Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 43,28
Euro 50,48
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 6.083,67
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Mehmet Akif Ersoy
Gülben Ergen sordu: 'Pınar Erbaş neden ekranda değil?' Gülben Ergen sordu: 'Pınar Erbaş neden ekranda değil?' Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, "uyuşturucu" soruşturması kapsamında tutuklanan gazeteci Mehmet Akif Ersoy'un eski eşi Pınar Erbaş'ın neden ekranlarda olmadığını sordu. Ergen, "Pınar Erbaş, yanlış bir evlilik yapmış olmanın bedelini neden işini yapamayarak ödemek zorunda?" dedi.
O isimden 'Devlet Bahçeli' ziyareti O isimden 'Devlet Bahçeli' ziyareti Mehmet Akif Ersoy’un da tutuklandığı 'uyuşturucu' soruşturmasındaki gizli tanık beyanlarında adı geçen avukat Serkan Toper, oğlu ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.
Mehmet Akif Ersoy ‘itirafçı’ mı oldu? Mehmet Akif Ersoy ‘itirafçı’ mı oldu? Uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan eski Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy’un ‘etkin pişmanlık’tan yararlanmak istedikten sonra verdiği ek savcılık ifadesi ortaya çıktı.
Mehmet Akif Ersoy yeniden ifade verdi Mehmet Akif Ersoy yeniden ifade verdi Son dakika gelişmesi... Medyaya yönelik uyuşturucu soruşturması kapsamında geçen haftalarda tutuklanan eski Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy, tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi’nden, ifadesi alınmak üzere Çağlayan Adliyesi’ne getirildi. Ersoy'un 'etkin pişmanlık' hükümlerinden yararlanmak istediği öğrenildi. İfadesi tamamlanan Ersoy, cezaevine geri gönderildi.
Ahlaklı Kuşak Yetiştirmenin Sonu Ahlaklı Kuşak Yetiştirmenin Sonu Faşist 12 Mart cuntasının Cumhurbaşkanı General Cevdet Sunay’ın o sözünü bir kez daha anımsayalım önce...
Polen Nihat ile Epözdemir ilişkisi Polen Nihat ile Epözdemir ilişkisi Türk toplumunun magazine ve dedikoduya bağımlı olduğu malum.
Uyuşturucu ile gündeme gelen mekandaki 'savcı' doğrulandı Uyuşturucu ile gündeme gelen mekandaki 'savcı' doğrulandı Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu'nun ortaya çıkardığı, uyuşturucu operasyonlarıyla gündeme gelen 'Kütüphane' adlı mekanda bir savcının polis aramasına takıldığı ve HSK tarafından disiplin soruşturmasına tabi tutulduğu iddiası doğrulandı.
Gözaltına alınmıştı: Gazeteci Emrullah Erdinç adliyeye sevk edildi! Gözaltına alınmıştı: Gazeteci Emrullah Erdinç adliyeye sevk edildi! Uyuşturucu soruşturması kapsamında gazeteci Emrullah Erdinç gözaltına alındı. Erdinç'in savcılıkta ifade vermek üzere adliyeye sevk edildiği öğrenildi.
'Ömer Çelik, Mehmet Akif Ersoy'u güçlü göstermek için programına katıldı' 'Ömer Çelik, Mehmet Akif Ersoy'u güçlü göstermek için programına katıldı' AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in operasyon yapılacağını bilmelerine rağmen 'güçlü' göstermek için 2 Aralık'ta uyuşturucu soruşturmasında tutuklanan Mehmet Akif Ersoy'un programına katıldığı ileri sürüldü.
O mekana baskın: İşletme müdürü gözaltında! O mekana baskın: İşletme müdürü gözaltında! tutuklanan Habertürk TV’nin eski genel yayın yönetmeni Mehmet Akif Ersoy ile gündeme gelen ‘Kütüphane’ isimli mekana ikinci narkotik baskını düzenlendiği öğrenildi.
'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu' 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu' Uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan Ela Rümeysa Cebeci hakkında konuşan AKP’li Şamil Tayyar, Cebeci’nin itirafçı olduğunu ve soruşturmanın yeni isimlere uzanabileceğini öne sürdü.
Mehmet Akif Ersoy dosyası Fransız basınında Mehmet Akif Ersoy dosyası Fransız basınında Fransız basını Le Monde, eski Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy’un tutuklanmasına ilişkin "Türkiye'de, ünlü bir sunucunun gözden düşmesinin ardında, iktidar mücadeleleri yatıyor" başlığıyla bir haber yayınladı. Haberde, Ersoy dosyasının "iktidar içindeki İslamcı elitler arasında yaşanan güç mücadelesine dair ipuçları taşıdığı" kaydedildi.
Yetti bu uyuşturucu magazini! Yetti bu uyuşturucu magazini! Sevgili okurlarım vallahi billahi bana iki şeyden daral geldi.
Ersoy'un eski eşi, gazeteci Pınar Erbaş sessizliğini bozdu Ersoy'un eski eşi, gazeteci Pınar Erbaş sessizliğini bozdu Uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan Mehmet Akif Ersoy'un eski eşi, gazeteci Pınar Erbaş, "Hayatımın bir döneminin yalan, aldatmaca ve kurmacayla geçmiş olduğu gerçeğiyle yüzleşiyorum" açıklaması yaptı.
'İki cihanda elim yakanda' 'İki cihanda elim yakanda' Spiker Hande Sarıoğlu, uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan gazeteci Mehmet Akif Ersoy hakkında, "İki cihanda elim yakanda, yazacaksın Akif, ben nasıl bir insanım, tüm kamuoyuna tüm gazetecilere benim adıma mektup yazıp anlatacaksın" dedi.
Mehmet Akif Ersoy'a dair iddialar meclis gündemine taşındı Mehmet Akif Ersoy'a dair iddialar meclis gündemine taşındı TİP Milletvekili Ahmet Şık, uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan Mehmet Akif Ersoy'a dair iddiaları Meclis gündemine taşıdı.
Soylu'yu küplere bindiren 'Mehmet Akif Ersoy' iddiaları Soylu'yu küplere bindiren 'Mehmet Akif Ersoy' iddiaları Gazeteci Barış Terkoğlu, Mehmet Akif Ersoy'un tutuklandığı 'uyuşturucu' soruşturmasında bir itirafçının "Mehmet Akif’in, kızlara şekil yapmak için gecenin bir yarısında Süleyman Soylu’yu görüntülü arayıp konuştuğu çok oldu" ifadelerini aktardı. AKP'li eski bakan Süleyman Soylu ise bu iddiayı çok sert sözlerle yalanladı.
Eski Habertürk Genel Müdürü Veyis Ateş adliyede! Eski Habertürk Genel Müdürü Veyis Ateş adliyede! Habertürk’ün eski Genel Müdürü ve ana haber sunucusu Veyis Ateş, ifadesi alınmak üzere İstanbul Adalet Sarayı’na götürüldü. Ardından adliyeden ayrılan Ateş'in uyuşturucu testi yaptıracağı iddia edildi.
Cem Küçük'ten iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci'nin telefonu baş ağrıtır...' Cem Küçük'ten iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci'nin telefonu baş ağrıtır...' AKP'li eski milletvekili Şamil Tayyar'ın "Mehmet Akif Ersoy'la ilgili ne kadar iddia varsa, o iddialardan daha ağır bir isim var..." ifadeleri kamuoyunda tartışılırken yeni bir iddia ise Cem Küçük'ten geldi. Küçük, soruşturma kapsamında 100’e yakın ismin geçtiğini ileri sürdü.
'Mehmet Akif Ersoy şokta görünüyordu' 'Mehmet Akif Ersoy şokta görünüyordu' Tutuklu İPA Başkanı Buğra Gökce, Silivri Marmara Cezaevi'nde bir gününü kamuoyu ile paylaştı. "Kampta gazeteciler günü" başlığı ile yazılı açıklama yapan Gökce, gazeteci Mehmet Akif Ersoy ile karşılaştığını ve Ersoy'un şokta göründüğünü ifade etti.
