Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
31°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
USD 40,26
EUR 47,00
GBP 53,97
BTC 4.306.794,30
gram-altin 4.311,69
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler CHP Genel Merkezi
CHP'de 81 il başkanı Genel Merkez'de toplandı CHP'de 81 il başkanı Genel Merkez'de toplandı CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin başkanlığında toplanan CHP'li il başkanları, partinin 38'inci Olağan ve 21'inci Olağanüstü Kurultaylarının iptali istemiyle açılan davayı ele aldıkları toplantıda, partinin kurultay davasına ilişkin tartışmaları geride bırakması ve kapatması gerektiğini savunarak, partinin 81 ilde ülke gündemine odaklanması yönünde karar aldı.
CHP'nin TBMM grup yönetimi belli oldu CHP'nin TBMM grup yönetimi belli oldu Son Dakika... CHP'nin TBMM Başkanvekilliği'ne CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl seçildi.
CHP Genel Merkezi'nde imza kampanyası: Milletvekilleri de davet edildi CHP Genel Merkezi'nde imza kampanyası: Milletvekilleri de davet edildi CHP Ankara İl Başkanlığı, CHP Genel Merkez'de "Ekrem İmamoğlu'na Özgürlük İçin Bir İmza da Sen At" kampanyası düzenleyecek. Kampanyaya Ankara'da bulunan CHP milletvekilleri de davet edildi.
Özgür Özel gazetecilerin sorularını yanıtladı: ‘Yani Erdoğan’ı aday göstermeyecekler’ Özgür Özel gazetecilerin sorularını yanıtladı: ‘Yani Erdoğan’ı aday göstermeyecekler’ Devlet Bahçeli’nin “Hiç kimse boşuna imza toplayıp erken seçim hayali kurmamalıdır” sözlerini değerlendiren CHP lideri Özgür Özel, erken seçim olmazsa Erdoğan’ın anayasa göre aday olamayacağını anımsattı.
Güvenoyu kurultayı! Güvenoyu kurultayı! Anadolu'nun her ilinden yurttaşların buluştuğu bir gün yaşadık. Cesur, kararlılık dolu mesajlarıyla İmamoğlu da salondaydı! Bu aşamadan sonra iktidar, CHP Genel Merkezi’ne siyanür bombası atsa da parçalayamaz. CHP dün yeni bir ivme daha kazandı.
CHP Genel Merkezi'nde 'demokrasi nöbeti' başladı CHP Genel Merkezi'nde 'demokrasi nöbeti' başladı CHP Genel Merkezi'nde yurttaşlar İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasını protesto ediyor. CHP Sözcüsü Deniz Yücel CHP Genel Merkezi'nde yaptığı konuşmada ''Demokrasi nöbetimiz burada devam edecektir. Buradan ayrılmayın. Milletimizin iradesine demokrasiye, Ekrem Başkanımıza sahip çıkmaya buradan devam edeceğiz'' dedi.
CHP'li Sezgin Tanrıkulu: 'Madem kurultay şaibeliydi, neden Özgür Özel'in elini sıktı?' CHP'li Sezgin Tanrıkulu: 'Madem kurultay şaibeliydi, neden Özgür Özel'in elini sıktı?' CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında tepkilerini dile getirdi, Erdoğan'a seslendi.
CHP'li vekil iddiaları doğruladı CHP'li vekil iddiaları doğruladı CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin CHP'ye döneceğine dair kamuoyuna yansıyan iddiaları doğruladı. Öztunç, "Muharrem Bey’in Cumhuriyet Halk Partisi’ne gelmek gibi bir niyeti olduğunu herkes biliyor" dedi.
CHP MYK ve PM Cuma günü toplanıyor... Yeni yol haritası belirlenecek CHP MYK ve PM Cuma günü toplanıyor... Yeni yol haritası belirlenecek CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM), CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında yıl değerlendirmesi ve yeni yılın yol haritasını konuşmak üzere 27 Aralık Cuma günü toplanacak.
