Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 5.747,39
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Tarım Kredi Kooperatifi Marketi
Gazeteciye çirkin sözler tepki çekti Gazeteciye çirkin sözler tepki çekti Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, kendisini eleştiren bir gazeteci için "Geçimini bizden sağlıyor, biz onu yemlesek susar" dedi. Gazeteci ise Aydın'a "Bir gazeteciye atılabilecek en büyük iftiradır bu. Kim bu yemleyerek susturduğunuz gazeteciler" diyerek tepki gösterdi.
Tarım Kredi Market'e dolandırıcılık operasyonu: 4 tutuklama Tarım Kredi Market'e dolandırıcılık operasyonu: 4 tutuklama Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik AŞ'ye yönelik dolandırıcılık iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 7 zanlıdan 4'ü tutuklandı.
CHP'den enflasyon hesabı... CHP'den enflasyon hesabı... CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üç buçuk yıl önce Tarım Kredi Kooperatifi Marketi’nde yaptığı alışverişin bugünkü tutarını hesapladı. Emir, fiyatların beş kat artıp 6 katına çıktığına dikkat çekti.
Erdoğan, 1002 TL ödemişti Erdoğan, 1002 TL ödemişti CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, kâr amaçlı olmadığı söylenen Tarım Kredi Marketleri’nde fiyatların 3 yılda 7 kat arttığını belirtti.
Tarım Kredi Kooperatif Market 29 Temmuz-9 Ağustos 2024 aktüel indirimleri başladı! Bu hafta hangi ürünler indirimde? Tarım Kredi Kooperatif Market 29 Temmuz-9 Ağustos 2024 aktüel indirimleri başladı! Bu hafta hangi ürünler indirimde?
6 pilot il seçildi, mahalle bakkallarında yeni dönem 6 pilot il seçildi, mahalle bakkallarında yeni dönem Seçilen 6 pilot il arasından Tokat'ta başlayan ve Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ile mahalle bakkallarının işbirliğiyle oluşturulan 'Koop Bakkal' uygulaması başladı.
Mahalle bakkallarında 'Koop' dönemi Mahalle bakkallarında 'Koop' dönemi
TMSF, Aynes Gıda'yı Tarım Kredi'ye devretti TMSF, Aynes Gıda'yı Tarım Kredi'ye devretti Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) ihale süreci tamamlanan Aynes Gıda'yı, KDV dahil 926 milyon 89 bin TL tutarındaki satış bedelini tahsil ederek Tarım Kredi Kooperatifi'ne devretti.
Tarım Kredi marketinin çöpünden sebze topladı Tarım Kredi marketinin çöpünden sebze topladı Ankara’da bir kadın, Tarım Kredi Kooperatifleri’ne ait bir marketin önündeki çöpten sebze toplarken görüntülendi. Çöpten topladığı sebzeleri çocuklarıyla birlikte yiyeceğini söyleyen kadın, “İhtiyacım olmasa ellerimi şu hastalıkta çöpe sokar mıyım? Ben, haftada bir defa, iki defa buraya geliyorum, atılanları alıyorum. Bunları çoluk çocuk da ben de yiyeceğim. Bizim Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan utansın, daha ne diyeyim” dedi.
Tarım Kredi'de yeni skandal Tarım Kredi'de yeni skandal İndirim yerine zam yaparak iktidarın vaadini havada bırakan, son kullanma tarihi gelen ürünleri satması nedeniyle de eleştirilen Tarım Kredi Kooperatif marketleri, yeni bir skandala imza attı.
'Hiçbir fiyatta kıpırdama yok!' 'Hiçbir fiyatta kıpırdama yok!' CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, indirim kararının ardından Tarım Kredi Kooperatifleri’nin Eskişehir’deki marketlerini gezerek yurttaşları dinledi. Bir yurttaş, “1 kilo pirinçten 6 bardak çıkıyor. İki kere pişirebilirsin. Hani indirim vardı? Hiç indirim yok. Hiçbir fiyatta kıpırdama yok. 1 lira, 50 kuruş başka da bir kıpırdama yok” dedi.
Yurttaş umduğunu bulamamıştı... Yurttaş umduğunu bulamamıştı... AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda Tarım Kredi raflarında ürün kalmadı. Yoğun bir şekilde ürün yetiştirmeye çalışıyorlar" dedi.
Ürünler eski fiyatlarında kalmıştı Ürünler eski fiyatlarında kalmıştı AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 30'a yakın üründe indirimli satışlara başlayan Tarım Kredi Kooperatifleri’ne ait marketler, şimdi de son kullanma tarihi geçmiş ve son kullanma tarihine çok az zaman kalmış ürünler satıldığı iddiasıyla gündeme geldi.
Hesap makinesiyle topladı, çıkardı 1 lira fark buldu Hesap makinesiyle topladı, çıkardı 1 lira fark buldu Ülke TV'de yayınlanan Haber Servisi programında sunucu Mustafa Yıldız , Tarım Kredi Kooperatiflerinde pazartesiden itibaren geçerli olan indirimlerle normal market indirimlerini kıyaslamak için eline hesap makinesini aldı. Ancak aradaki fark yalnızca 1 TL çıktı.
Tarım Kredi Marketi'nden aldığı un 'taş' çıktı Tarım Kredi Marketi'nden aldığı un 'taş' çıktı Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde Tarım Kredi Kooperatifleri’ne ait marketten iki paket un alan bir yurttaş, unun koktuğunu ve topak topak olduğunu söyleyerek, “Bu un. Bu da takoz, arabanın arkasına bırakacağım kaçmasın diye. Takoz olarak aldım. Bunu götürüp iade edeceğim. Fakat daha tövbeler tövbesi, reisin dediği yerden valla almam, billahi almam” dedi.
Eleştirilmişti Eleştirilmişti AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinde yüzde 30 indirim talimatı vermiş ancak fiyatlara yansımaması nedeniyle yurttaşların tepkisine neden olmuştu. AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Şamil Tayyar, Twitter'dan yaptığı paylaşımında, "Tarım Kredi operasyonu iyi yönetilirse faydalı olur" dedi.
Tarım Kredi Kooperatifi'nden alışveriş yapan yurttaş Tarım Kredi Kooperatifi'nden alışveriş yapan yurttaş Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde dün başlayan indirim sonrası yurttaşlar bu marketlere akın etti. Ancak bir gün sonra marketlerdeki yoğunluğun azaldığı görüldü. Malatya’daki Tarım Kredi Kooperatifi marketinden alışveriş yapan bir yurttaş, “Bu markete ilk defa geliyorum, bir fark göremedim. Çevreye göre aynı fiyatlar” dedi.
İndirim kandırmacası İndirim kandırmacası Artan yaşam pahalılığı altında ezilen yurttaş, ucuz gıdaya kavuşmak için markete koştu. Ancak sadece etiketin renginin değiştiğini, hatta bazı ürünlere zam geldiğini gördü. Marketten elleri boş dönenler, “İndirim diye geldik, kandırıldık” dedi.
Tarım Kredi'de tarih oyunu Tarım Kredi'de tarih oyunu Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde yapılacağı söylenen ancak yurttaşları memnun etmeyen indirimlerle ilgili bir skandal da son tüketim tarihlerinde çıktı. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, “Birçok ürün ya miadına çok az zaman kalmış ya da bu örnekte olduğu gibi 15.08.2022 son kullanım tarihi, yani bugün kullandınız kullandınız…İnanmayanlar olabilir diye bakın burada fişi de var” dedi.
Yurttaş Tarım Kredi Kooperatifi fiyatları için dert yandı: 'Koca Cumhurbaşkanı bize yalan söylemiş' Yurttaş Tarım Kredi Kooperatifi fiyatları için dert yandı: 'Koca Cumhurbaşkanı bize yalan söylemiş' Tarım Kredi Kooperatifi marketine alışveriş yapmak için gelen bir yurttaş, “Koca Cumhurbaşkanı bize yalan söylemiş. Böyle bir şey olamaz, ayıp” dedi.
İndirim yerine zam geldi İndirim yerine zam geldi AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde bazı ürünlerde indirim yapılacağını açıklamasının ardından indirimli ürün satışı bugün başladı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Tarım Kredi Kooperatifi marketlerindeki indirimi değerlendirdi. Gaytancıoğlu, “Bu, bir algı operasyonu. Bu şekilde olmaz. İndirim nasıl olur biliyor musunuz? Üretirsiniz, ithal etmezsiniz, bol bir şekilde üretirsiniz hem üreticiniz kazanır hem de tüketiciniz kazanır” dedi.
Son Dakika: Tarım Kredi Kooperatifleri'nde indirim gelmedi, müdürler gitti (15 Ağustos 2022) (Video Haber) Son Dakika: Tarım Kredi Kooperatifleri'nde indirim gelmedi, müdürler gitti (15 Ağustos 2022) (Video Haber) Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla enflasyonla mücadele kapsamında temel tüketim ve et ürünlerinde kapsamlı bir indirim kampanyası bugün başlayacaktı. Bu kapsamda 30'dan fazla üründe indirim yapılması bekleniyordu. Ancak ürünlere indirim haberi beklerken indirim gelmedi, müdürler gitti.
Tarım Kredi'de deprem Tarım Kredi'de deprem Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla enflasyonla mücadele kapsamında temel tüketim ve et ürünlerinde kapsamlı bir indirim kampanyası bugün başlayacaktı. Bu kapsamda 30'dan fazla üründe indirim yapılması bekleniyordu. Ancak ürünlere indirim haberi beklerken indirim gelmedi, müdürler gitti.
Erdoğan: 'Büyükbaş hayvanlarda yüzde 30-35 indirimle satışlara başlayacağız' (11 Ağustos 2022) (Video Haber) Erdoğan: 'Büyükbaş hayvanlarda yüzde 30-35 indirimle satışlara başlayacağız' (11 Ağustos 2022) (Video Haber) AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DSİ tarafından yapımı tamamlanan 34 hidroelektrik santralinin açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Tarım Kredi Kooperatifi'nde, büyükbaş hayvan etinde yüzde 30-35 indirim olacak" dedi.
'Benim vatandaşımı dara sokanlar...' 'Benim vatandaşımı dara sokanlar...' AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DSİ tarafından yapımı tamamlanan 34 hidroelektrik santralinin açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Tarım Kredi Kooperatifi'nde, büyükbaş hayvan etinde yüzde 30-35 indirim olacak" dedi.
'Hastayım, ayakta duracak halim yok' 'Hastayım, ayakta duracak halim yok' Bilecik’teki bir Tarım Kredi Kooperatif marketinde indirimli şeker satışı yapıldığını duyan vatandaşlar, markette uzun kuyruklar oluşturdu. Marketin önünde saat 12:00’de kuyruğa girdiğini söyleyen yaşlı bir kadın, "Eskiden İstanbul’da tüp kuyruğu vardı, yağ kuyruğu vardı çok eskiden. Şimdi şeker kuyruğu var" dedi.
Konya’da ucuz şeker izdihamı: 'Ağzımızı da açtırmıyorlar, oturup ağlamak lazım' (15 Haziran 2022) Konya’da ucuz şeker izdihamı: 'Ağzımızı da açtırmıyorlar, oturup ağlamak lazım' (15 Haziran 2022) Konya’nın Ereğli ilçesinde, toz şekerin kilosunun 22 lira 75 kuruştan satıldığı Tarım Kredi Kooperatifi marketi önünde izdiham yaşandı. Ereğlililer, ucuz şeker alabilmek için birbiriyle yarıştı.
Yine bir ucuzluk izdihamı... Yine bir ucuzluk izdihamı... Konya’nın Ereğli ilçesinde, toz şekerin kilosunun 22 lira 75 kuruştan satıldığı Tarım Kredi Kooperatifi marketi önünde izdiham yaşandı. Ereğlililer, ucuz şeker alabilmek için birbiriyle yarıştı.
Yüzde 30 kârla satışa çıkardılar! Yüzde 30 kârla satışa çıkardılar! Et ve Süt Kurumu’nun 2020’de ürettiği ve son tüketim tarihine 10 ay kalan kıyma konservesini Tarım Kredi marketleri yüzde 30 kârla satışa koydu.

En Çok Okunanlar

Sokak röportajında mani okuyan yurttaş tutuklandı
Sokak röportajında mani okuyan yurttaş tutuklandı Sokak röportajında eleştirel mani okuyan yurttaş ile röportajı gerçekleştiren kişi tutuklandı.
ESK Başkanı Taylan’dan iddialara yanıt
ESK Başkanı Taylan’dan iddialara yanıt Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mücahid Taylan, kendisi hakkında ortaya atılan iddialara yanıt verdi.
Emniyet duyurdu... O polis görevden alındı!
Emniyet duyurdu... O polis görevden alındı! Eskişehir'de kaydedilen görüntülerde bir trafik polisi terör örgütü PKK lideri Öcalan ve yürütülen "Terörsüz Türkiye" sürecini eleştirdi. Tepki gösteren videonun yayılmasının ardından Emniyet'ten açıklama geldi. Emniyet, sürece tepki gösteren polis memurunun açığa alınarak soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Galatasaray'dan Samsunspor maçının ardından paylaşım
Galatasaray'dan Samsunspor maçının ardından paylaşım Galatasaray, Samsunspor karşılaşması sonrası hakem yönetimine tepki gösterdi.
Isparta'da vahşet! Yanan otomobilin yanında başsız erkek cesedi bulundu!
Isparta'da vahşet! Yanan otomobilin yanında başsız erkek cesedi bulundu! Isparta’da yanmış otomobilin yakınında evli ve 2 çocuk babası Ferdi Özdemir’in (39) başsız cesedi bulundu. Özdemir'in kayıp başının bulunması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Beren Saat'in filmi vizyona girmeden kaldırıldı
Beren Saat'in filmi vizyona girmeden kaldırıldı Ünlü oyuncu Beren Saat’in sinemaya geri dönmeye hazırlandığı yeni filmi "Gizli Profil", 19 Aralık’taki vizyon takviminden kaldırıldı.
Terör elebaşısı şart koşmuş
Terör elebaşısı şart koşmuş Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nda terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’la görüşen heyetin görüşmesinin özet tutanağı okundu. Görüşmenin ayrıntılarını DEM Partili Gülistan Kılıç Koçyiğit aktardı. Komisyonda görüşmenin tamamının yerine özetinin yayınlanması ise tartışma yarattı.
İYİ Parti, Murat Kaftar'ın partiden ihracını istedi
İYİ Parti, Murat Kaftar'ın partiden ihracını istedi İYİ Parti, Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'ndeki sergiyle ilgili açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Murat Kaftar’ın tedbirli olarak partiden ihracı için disiplin süreci başlattı.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye