Hedefi belliydi Bizim Çocukların. Kendi ipini kendin kes ve 2026 Dünya Kupası barajını yakala. Gerçi İspanya, Gürcistan’ı dağıtınca iş garantilenmişti ama puan kaybetmemek gerekiyordu. İstekli ve özgüvenli başladık; kalite farkı jokerimizdi. Kerem, Kenan derken frikik penaltıya penaltı da gole dönüştü. Farkı açamayınca Bulgarlar direnç gösterdi. Bu kez de Uğurcan sorumluluk aldı. Chernev’in kendi kalesine attığı gol maçı bitirdi. Son düdük ise A Milli Takımı PlayOff hattına taşıdı. Salı günkü İspanya maçı, Ay-Yıldızlılar için büyük bir prestij karşılaşması olacak.
Yazarın Son Yazıları
Kadıköy’ün kitap aşkı!
Söğütlüçeşme’deki yılların Kadıköy Belediye binası, müthiş bir hafta yaşadı.
Devamını Oku
01.07.2026
Bu Gazi bir başka!
Müthiş bir gündü, müthiş bir yarıştı.
Devamını Oku
30.06.2026
Teselli ikramiyesi…
Teselli iztamr…
Devamını Oku
26.06.2026
Haziran 1915
1 Haziran 1915’te albaylık rütbesini aldı Mustafa Kemal Atatürk Çanakkale direnişindeki müthiş öngörüleri ve askeri dehasıyla.
Devamını Oku
24.06.2026
TFF’nin ağırlığı
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı’nın o yıllardaki bölüm başkanı Prof. Dr. Abdullah Uçman, öğrencilerine “Güzel konuşmak, güzel yazmak zorundasınız yarın öbür gün oturduğunuz makamların altında kalmak istemiyorsanız. Aldım elime kalemi, yazdım aklıma geleni ile olmaz” demişti.
Devamını Oku
23.06.2026
Şampuan reklamında oynayın!
Şampuan reklamında oynayın!
Devamını Oku
20.06.2026