CHP lideri Özgür Özel, AP Türkiye Raportörü Amor'u kabul etti CHP lideri Özgür Özel, AP Türkiye Raportörü Amor'u kabul etti CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor ve beraberindeki heyeti kabul etti.
Başkan Onur Yiğit sokağa indi Başkan Onur Yiğit sokağa indi CHP Genel Merkezi tarafından hazırlanan “Asgari ücret talebimiz otuz, bunun altında yokuz” ve “Emekliye geçim haktır ve bir asgari ücret şarttır” yazan broşürleri dağıtan CHP Balçova İlçe örgütüyle sokağa inen Belediye Başkanı Onur Yiğit, yurttaşlarla da dertleşti.
'Avukatlık' sözleri tepkilere neden olmuştu 'Avukatlık' sözleri tepkilere neden olmuştu CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek için kullandığı, "Başka bir iş bilmiyorsa avukatlık yapabilir" sözleri avukatların tepkisine neden olmuştu. CHP Sözcüsü Deniz Yücel, o sözlere açıklık getirdi.
Özel'den Erdoğan'a 'İzmir' yanıtı Özel'den Erdoğan'a 'İzmir' yanıtı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile partinin Genel Merkezi'nde bir araya geldi. İki lider de zirve sonrası basın açıklaması yaptı, soruları yanıtladı. Özel, burada yaptığı konuşmada, İzmir'deki elektrik akımı faciasına dair konuştu, Erdoğan'a yanıt verdi.
Ateş'in ailesi Özel'le görüştü Ateş'in ailesi Özel'le görüştü Öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş ve ablaları Selma Ateş ile Ayşe Ateş, CHP Genel Merkezi'nde Özgür Özel'le görüştü. Anne Ateş, görüşmenin ardından "Bunu adi bir davaya çeviriyorlar. Benim torunlarım kapıya çıkamıyor. Hala benim yavrularımı tehdit ediyorlar. Bu yaştan sonra bana bu düştü” dedi.
Kritik görüşme sona erdi! Kritik görüşme sona erdi! Son dakika haberi… AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi lideri Özgür Özel ile görüşmek üzere CHP Genel Merkezi’ne geldi. Genel merkezde yapılan bir buçuk saatlik görüşmenin ardından Erdoğan'ın ziyareti sona erdi.
Tarihi buluşmaya saatler kala... Tarihi buluşmaya saatler kala... AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’ye ziyareti öncesinde, parti genel merkezinde hazırlıklar tamamlandı. Basın mensupları için genel merkez bahçesinde koridor oluşturuldu, genel merkez bahçesindeki bayraklar arasına asılmak üzere Cumhurbaşkanlığı forsu hazırlandı.
Özel'le görüşen Ayşe Ateş'ten çarpıcı sözler Özel'le görüşen Ayşe Ateş'ten çarpıcı sözler Öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, CHP Genel Merkezi'nde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le görüştü. CHP yönetimine teşekkür eden Ateş, "Sinan'ın dost bildikleri düşman, düşman bildikleri dost oldu. Bunu çok acı bir şekilde tecrübe ettik" dedi.
CHP'li Bulut 'normalleşme'yi değerlendirdi CHP'li Bulut 'normalleşme'yi değerlendirdi “AKP’de erime başladı. Erdoğan tedirgin, kan kaybını durdurmak, koltukta kalmak için bütün tuşlara aynı anda basıyor. İYİ Parti içerisinden kendisine gelen ağır eleştirileri de kesmek için Akşener hamlesi yapıyor.” “Erdoğan-Özel görüşmesinden sonra kısa vadede çözülmesini beklediğimiz konular arasında emekli maaşları ve asgari ücret var. Kayyum, yıllardır haksız cezaevinde olan Gezi tutsakları üst konu başlıklarımız olacak.”