Nur Köşker'den yeni 'Mehmet Akif Ersoy' açıklaması Nur Köşker'den yeni 'Mehmet Akif Ersoy' açıklaması Eski Habertürk spikeri Nur Köşker, uyuşturucu soruşturmasında tutuklanan Mehmet Akif Ersoy'un kendisini sistematik olarak taciz ettiğini, bu yüzden sağlık sorunları yaşadığını ve Türkiye'den ayrıldığını anlattı. Tacizler yüzünden 11 kilo verdiğini söyleyen Köşker, "Onunla birlikte olmazsam ve kurduğu, uyuşturucu ve seks partileriyle anılan bu düzenin parçası olmayı kabul etmezsem, ekranda yer alamayacağım konusunda tehdit etti" dedi.
'Cevabı gizli tanık ifadesinde, herkes öğrenecek' 'Cevabı gizli tanık ifadesinde, herkes öğrenecek' AKP'li Şamil Tayyar, uyuşturucu soruşturmasına yönelik yeni bir ‘isme’ işaret etmişti. ‘Mehmet Akif Ersoy’dan daha bilinen bir isim’ ifadelerini kullanan Tayyar’dan yeni bir paylaşım geldi. Tayyar “Cevabı gizli tanık ifadesinde var. Yarın bu ifade tutanakları dosyaya girecek, kamuoyuna mal olacak, herkes öğrenecek” dedi.
Ersoy ‘uyuşturucu’ operasyonunda tutuklanmıştı Ersoy ‘uyuşturucu’ operasyonunda tutuklanmıştı Uyuşturucu operasyonu kapsamında geçtiğimiz günlerde tutuklanan gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un savunmasını, avukat Hüseyin Kaya’nın yürüteceği öğrenildi. Kaya bir dönem, Dilan - Engin Polat çiftinin avukatlığını da üstlenmişti.
'Ersoy' krizi sonrası: Cem Küçük’ün iddialarına Furkan Torlak’tan yanıt 'Ersoy' krizi sonrası: Cem Küçük’ün iddialarına Furkan Torlak’tan yanıt Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanmasının ardından DMM’den istifa eden Furkan Torlak, iktidara yakınlığıyla bilinen Cem Küçük’ün iddialarına yanıt verdi. Torlak, uyuşturucu testi için gönüllü olduğunu söyleyerek “Bu husumeti Ankara’da kimlerden aldığını ve nasıl manipüle edildiğini de biliyorum” dedi.
İkinci ‘Mehmet Akif Ersoy’ ifşası! İkinci ‘Mehmet Akif Ersoy’ ifşası! Tutuklanmasının ardından görevden alınan Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy'la ilgili bir dönem birlikte çalıştıkları Tuğçe Acar'dan bir açıklama geldi. Ersoy ile son görüşmesinde 'sınır ihlali niteliği taşıyan davranışlarda' bulunduğunu iddia eden Acar, "Bugün görüyorum ki yalnız değilim" dedi.
'Mehmet Akif Ersoy’dan daha bilinen bir isim var' 'Mehmet Akif Ersoy’dan daha bilinen bir isim var' AKP'li Şamil Tayyar, medya dünyasının ünlü isimlerine düzenlenen uyuşturucu operasyonuyla ilgili tanık ifadelerinde adı geçen bir kişiye işaret etti. Tayyar, gazeteci Mehmet Akif Ersoy hakkındaki iddialardan da ağır suçlamaların olduğunu söylediği kişinin tanınan biri olduğunu söyledi.
Mehmet Akif Ersoy’un ‘uyuşturucu testi’ sonuçlandı Mehmet Akif Ersoy’un ‘uyuşturucu testi’ sonuçlandı Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un verdiği uyuşturucu testinin sonucu ‘pozitif’ çıktı. Ersoy ifadelerinde hiç uyuşturucu kullanmadığını söylemişti. Adli Tıp Kurumu analiz sonuçlarını paylaştı. İşte ayrıntılar...
Furkan Torlak hakkında çarpıcı iddialar Furkan Torlak hakkında çarpıcı iddialar İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesinin "Mehmet Akif Ersoy" ile ilgili haberinden sonra İletişim Başkanlığı’ndaki görevinden istifa eden Furkan Torlak’ın, “İstediği ismin kapsamlı kişisel verilerine ulaştığı ve hakime talimat verdiği” iddia edildi.
Binali Yıldırım'ın kardeşi olduğu ortaya çıktı: 'Susurluk gibi' ifadesine yanıt! Binali Yıldırım'ın kardeşi olduğu ortaya çıktı: 'Susurluk gibi' ifadesine yanıt! Habertürk TV’nin eski Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy’un yer aldığı bir kutlama fotoğrafında eski Başbakan Binali Yıldırım’ın kardeşinin de olduğu ortaya çıktı. İlhami Yıldırım, fotoğraf hakkında konuştu.

En Çok Okunanlar

Otoyolda 39 yolcusu bulunan otobüs alev alev yandı
Otoyolda 39 yolcusu bulunan otobüs alev alev yandı Adana’nın Pozantı ilçesinde içerisinde 39 yolcusu bulunan otobüs alev alev yandı. Adana ve Mersin’den sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın sonucu otobüs kullanılamaz hale geldi.
Venezuela Savunma Bakanı açıkladı
Venezuela Savunma Bakanı açıkladı Venezuela Savunma Bakanı General Vladimir Padrino, Maduro’nun ABD tarafından kaçırıldığı saldırıya ilişkin açıklamalar yaptı.
Birçok ilde okullar 5 Ocak’ta tatil edildi
Birçok ilde okullar 5 Ocak’ta tatil edildi Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar yağışı, buzlanma ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde 5 Ocak Pazartesi günü eğitime ara verildi. Meteoroloji’nin uyarılarının ardından valilikler, öğrenci ve öğretmenlerin güvenliği gerekçesiyle tatil kararlarını duyurdu.
Maduro’nun ardından Trump’tan Rodriguez'e tehdit
Maduro’nun ardından Trump’tan Rodriguez'e tehdit ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela’nın geçici Devlet Başkanı Delcy Rodriguez'i tehdit ederek, "Eğer doğru olanı yapmazsa, çok ağır bir bedel ödeyecek, muhtemelen Maduro'dan daha ağır bir bedel" dedi.
‘İBB iddianamesinde yer alan tanık cinsel saldırı suçlusu!’
‘İBB iddianamesinde yer alan tanık cinsel saldırı suçlusu!’ İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen operasyonda tutuklanan İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun, iddianamede yer alan tanığın cinsel saldırı suçundan ceza aldığını ve bu kişinin TGRT ve Sabah grubunun yayınlarına katıldığını ileri sürdü.
Tel Aviv'den Ankara'ya F-35 engeli
Tel Aviv'den Ankara'ya F-35 engeli İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı Sharren Haskel, Türkiye’nin satın almayı planladığı F-35 savaş uçaklarında İsrail’e ait “ileri teknolojinin” yer almayacağını belirterek, İsrail’in Washington–Ankara arasında olası bir F-35 anlaşmasına karşı olduğunu söyledi.
CHP'li Tan'dan Erdoğan'ın 'Venezuela' sessizliğine tepki
CHP'li Tan'dan Erdoğan'ın 'Venezuela' sessizliğine tepki CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan, ABD'nin Venezuela'ya saldırısına sessiz kalan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirerek, "Bugün Erdoğan’ın sağır edici sessizliğinin de nedeni yarın TSİ 16.00 sularında Trump’la yapacağı görüşmede tarihin yanlış tarafına düşmemek kaygısından değil muhatabının ters tarafına gelmemek kaygısından" ifadelerini kullandı.
‘Trump'ın adımları yasa dışı ancak tutarlı’
‘Trump'ın adımları yasa dışı ancak tutarlı’ Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, ABD Başkanı Donald Trump’ın Venezuela’ya yönelik adımlarının “yasa dışı ancak tutarlı” olduğunu söyledi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye