Ali İsmet Ural

Yazık..!

16 Mart 2015 Pazartesi

Bu mu şampiyonluğun en büyük adayı? Galatasaray’ı yenince lig bitmiyor, şampiyon olunmuyor. Asıl bu tarz maçlardan geçer şampiyonluk. Kalecisinden ileri ucuna kadar ne yaptığı anlaşılamayan acemi mangası gibi oynadılar. Basit hatalar zinciri gecenin sonunu hazırladı. Yaşlı kadro diyoruz ya en azından bu tür takımlar tecrübeleri ile bir şeyler yaparlar. Ama Fenerbahçeli oyuncular her şeyden yoksundu dün gece. Değiştirin üstlerindeki formayı G.Birliği fark atardı bu takıma.
Hiç yarışmacı takım değil Fenerbahçe. Ne istediğini bilerek çıksa sahaya ya da ne yapması gerektiğini.. Tüm golcüler sahada gol Mehmet Topal’dan. Fenerbahçe için “Kanatları çalışmayınca uçamıyor” sözü 3-4 sezondur biliniyor. Caner ve Gökhan böyle devam ederse “Kırık Kanatlar” yüzünden her maç yere çakılacaklar. Volkan takıma güven veriyor diyenlerin alnını karışlarım, yalancı derim. Adam takımın biraz ivme alıp havalanmaya çalıştığı an ‘TÜRBÜLANS’ yaratıyor.
Golcüler başka bomba, ligimizi hiç bilmeyene “Webo-Sow-Kuyt-Emenike geçen sezon 48 gol attı” desen, önce “Yalan söylüyorsun” der sonra doğru olduğunu görünce “Teknik direktör ne iş yapar” der.
Sonuç şudur, bu takım ne çalışıyor, nasıl çalışıyor, yaşlılar ordusu olmanın handikaplarını mı yaşıyor bilemem ama bu Fenerbahçe şampiyonluğun en son adayı derim. Galatasaray’ı geçen hafta yenen kadroya bakın isimler aynı ama dün gece o isimler sadece forma sırtlarında yazıyordu. İçi boş formalardan bahsediyorum. Büyük takım böyle olunmaz. Böyle, büyük görünür ama küçüldüğünüzü göremezsiniz.  



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Fernandao çıkar mı? 28 Ağustos 2015
Volkan Demirel 24 Ağustos 2015
Sorumsuz Caner 21 Ağustos 2015

Günün Köşe Yazıları