Erdoğan ile görüşme salı günü Erdoğan ile görüşme salı günü 18 yıl sonra Erdoğan’ın CHP’yi ziyaretinde asgari ücret, kayyum uygulamaları ve Gezi davası ele alınacak.
Özel'den Cumhuriyet'e demeç Özel'den Cumhuriyet'e demeç Yerel seçim sonrası siyasette başlayan sürecin partide de devam edeceğini söyleyen Özel, “Ben bu partide kimsenin değil, CHP’nin adamıyım. Tek hedefim var. CHP’yi iktidar yapmak” dedi.
Gündem anayasa ve işsizlik Gündem anayasa ve işsizlik DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, yarın CHP’yi ziyaret edecek.
CHP, Yerel Yönetimler Çalıştayı düzenleyecek CHP, Yerel Yönetimler Çalıştayı düzenleyecek CHP Genel Başkanı Özgür Özel partisinin zaferle çıktığı yerel seçimler sonrası yol haritasını belirlemek için bugün MYK ve Parti Meclisi üyeleriyle, hafta sonu da il başkanları ve belediye başkanlarıyla bir araya gelecek. Özel’in seçim öncesi olduğu gibi kararlarını partinin örgütleri ve organlarıyla danışarak almaya devam edeceğini söyleyen parti kurmayları, “Artık birinci parti olduğumuz için buna uygun söylemleri ve davranışları değerlendireceğiz. Üye sayımızı artıracağız. Emeklilerin, gençlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Elimizdeki belediyeleri iyi yönetmek için de ne yapmamız gerektiğini konuşacağız” dedi.
Kırklareli'nde beklenmeyen sonuç... Başkan Kesimoğlu'ndan açıklama geldi Kırklareli'nde beklenmeyen sonuç... Başkan Kesimoğlu'ndan açıklama geldi CHP Kırklareli Belediye Başkanı Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu, seçim sonuçlarında tespit ettikleri usulsüzlükler için itiraz edeceklerini ve tüm sandıkların yeniden sayılmasını istediklerini belirtti.
'Seçmen Türkiye'de yeni bir siyasetin kurulmasına karar verdi' 'Seçmen Türkiye'de yeni bir siyasetin kurulmasına karar verdi' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçim sonuçlarına ilişkin açıklamada bulundu. Özel, konuşmasında "Seçmen Türkiye'de yeni bir siyasetin kurulmasına karar verdi" ifadelerini kullandı.
Hazırlıkları tamamladı... Hazırlıkları tamamladı... CHP’de gündem sandık güvenliği
CHP'den o iddialara yanıt CHP'den o iddialara yanıt Cumhuriyet Halk Partisi, sosyal medyada yer alan ve bir ofiste para sayma işleminin yer aldığı görüntülere ilişkin ortaya atılan iddialarla ilgili açıklama yaptı.
CHP nasıl toparlanır? CHP nasıl toparlanır? CHP nasıl toparlanır?
Sağlık sorunlarını gerekçe gösterdi Sağlık sorunlarını gerekçe gösterdi CHP'den Edirne Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Şükrü Ciravoğlu'nun adaylıktan çekildiği öğrenildi. Çekilme gerekçesi olarak sağlık gerekçesi gösterilirken Genel Başkan Özgür Özel'in çekilmesi için ricada bulunduğu öne sürüldü.
Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'dan adaylık çıkışı Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'dan adaylık çıkışı CHP Parti Merkezi tarafından tekrar aday gösterilmeyen Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran hakkında çıkan "başka partiye geçecek" söylentilerine yanıt verdi. Oran, "Partimin kararından dönmesini, partimin organlarının toplanıp bu kararı yeniden değerlendireceğini düşünüyorum. Değerlendirdiler ve kararlarından dönmediler. O zaman ben örgütümle, ilçe örgütümle, kadın kollarımla, meclis üyelerimle ve partililerimle beraber bu konuyu masaya koyar ve hep beraber bir karar alırız" dedi.

En Çok Okunanlar

Bakanlık uyardı: 45 gün içinde başvurmayan hakkını kaybedecek!
Bakanlık uyardı: 45 gün içinde başvurmayan hakkını kaybedecek! Tarım ve Orman Bakanlığı'nın işlenmeyen tarım arazilerini üretime kazandırmak amacıyla duyurduğu uygulama 1 Eylül 2025 itibarıyla devreye alınacak. Yeni düzenlemeyle birlikte son iki yılda tarlasında ekim gerçekleştirmeyen kişilere ait araziler, Bakanlık tarafından arazi sahiplerinin rızasına ihtiyaç duymaksızın üçüncül kişilere kiraya verilebilecek. İşte ayrıntılar...
Ünlü market zinciri ile tatlıcıya kayyum atandı!
Ünlü market zinciri ile tatlıcıya kayyum atandı! Son dakika haberi... MİT, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ve İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından İstanbul merkezli düzenlenen FETÖ operasyonları kapsamında Hakmar ve Tatbak'a kayyum atandı. Operasyonlarda, 26 kişi gözaltına alındı.
İBB Başkanvekili Nuri Aslan'a 'tutuklama' iması!
İBB Başkanvekili Nuri Aslan'a 'tutuklama' iması! İBB Meclisi’nin temmuz ayı birinci oturumunda, MHP Grup Başkanvekili Orkun Ayhan ile İBB Başkanvekili Nuri Aslan arasında yönetimle ilgili tartışma yaşandı. Ayhan’ın “Kimse size emir talimat veremez ama kanun ve kurallara aykırı yönetim eğilimi gösterirseniz, bunun yasal yaptırımları olur” sözlerine Aslan'dan sert tepki geldi.
İstanbul'da 15 katlı bina tahliye edildi
İstanbul'da 15 katlı bina tahliye edildi Son dakika haberi... Beylikdüzü ilçesinde 15 katlı binanın bodrum katındaki kimyasal maddeden gelen kokular nedeniyle bina tahliye edildi. Bina sakinlerinden bazıları zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
Spiker Tijen Karaş'ın yeni mesleği şaşırttı
Spiker Tijen Karaş'ın yeni mesleği şaşırttı 15 Temmuz gecesi TRT ekranında darbe bildirisi okutulan spiker Tijen Karaş, sunuculuğu bırakmıştı. “Sağlığım gitti" diyerek o geceyi unutamadığını söyleyen Karaş'ın yeni mesleği şaşırttı.
Katille ilgili skandal iddia: Başka birini de öldürmüş!
Katille ilgili skandal iddia: Başka birini de öldürmüş! Türkiye Ayşe Tokyaz cinayetini konuşurken; Cumhuriyet, Tokyaz'ın katili, eski polis memuru C.K. hakkında skandal niteliğinde iddialara ulaştı. Cumhuriyet'e konuşan Ayşe Tokyaz’ın ikiz kardeşi Esra Tokyaz, C.K.’nin eski sevgilisi olan başka bir kadını daha öldürdüğünü öne sürdü.
'Bir darbe sürecindeyiz'
'Bir darbe sürecindeyiz' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 15 Temmuz'un yıl dönümünde açıklamalarda bulundu. Özel, 'FETÖ' ile mücadelede yapılan ihmalleri sıraladı, AKP ile ilişkili kişilere yönelik yöntemlere dikkat çekti. Özel, Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluğuna dikkat çekerek, "Bir darbe sürecindeyiz" yorumunda bulundu. Özel ayrıca Manavgat Belediyesi'ndeki kumpasın ayrıntılarını anlattı.
Saray'dan Arınç'a 'sesini kes' tavsiyesi
Saray'dan Arınç'a 'sesini kes' tavsiyesi AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Danışmanı Ayhan Ogan, TBMM'nin eski Başkanı ve AKP kurucularından Bülent Arınç'ın, "İmamoğlu adil yargılansın" çağrısına sert yanıt verdi. Ogan, Arınç hakkında, "Biraz sesini kesse iyi olur" dedi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye