Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
3°C Az bulutlu İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 43,13
Euro 50,27
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 6.367,81
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler İstanbul Başakşehir Belediyesi
Avcılar'da Zeminaltı Otoparkı'nın temeli atıldı Avcılar'da Zeminaltı Otoparkı'nın temeli atıldı İBB, Avcılar trafiğine ve park sorununa nefes aldıracak Reşitpaşa Caddesi Zeminaltı Otoparkı’nın temelini attı. 5 katı yer altında olacak projenin, 1500 metrekarelik üst kısmı yeşil alan olarak tasarlandı.
İBB Sanat Koleksiyonları, Artİstanbul Feshane'de sergilenecek İBB Sanat Koleksiyonları, Artİstanbul Feshane'de sergilenecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sanat Koleksiyonu'nun Osmanlı’dan Cumhuriyet’e uzanan yüzyıllık sanat birikimini özel bir seçki ile bir araya getiren "Kolektifin Belleği: İBB Koleksiyonları" başlıklı sergi, 13 Aralık'ta Artİstanbul Feshane’de açılacak.
Altın Pusula Ödülü İBB’nin 360° İletişim Modeline Altın Pusula Ödülü İBB’nin 360° İletişim Modeline İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katılımcı yönetim anlayışıyla geliştirdiği 360° İletişim Modeli, 23. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’nde “Yönetişim ve Katılımcılık” kategorisinin sahibi oldu.
200'den fazla İBB çalışanı ifadeye çağrıldı 200'den fazla İBB çalışanı ifadeye çağrıldı Son dakika haberi... Mali Şube ekipleri 200'ün üzerinde İBB personelini ifadeye çağırdı. İfadeye çağrılanların arasında AKP döneminde çalışmış isimlerin de yer aldığı öğrenildi. Hopa Belediye Başkanı Utku Cihan da ifadeye çağrılanlar arasında yer aldı.
Soyadını 'Gültekin' yazıp reddettiler! Soyadını 'Gültekin' yazıp reddettiler! İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ramazan Gülten, İBB'ye yönelik 2. dalga operasyonu kapsamında yaklaşık 5 ayı aşkın süredir tutuklu. Avukatları zaman zaman tahliye talebinde bulunuyor ancak reddediliyor. En son verilen ret kararında ise Gülten'in soyadının "Gültekin" olarak yer alması dikkat çekti.
2025 İBB öğrencilere ulaşım desteği ne kadar? İBB ulaşım desteği nasıl alınır? 2025 İBB öğrencilere ulaşım desteği ne kadar? İBB ulaşım desteği nasıl alınır? Üniversite öğrencilerine, masraflarını en aza indirebilmek adına toplu taşımada abonman desteği veriliyor. Peki, 2025 İBB öğrencilere ulaşım desteği ne kadar? İBB ulaşım desteği nasıl alınır?
İBB soruşturması: Adem Soytekin tahliye edildi İBB soruşturması: Adem Soytekin tahliye edildi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik operasyon kapsamında tutuklanan iş insanı Adem Soytekin'in 'etkin pişmanlıktan' faydalanılarak tahliye edildiği bildirildi.
6 milyon dolar kamu zararına valilik kalkanı

6 milyon dolar kamu zararına valilik kalkanı AKP yönetimi sürecinde İBB bütçesinden AKP’ye yakın vakıf ve derneklere lüks araçlar tahsis edildi, milyonlarca liralık yakıt, şoför ve geçiş ücreti belediye tarafından ödendi. 30 milyon TL’yi bulan zarara rağmen sorumlular hakkında cezai işlem için Valilik izin vermedi.
İstanbul'un Fethi'nin 572. yıldönümü coşkuyla kutlanacak İstanbul'un Fethi'nin 572. yıldönümü coşkuyla kutlanacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul’un Fethi’nin 572. yılını bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Bu kapsamda 29 Mayıs Perşembe günü Edirnekapı’dan Saraçhane’ye yürüyüş düzenlenecek. Saat 19.30’da Edirnekapı Parkı’ndan başlayacak yürüyüşe, İBB Genç Mehteran, İBB Mehteranı, İBB Bandosu da eşlik edecek. Yürüyüş sonrasında İBB Saraçhane Binası önünde yapılacak kutlamalar kapsamında Yüksek Sadakat konseri gerçekleşecek.
Parti kurmaylarından çarpıcı açıklama! Parti kurmaylarından çarpıcı açıklama! İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında, 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Üçüncü dalga operasyon AKP kurmaylarını da rahatsız etti. Terör örgütü PKK’nın fesih sürecine operasyonların zarar verebileceğini kaydeden parti kaynakları, “Muhalefetle kavga edecek zaman değil” yorumunu yapıyor.
Yandaş medyadan başı açık-kapalı fotoğraflarla algı operasyonu! Yandaş medyadan başı açık-kapalı fotoğraflarla algı operasyonu! İBB’ye yönelik soruşturmada gözaltına alınan Eğitim Şefi Ayşegül Karslı hakkında somut suçlama ortaya konmazken, iktidar medyası türbanlı ve başı açık fotoğraflarını kullandığı Karslı hakkında algı operasyonu yapmakla eleştirildi.
İBB Gençlik Ofislerinde yeni eğitim dönemi başlıyor İBB Gençlik Ofislerinde yeni eğitim dönemi başlıyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) gençlerin yetkinliklerini geliştirmek amacıyla düzenlediği eğitim programları için başvuru ve kayıtlar başladı. İBB Gençlik Ofislerinde verilecek eğitimler; yabancı dil, kişisel gelişim, ilk yardım ve sanat atölyeleri başta olmak üzere toplam 17 farklı alanda sunulacak. Başvurular İstanbul Senin mobil uygulamasından alınacak.
İBB'den ‘usulsüz ihale’ iddialarına yanıt İBB'den ‘usulsüz ihale’ iddialarına yanıt İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bazı medya organlarında ve sosyal medya mecralarında dolaşıma sokulan “ihale usulsüzlüğü” iddialarına tekzip yayımlayarak yanıt verdi. Belediye, iddiaların asılsız olduğunu ve tüm süreçlerin şeffaflıkla yürütüldüğünü belirtti.
İmamoğlu, verdiği 'ifade' kapsamında 'ifade' verdi İmamoğlu, verdiği 'ifade' kapsamında 'ifade' verdi Tutuklu İBB Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, iki cumhuriyet savcısına hakaret ettiği iddiasıyla hakkında açılan soruşturma kapsamında 23 Mart'tan beri tutuklu olduğu Silivri Cezaevi'nde ifade verdi. İmamoğlu, ifadesinde; kendisine emniyette ve savcılıkta yöneltilmeyen iddialar, haritalar, görseller ve örgüt beyanlarının dosyaya eklendiğini belirterek, "Bu tablo, bir yargılama değil, baştan kurgulanmış bir suç isnadıyla karşı karşıya bırakıldığımın açık göstergesiydi" dedi.
Ramazan Gülten'in tutukluluğuna itiraz Ramazan Gülten'in tutukluluğuna itiraz İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ramazan Gülten’in tutukluğuna itiraz edildi.
İktidarın ısrarı sürüyor İktidarın ısrarı sürüyor Yargı kararlarına ve uzmanların uyarılarına karşın AKP iktidarının Kanal İstanbul Projesi’nde ısrarı sürüyor.
Erdoğan Başakşehir'de konuştu Erdoğan Başakşehir'de konuştu AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir Futbol Akademisi ve Kupa Meydanı açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Futbola holiganlığın, husumetin, ideolojinin girmesi her şeyden önce sporun ruhuna zarar verir" dedi.
CHP İstanbul Başakşehir Belediye Başkan adayı Mesut Öksüz kimdir? Mesut Öksüz nereli, kaç yaşında? CHP İstanbul Başakşehir Belediye Başkan adayı Mesut Öksüz kimdir? Mesut Öksüz nereli, kaç yaşında? 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde CHP'nin İstanbul Başakşehir Belediye Başkan adayı Mesut Öksüz oldu. Peki, CHP İstanbul Başakşehir Belediye Başkan adayı Mesut Öksüz kimdir? Mesut Öksüz nereli, kaç yaşında?
İBB deprem bölgesi için Halk Ekmek ile 'bağış kampanyası' başlattı İBB deprem bölgesi için Halk Ekmek ile 'bağış kampanyası' başlattı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), deprem bölgesine yardım amacıyla 'Halk Ekmek' aracılığıyla iletilmek üzere ekmek bağış kampanyası başlattı. Kampanyaya ilişkin ayrıntılar sosyal medyada paylaşıldı.
'Bile bile rant yarattılar' 'Bile bile rant yarattılar' İstanbul Başakşehir’in önemli noktalarından biri olan ve AKP’li Başakşehir Belediyesi’nin yapılaşmaya açtığı Bahçeşehir gölet bölgesindeki yeşil alanda yapılan konut ve işyerlerinin ihalesi de iptal edildi.
İstanbul Planlama Ajansı'ndan rapor İstanbul Planlama Ajansı'ndan rapor İPA’nın “İstanbul Barometresi’’ temmuz raporuna göre yurttaşların yüzde 70.1’i maddi yetersizlikten dolayı daha önce tercih ettiği gıdaları alamadı. Yüzde 43.6’sı ise geçinemediğini söyledi.
Tartışmalı harcamalara bir yeni daha eklendi Tartışmalı harcamalara bir yeni daha eklendi Ekonomik kriz, milyonlarca yurttaşı çaresiz bırakırken borç batağındaki AKP’li Başakşehir Belediyesi, arasında 400 bin lalenin de bulunduğu bitki ve peyzaj malzemesi almak için 41 milyon 334 bin TL ödeyecek.

En Çok Okunanlar

Gözaltına alınmıştı: Oktay Kaynarca'dan ilk açıklama
Gözaltına alınmıştı: Oktay Kaynarca'dan ilk açıklama Ünlü isimlere yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan Oktay Kaynarca’dan ilk açıklama geldi; Kaynarca, “Alnım açık, başım dik” diyerek adli tıp sonuçlarının ardından kamuoyunun bilgilendirileceğini söyledi.
Savcı, kadın hakimi silahla vurdu!
Savcı, kadın hakimi silahla vurdu! Son dakika gelişmesi... İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 23. Ceza Dairesi'nde görevli kadın hâkim, savcı olduğu öğrenilen M.Ç.K. tarafından adliyede silahla vuruldu.
Gümrük vergisinden Trump mı çıktı?
Gümrük vergisinden Trump mı çıktı? Son dakika haberi... CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında konuştu. Özel, tepkilerin odağında olan gümrük vergisi hakkında "Niye yaptı? Ne faydası var? Sana bana faydası yok, Trump'a faydası var. Trump'a söz verdi" dedi.
Aziz Yıldırım'dan 'Bebek Otel' açıklaması
Aziz Yıldırım'dan 'Bebek Otel' açıklaması Aziz Yıldırım, gazeteci Özlem Gürses’in YouTube yayınında Bebek Otel’le ilgili bir haber sırasında fotoğrafının kullanılmasına tepki göstererek, söz konusu görselin alakasız ve yanlış olduğunu belirtti.
En yüksek emekli promosyonu veren bankalar belli oldu
En yüksek emekli promosyonu veren bankalar belli oldu Bankaların emekli promosyonu kampanyalarında rekabet kızışırken yeni döneme ait güncel ödeme listeleri ve başvuru şartları açıklandı. Maaş taşıma işlemi yapanlar için nakit desteğin yanı sıra faizsiz kredi ve ek avantajlar sunan bankaların sunduğu fırsatlar netleşti. Peki en yüksek emekli promosyonunu hangi banka veriyor? İşte banka banka tam liste...
Bülent Arınç'tan 'uyuşturucu operasyonları' çıkışı
Bülent Arınç'tan 'uyuşturucu operasyonları' çıkışı AKP'li Bülent Arınç; uyuşturucu madde kullanımının yaygınlaşmasının Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri olduğunu belirterek, "Bu son derece üzücü tablo karşısında ivedilikle somut adımlar atılmalıdır. Mevcut kurum bu konuda yetersiz kalıyor ise doğrudan Sayın Cumhurbaşkanımızın iradesi ile aktif, hassas ilişkiler kurabilecek, konunun uzmanlarından oluşan ve bu konunun üzerine büyük bir özveri ile gidebilecek yeni bir kurum ihdas edilmelidir" dedi.
Selen Görgüzel'in savcılık ifadesi ortaya çıktı
Selen Görgüzel'in savcılık ifadesi ortaya çıktı Uyuşturucu soruşturmasında gözaltına alınan Selen Görgüzel, savcılık ifadesinde, tatil için Kuzey Kıbrıs'a gittikleri özel uçakta uyuşturucu kullanmadığını ve kimseyi fuhşa teşvik etmediğini söyledi. Görgüzel, söz konusu tatile kendisini Emel Müftüoğlu'nun gönderdiğini öne sürdü.
İşte AKP Türkiye'si: Toplum endişeli, öfkeli ve mutsuz!
İşte AKP Türkiye'si: Toplum endişeli, öfkeli ve mutsuz! GÜNDEMAR'ın yayımladığı çalışmaya göre toplumun yaklaşık dörtte üçü 2025 yılını “kötü” olarak değerlendirirken, ekonominin kötü gittiğini düşünenlerin oranı yüzde 82’ye ulaştı. Araştırma, yurttaşların 2026’ya yönelik beklentilerinde de kötümserliğin ağır bastığını, önceliğin ise açık ara ekonomi ve adalet-hukuk alanlarında toplandığını ortaya koydu.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye