman yapılacağı, futbolseverlerin merak edip araştırdığı konular arasında yer almaya başladı. Peki, Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta? Galatasaray başkan adayları kimler?
Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum kaç yaşında, nereli? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum kaç yaşında, nereli? Galatasaray'da seçime yaklaşılırken gündem hareketlendi. Başkanlığa aday olarak Süheyl Batum ismi ön plana çıktı. Peki, Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum kaç yaşında, nereli?
Galatasaray Başkanlığına devam edecek mi? Dursun Özbek'ten adaylık açıklaması! Galatasaray Başkanlığına devam edecek mi? Dursun Özbek'ten adaylık açıklaması! Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir televizyon yayınında açıklamalarda bulundu. Özbek, gelecek seçimde başkanlığa aday olacağı iddialarına yanıt verdi.
'Kaybedeceğiniz konuşuldu mu?' 'Kaybedeceğiniz konuşuldu mu?' Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, seçimleri kaybetme ihtimalinin hiçbir zaman konuşulmadığını belirterek, partisindeki herkesin 'biz kazanırız' görüşünde olduğunu söyledi.
Ataman'dan Dursun Özbek itirafı! Ataman'dan Dursun Özbek itirafı! <p> </p> <p> </p> <p> </p>
Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'e başarı diledi Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'e başarı diledi Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlık yarışını kaybeden Eşref Hamamcıoğlu, seçimi kazanan Dursun Özbek'e başarı diledi.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: 'Borcumu ödemek istiyorum' Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: 'Borcumu ödemek istiyorum' Süper Lig ekibi Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek, seçim sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özbek, "Borçlu olduğum bir camiaya borcumu ödemek istiyorum. Kaybedecek zaman yok" dedi.
Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu: 'Sonuçlarını beraber izleyeceğiz' Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu: 'Sonuçlarını beraber izleyeceğiz' Galatasaray'da seçimi Dursun Özbek'e kaybeden başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, seçim sonrası açıklamalarda bulundu. Hamamcıoğlu, Başkan Dursun Özbek'e henüz destek olmaya karar vermediğini belirtti.
Başkandan ilk sözler Başkandan ilk sözler Galatasaray'da başkanlığa seçilen Dursun Özbek, seçim sonuçlarının ardından açıklamalarda bulundu. Özbek, "Bu seçimde kazanan-kaybeden yok. Yarından itibaren yine hep beraberiz, kol kolayız" dedi.
Galatasaray başkanlık seçiminde Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'na verilen beyaz oy nedir? Galatasaray başkanlık seçiminde Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'na verilen beyaz oy nedir? Galatasaray'ın başkanlık seçiminde Dursun Özbek ile Eşref Hamamcıoğlu oyları açıklanıyor. Peki beyaz oylar nedir, beyaz oyu kim veriyor ve ne anlama geliyor? Ayrıntılar Cumhuriyet.com.tr'de...
Erden Timur: Galatasaray için yapılacak çok proje var Erden Timur: Galatasaray için yapılacak çok proje var Galatasaray Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda oy verme işlemi başladı. Başkan adayı Dursun Özbek'in seçilmesi halinde Sportif A.Ş.'de görev alacak Erden Timur, "Her koşulda herkes Galatasaray'a katkı sunmaya hazır" diye konuştu.
Elmas'tan açıklama geldi... Elmas'tan açıklama geldi... Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu ve mevcut başkan Burak Elmas oylarını kullandılar. Elmas'ın oy kullanılırken çekilen fotoğrafta oy pusulasının görünüyor olması dikkat çekti.
'Ağlayarak gittim' 'Ağlayarak gittim' Galatasaray başkan adaylığı için oy kullanmaya giden Tanju Çolak açıklamalarda bulundu. Çolak, "Fenerbahçe'ye ağlayarak gittim, kimse Galatasaraylılığımı sorgulamasın" diye konuştu.
Sonuçlar açıklandı Sonuçlar açıklandı Galatasaray Spor Kulübü’nde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında Dursun Özbek başkan seçildi.
Galatasaray'ın başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta? Başkan adayları kimler? Galatasaray'ın başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta? Başkan adayları kimler? Galatasaray'da başkanlık seçimi öncesi nefesler tutulmuş durumda. 11 Haziran Cumartesi saat 10.00'da yapılacak seçime dair merak edilenler Cumhuriyet.com.tr'de...
Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında, nereli? Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında, nereli? Galatasaray'da 11 Haziran Cumartesi günü yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu başkanlık için yarışacak. Adaylardan Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında, nereli? Ayrıntılar Cumhuriyet.com.tr'de...
Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Galatasaray'da 11 Haziran Cumartesi günü yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu başkanlık için yarışacak. Adaylardan Eşref Hamamcıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Ayrıntılar Cumhuriyet.com.tr'de...
'Kaşınma...' 'Kaşınma...' Adnan Polat'ın düzenlediği etkinlikte Galatasaray başkanı Burak Elmas ile başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu arasında gerginlik yaşandığı ileri sürüldü.
Galatasaray'da seçime 2 gün kala başkan adayları açılışta bir araya geldi Galatasaray'da seçime 2 gün kala başkan adayları açılışta bir araya geldi Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas ve başkan adayları Dursun Özbek ile Eşref Hamamcıoğlu bir araya geldi.
'Büyük kısmını tamamladık' 'Büyük kısmını tamamladık' Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek, 11 Haziran'daki seçimden önce açıklamalarda bulundu. Adaylık sürecinde transferle ilgili çalışmalarını sürdürdüklerini açıklayan Dursun Özbek, bu çalışmaların büyük kısmını tamamladıklarını söyledi.
'Bunlara müsaade etmeyiz' 'Bunlara müsaade etmeyiz' Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübü ileri götürmek için çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Galatasaray'da zafer dolu günlere gideceğimizden eminim" dedi.
Eşref Hamamcıoğlu'dan Florya ve Galatasaray Adası'nın kaderine ilişkin açıklama Eşref Hamamcıoğlu'dan Florya ve Galatasaray Adası'nın kaderine ilişkin açıklama Galatasaray Kulübünde 11 Haziran Cumartesi günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu, projelerini anlattı. Florya'yı boşaltıp, Büyükçekmece'ye taşınacaklarını belirten Hamamcıoğlu, Galatasaray Adası'nı da yakın zamanda hizmete açacaklarını söyledi.
'Gel desek gelir' 'Gel desek gelir' Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu 11 Haziran'daki seçim öncesi açıklamalarda bulundu. Hamamcıoğlu, "Teknik direktör adaylarımız yabancı. İtalya'daki isimlerle (Roberto Mancini, Roberto De Zerbi) bir temasımız oldu. Mancini zaten daha önce Türkiye'de çalışmıştı. Diğer antrenör de genç ve başarılı" dedi.
'Yola devam etmeyeceğiz' 'Yola devam etmeyeceğiz' Galatasaray Kulübü'nün başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu seçim öncesi açıklamalarda bulundu. Hamamcıoğlu, "Biz çilek getirmeyip tohumunu ekeceğiz. Yıldız futbolcu yerine yıldız adayı futbolculara yöneliyoruz" dedi.
Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu 'oyuncuları satacak' iddialarını yalanladı Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu 'oyuncuları satacak' iddialarını yalanladı Galatasaray'da yaklaşan başkanlık seçiminin heyecanı sürüyor. Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, oyuncuları satacağı ile ilgili haberlere sert tepki gösterdi.

En Çok Okunanlar

Yatırımcılar Şimşek ve Karahan'ı masada bıraktı
Yatırımcılar Şimşek ve Karahan'ı masada bıraktı TBMM'de kabul edilen ve yabancı fonlara vergi avantajı sağlayan yeni düzenlemenin ardından Londra’ya giden Şimşek ve Karahan, toplantı esnasında CHP’ye yönelik "mutlak butlan" kararı haberlerinin düşmesiyle büyük bir şok yaşadı. İngiliz ekonomist Timothy Ash, yargı kararı sonrası yabancı yatırımcıların görüşmeyi terk ederek ofislerine döndüğünü belirtti.
Bilgi Üniversitesi neden kapandı?
Bilgi Üniversitesi neden kapandı? Bilgi Üniversitesi'nin faaliyet izni Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile kaldırıldı. Bilgi Üniversitesi neden kapandı? Bilgi Üniversitesi'nin sahibi kim? Bilgi Üniversitesi öğrencilerine ne olacak?
Kemal Kılıçdaroğlu üç ismi azletti
Kemal Kılıçdaroğlu üç ismi azletti Son dakika haberi... CHP’de mahkemeyle göreve getirilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk hamlesi, partinin üç avukatını görevden almak oldu. Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi avukatları Çağlar Çağlayan, Mehmetcan Keysan ve Hazar Kardaş'ı azletti. Karara ilişkin Cumhuriyet'e konuşan Çağlar Çağlayan, sabah saat 08.30 itibarıyla görevden alındığının kendisine tebliğ edildiğini söyledi.
‘Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'le görüşmeli, feragat etmeli!’
‘Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'le görüşmeli, feragat etmeli!’ MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP’nin 38. Olağan Kurultayı hakkında verilen “mutlak butlan” kararına ilişkin açıklama yaptı. CNN Türk canlı yayınına gönderdiği değerlendirmede Bahçeli, "Bunun için öncelikle tarafların sağduyu ile CHP ortak faydasında buluşmak, parçalanmamak, ufalanmamak ve savrulmamak iradesiyle hareket etmesi gerekmektedir. Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'le görüşmeli, feragat etmeli” dedi.
'Artık gecesiyle gündüzüyle Genel Merkez'deyiz'
'Artık gecesiyle gündüzüyle Genel Merkez'deyiz' Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 36. Hukuk Dairesi’nin CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nı “mutlak butlan” gerekçesiyle iptal etmesinin ardından CHP’de olağanüstü Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplandı. Yaklaşık 5 saat süren toplantının ardından kameraların karşısına geçen Özgür Özel, kararı “darbe” olarak nitelendirdi. Özel, karara karşı Genel Merkezi terk etmeyeceğini duyururken halka mücadele çağrısı yaptı.
'Kılıçdaroğlu, genel merkeze polisle gelmeyecek'
'Kılıçdaroğlu, genel merkeze polisle gelmeyecek' Mahkeme kararıyla yeniden CHP Genel Başkanlığı’na dönen Kemal Kılıçdaroğlu’nun, genel merkeze polis eşliğinde gitmek istemediği öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun yakın çevresine “gerilim görüntüsü” oluşmaması için sert açıklamalardan kaçınılması talimatı verdiği belirtildi.
İktidar niçin mutlaka kaybedecek?
İktidar niçin mutlaka kaybedecek? İktidar yedi nedenle, mutlaka kaybedecek...
Mansur Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'na son dakika çağrısı!
Mansur Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'na son dakika çağrısı! ABB Başkanı Mansur Yavaş, CHP'ye mutlak butlan kararı sonrası bir açıklama yaptı. "Hukuk devletinde hiç kimse, hiçbir kurum; kesinleşmemiş bir yargılama sürecinin yerine geçemez" diyen Yavaş, "Yapılması gereken; gerilimi büyütmek değil, aklıselimle hareket ederek partinin kendi iradesiyle 1-2 ay içerisinde kongre kararı alacağını açıklaması ve süreci demokratik teamüller içerisinde işletmesidir" dedi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye